vaikiška tašytė
sveikos. Gal turit panašių rankinių schemų ar nuotraukų
gaivinu rankinių temą
mano terbelės
mano terbelės
stai kokia turiu
Papildyta:
ir dar
Papildyta:
Olaiva, rankinės nuostabios , man labai labai jos patinka
gal kur uzmatet schemute rankines-maisiuko. tokie kaip tarbike virsuj sutraukiama virvele? net nezinau kaip nupasakot..
Sveikos, norėjau pasidalinti tokia idėja rankinėms. Toms kurioms patinka šie rankdarbiai žino kad pačios rankenos kainuoja labai brangiai . Aš savo rankinės rankenas padariau iš paprasčiausių šlangučių, kurias pirkau senuku parduotuvėje, gaila negaliu įkelt nuotraukėlių ir parodyt
Siūlau pabandyti, tokių būdu galima pasigaminti labai nebrangų ir gražų darbelį
Papildyta:
Gali rankenas pasidaryti iš šlangelių, kurias galima nusipirkti senukuose . Atrodys taip kaip ta balta rankinė , kuri ant rudos sekcijos pakabinta. Tik šlangeles pirk be jokių užrašu, nes ant kai kurių buna skaičiai išspausti tai negražiai atrodys.
Sėkmės darbe
Siūlau pabandyti, tokių būdu galima pasigaminti labai nebrangų ir gražų darbelį
Papildyta:
QUOTE(Giedrutia @ 2009 07 25, 09:21)
Gali rankenas pasidaryti iš šlangelių, kurias galima nusipirkti senukuose . Atrodys taip kaip ta balta rankinė , kuri ant rudos sekcijos pakabinta. Tik šlangeles pirk be jokių užrašu, nes ant kai kurių buna skaičiai išspausti tai negražiai atrodys.
Sėkmės darbe
as noriu pasidaryti rankinuka su ilga rankena per peti, supratot gal, bet jokio uzkimbancio rasteliu nesurandu
inguzeee,o kaip tą šlangutę sujungti tvirtai?Dar galima būtų į vidų įverti siūlą.Ošiaip skudurynuose esu mačius baisių tašių,bet su labai gražiom rankenom už kelis litus.
QUOTE(silsta @ 2010 07 07, 12:43)
aciu reiks bandyt