Įkraunama...
Įkraunama...

Megztos rankinės

na ka, prisiziurejau grozybiu ir as susigundziau - nuvariau i casa lana ir jau prisipirkau siulu ax.gif
nersiu per peti permetama didele rankine is rusvu/sokoladiniu siuliuku. vakar jau pradejau - 3 cm perimetru jau nuvariau. nersiu perimetra, paskui dugna ir tada rankenas ir papuosimus.
mezgu zemu stulpeliu ( cia tas kur be uzmetimo) ir galvoju,kad pamusalas butinas, ane g.gif o siuti tai as nelabai moku blush2.gif bet jauciu reiks kazkaip meistraut noriu nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 03 05, 16:12)
na ka, prisiziurejau grozybiu ir as susigundziau - nuvariau i casa lana ir jau prisipirkau siulu  ax.gif
nersiu per peti permetama didele rankine is rusvu/sokoladiniu siuliuku. vakar jau pradejau - 3 cm perimetru jau nuvariau. nersiu perimetra, paskui dugna ir tada rankenas ir papuosimus.
mezgu zemu stulpeliu ( cia tas kur be  uzmetimo) ir galvoju,kad pamusalas butinas, ane  g.gif  o siuti tai as nelabai moku  blush2.gif  bet jauciu reiks kazkaip meistraut noriu nenoriu  doh.gif

aš manau, kad jei be užmetimų, tai galima ir be pamušalo. ax.gif Žinoma, priklauso nuo to, kokia rankinė bus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 03 05, 15:57)
aš manau, kad jei be užmetimų, tai galima ir be pamušalo.  ax.gif Žinoma, priklauso nuo to, kokia rankinė bus. g.gif

na as ja didele neriu - 30*40 cm su ta ilga rankena, kur per peti persimeta (ne ant peties). tai galvoju - jei visko prisikrausiu i vidu, tai istys g.gif o pas mane visada eina: sketis, akinaii su deklu, didele pinigine, kosmetika, mobiliakas, mineralinio buteliukas ir dar koki banana isimetu, tai svoris nemazas gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 03 05, 17:00)
na as ja didele neriu - 30*40 cm su ta ilga rankena, kur per peti persimeta (ne ant peties). tai galvoju - jei visko prisikrausiu i vidu, tai istys  g.gif  o pas mane visada eina: sketis, akinaii su deklu, didele pinigine, kosmetika, mobiliakas, mineralinio buteliukas ir dar koki banana isimetu, tai svoris nemazas gaunasi  g.gif

aš manau, kad jei tokia a la "terba" bus, tai kiečiau neriant pamušalas nebūtinas. Bet jei elegantiškesnė tai nepamaišys g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 03 05, 16:20)
aš manau, kad jei tokia a la "terba" bus, tai kiečiau neriant pamušalas nebūtinas. Bet jei elegantiškesnė tai nepamaišys g.gif

nu jauciu pirma reik nunert, tada bus matyt kas gavosi ir tada mastyt apie pamusalo butinuma biggrin.gif
neriu tai gana storoku siulu 1,5 nr vaseliu - tai toks kietokas gaunasi nerinys, noriu kad tvirtesnis butu ax.gif
vienu zodziu, kai jau ka turesiu (artimaiusiu keliu menesiu begyje lotuliukas.gif ) tada imesiu nuotrauka cia, pasikonsultuot ar tokaim tasiokui reik pamusalo ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2008 02 09, 13:07)
schemute manyciau labai paprasta, maiselis megztas, o po to primegzta atskirai gelyciu ir prisiuta.

O gal galit kas nors pasufleruot kaip tas gelytes megzti g.gif ?
Bandziau kazkada bet s gavosi...
Butu didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaniatja @ 2008 02 28, 16:46)
Koookiu cia graziu pavyzdeliu pridejooot !!!!  blink.gif
Man dabar jau sleptis su savo rankinuku, bet tiek to parodysiu, dukrytei numezgiau is visokiu siulu likuciu tongue.gif

smagus tašiukas dukrytei thumbup.gif
Atsakyti
Kokie siulai tinka labiausiai tasiukam megzti? Nu kokia rusis gal zinote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2008 03 06, 17:42)
Kokie siulai tinka labiausiai tasiukam megzti? Nu kokia rusis gal zinote? g.gif

Aš manyčiau, kad sintetika. Gal viskozė g.gif Nes bent jau man, tai tenka rankinę tai šen tai ten padėti, susitepa dugnas, be to, rankena nusičiupinėja, tai geriau plausis, dėmės gerai išsiims.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 06 kovo 2008 - 16:47
cia visas zurnaliukas vokieciu kalba, reikia parsisiusti archyva...

user posted image
megztos rankines
Atsakyti
QUOTE(daivulka78 @ 2008 02 23, 15:25)

kaip gaila,kad jau neatidaro siu nuorodu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 05 22, 17:28)
kaip gaila,kad jau neatidaro siu nuorodu  verysad.gif

Man irgi gaila. Deja, bet istryne Picasa visa mano rinkinuka ir niekuo padeti negaliu. Siūlau pasivaikščioti po Picasos nariu svetaines, rasit tikrai visko daug daug.
Atsakyti