Laba merginos, norejau paklaust kaip su tais Misakovu kursais Siauliuose? Labai mane sudomino...
pradejau lankyti,visas bapkes atidaviau,bet liko dar 10 praktiniu uzsiemimu,tikiuosi priims po tokios pertraukos
QUOTE(Dianiki @ 2009 01 19, 10:46)
Laba merginos, norejau paklaust kaip su tais Misakovu kursais Siauliuose? Labai mane sudomino...
Paskaityk www.taure.lt
Ten rasi telefono numeri, galesi paskambint ir suzhinoti visa informacija apie kursus
QUOTE(eglincia @ 2009 01 19, 12:16)
pradejau lankyti,visas bapkes atidaviau,bet liko dar 10 praktiniu uzsiemimu,tikiuosi priims po tokios pertraukos
Kai aš mokinausi - buvo tokių, kurie ateidavo 1 kartą per mėnesį, o kartais ir per porą mėnesių tik kartą... Nelabai suprantu kaip galima tokiu būdu išmokti masažo, bet yra kaip yra...
Aš pradėjau mokytis Mišakovų masažo mokykloj Klaipėdoj. Kol kas buvau tik vienoj pamokoj, tai labai ką nors komentuoti dar negaliu. Bet, kaip pirma pamoka, tai buvo labai naudinga, nes parodė/pasakė ką ir kaip daryt, ką dariau ne taip - tikrai skyrė daug dėmesio. Vienas minusas tas, kad mokytojas kalba rusiškai, o man rusų - paukščių kalba, visiškai nesuprantu.
Mokykla gerai tuo kad ji kaip mokykla pradinukams.
Toliau butu gerai baigti kursus, o ju yra ivairiausi, pagal tai kokioje srityje nori tobulintis. pagooglinus galima: "masazu kainos ir apmokymai" pats pirma nuoroda: www.medeaklubas.lt
Toliau butu gerai baigti kursus, o ju yra ivairiausi, pagal tai kokioje srityje nori tobulintis. pagooglinus galima: "masazu kainos ir apmokymai" pats pirma nuoroda: www.medeaklubas.lt
QUOTE(Modestino @ 2009 01 22, 17:36)
Mokykla gerai tuo kad ji kaip mokykla pradinukams.
Na ir kainos ten
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 22, 20:19)
Na ir kainos ten
O jus pabandykite is pradziu pabuti "slaptas pirkejas": uzsirasot i koki viena masaza ir ziurit kaip atliekamas, o po to jau spresit ar uz tai kad paciai taip ismokti verta sumoketi pinigus. Itariu galima netgi palyginimui uzsirasyti konkreciai pas busima kursu destytoja . O kaipgi kaitaip ivertinti destomu kursu nauda ir kokybe?
QUOTE(Modestino @ 2009 01 29, 13:41)
O jus pabandykite is pradziu pabuti "slaptas pirkejas": uzsirasot i koki viena masaza ir ziurit kaip atliekamas, o po to jau spresit ar uz tai kad paciai taip ismokti verta sumoketi pinigus. Itariu galima netgi palyginimui uzsirasyti konkreciai pas busima kursu destytoja . O kaipgi kaitaip ivertinti destomu kursu nauda ir kokybe?
Ten kursai po 1-3 dienas!!! Uzh tokius pinigus!! Neisivaizduoju tiesa sakant ka per 2 ar 3 dienas galima ishmokti. Tokia mano nuomone apie shiuos kursus
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 29, 14:49)
Ten kursai po 1-3 dienas!!! Uzh tokius pinigus!! Neisivaizduoju tiesa sakant ka per 2 ar 3 dienas galima ishmokti. Tokia mano nuomone apie shiuos kursus
tai įmanoma tik topkiu atveju, jeigu dirbi masažistu ir turi praktikos. Tada "pagauti" kitos technikos subtilybes daug lengviau. Tereikia tik būtiniausią informaciją susirinkti...
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 30, 01:22)
tai įmanoma tik topkiu atveju, jeigu dirbi masažistu ir turi praktikos. Tada "pagauti" kitos technikos subtilybes daug lengviau. Tereikia tik būtiniausią informaciją susirinkti...
Vis tik manau, kad ir tokiu atveju laiko ne per daugiausia
QUOTE(mila4ka @ 2009 01 30, 10:44)
Vis tik manau, kad ir tokiu atveju laiko ne per daugiausia
Visai gali būti!