Įkraunama...
Įkraunama...

Megztos rankinės

user posted image
depositfiles
Atsakyti
atėjau pasirodyt blush2.gif draugei nunėriau pagal pageidavimą "daug kišenių ir ryškių spalvų" smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miera: 11 gegužės 2011 - 21:15
[quote=Miera,2011 05 11, 23:10]atėjau pasirodyt  blush2.gif draugei nunėriau pagal pageidavimą "daug kišenių ir ryškių spalvų" smile.gif

labai graži wub.gif vasariška-pavasariška 4u.gif nuostabu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kkunigunda: 11 gegužės 2011 - 21:18
Kkunigunda, ačiū 4u.gif
nespėjau laiku sukeisti foto, ne tą įkėliau, gal galėtum pakoreguot citatoje, kad neiškraipytų forumo formato?ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miera: 11 gegužės 2011 - 21:18
Miera, nereali rankinė, originali thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Miera, super rankinė thumbup.gif oho kiek darbelio kruopštaus įdėta... respect 4u.gif
Atsakyti
nuostabi tasyte, akiu atitraukt negaliu bigsmile.gif
Atsakyti
Miera, rankinė thumbup.gif lb gražios siūliukų spalvytės wub.gif o kur siūliukus perki ir kokia kaina? g.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pagyras 4u.gif
Siūlai čia akrilanas,bet pavadinimo dabar nepamenu, pirkau Prizmoj su 40proc nuolaida, tai kainavo labai pigiai, gal po kokius 3lt ( 250m), sunaudojau nepilnai 4 vnt. margų ir dar 1 žalių. Žodžiu, užtrauktukai brangiau kainavo hihihi.gif
Bet tinkamesni siūlai tokie, kurie nėra purūs, pva medvilnė ( bet gali trauktis), pusvilnė neblogai nešiojasi, linas labai tinka. Dabar neriu vieną iš medvilnės Ines, labai faini siūlai, tokie truputį šiurkštūs.
Atsakyti
ateinu ir aš pasirodyti savo rankinę 4u.gif Nėriau iš alminos medvilnės smile.gif
http://public.fotki....i/img-7346.html
tik pastrigau su papuošimu - kaip jums atrodo kiek tų saulyčių priekyje būtų gražiau - trys ar penkios? g.gif ax.gif
daugiau rankinės nuotraukyčių yra čia:
http://public.fotki....8/mano-nriniai/
Atsakyti
Miera-super,kokia nestandartine ir idomi... thumbup.gif 4u.gif

mano nerta rankine su gelem... ax.gif
manau dar reiks 3 sviesia gele nunerti,kad butu derinukas... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rea258 @ 2011 05 16, 10:27)
ateinu ir aš pasirodyti savo rankinę 4u.gif  Nėriau iš alminos medvilnės smile.gif

labai grazhi thumbup.gif labai!
mano skoniu jokiu ten saulychiu nereikia schmoll.gif ,- suprastins taip elegantishka ir lakonishka vaizda ax.gif
jei jau labai taip norisi, galima koki kabaliuka pakabint ant rankenos, arka unsure.gif
kiek cia medvilnes sunaudojai? gal schema turi? bigsmile.gif
Atsakyti