Įkraunama...
Įkraunama...

Megztos rankinės

vaikiška tašytė
user posted image
user posted image
Atsakyti
sveikos. Gal turit panašių rankinių schemų ar nuotraukų 4u.gif user posted image
Atsakyti
gaivinu rankinių temą smile.gif
mano terbelės

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
stai kokia turiu smile.gif
Papildyta:
user posted image
ir dar smile.gif
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zifara: 14 birželio 2010 - 20:37
Olaiva, rankinės nuostabios bigsmile.gif , man labai labai jos patinka wub.gif
Atsakyti
Olaiva, nuostabios, vasariskos, rankines !!! thumbup.gif 4u.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
gal kur uzmatet schemute rankines-maisiuko. tokie kaip tarbike virsuj sutraukiama virvele? net nezinau kaip nupasakot.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasidalinti tokia idėja rankinėms. Toms kurioms patinka šie rankdarbiai žino kad pačios rankenos kainuoja labai brangiai . Aš savo rankinės rankenas padariau iš paprasčiausių šlangučių, kurias pirkau senuku parduotuvėje, gaila negaliu įkelt nuotraukėlių ir parodyt smile.gif
Siūlau pabandyti, tokių būdu galima pasigaminti labai nebrangų ir gražų darbelį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedrutia @ 2009 07 25, 09:21)
http://lodia.ru/foru...e...si&img=9963

O aš neriu tokią, bet nežinau, kur ieškot rankenų.

Gali rankenas pasidaryti iš šlangelių, kurias galima nusipirkti senukuose . Atrodys taip kaip ta balta rankinė , kuri ant rudos sekcijos pakabinta. Tik šlangeles pirk be jokių užrašu, nes ant kai kurių buna skaičiai išspausti tai negražiai atrodys.
Sėkmės darbe thumbup.gif
Atsakyti
as noriu pasidaryti rankinuka su ilga rankena per peti, supratot gal, bet jokio uzkimbancio rasteliu nesurandu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(makse* @ 2010 06 21, 23:06)
gal kur uzmatet schemute rankines-maisiuko. tokie kaip tarbike virsuj sutraukiama virvele? net nezinau kaip nupasakot..  ax.gif

user posted imageuser posted image
Papildyta:
makse*, gal patiks rankinė-terbelė?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 07 liepos 2010 - 11:38
inguzeee,o kaip tą šlangutę sujungti tvirtai?Dar galima būtų į vidų įverti siūlą.Ošiaip skudurynuose esu mačius baisių tašių,bet su labai gražiom rankenom už kelis litus.
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2010 07 07, 12:43)
Papildyta:
makse*, gal patiks rankinė-terbelė?

aciu wink.gif reiks bandyt wink.gif
Atsakyti