Įkraunama...
Įkraunama...

Megztos rankinės

QUOTE(Ragany @ 2011 02 17, 14:57)
nezinau, reiks paziuret kas ten per daiktas, nesu tokiu dalyku dariusi dar, bet jei dugna daryt dvipusi vistiek, i vidu gal ir tiktu ilituoti...  unsure.gif galvoju dar del pamusalo, ar jus pacios siuvat juos ar kaip, nes nelabai numanau kokia siuveja is manes ten butu  doh.gif

Tam pakietinimui reikia didelės temperatūros, tai nebent rankinę megztum iš vinonių siūlų, kiti gali išsilydyt. O pamušalą tai paprastai- kaip maišelį susiuvi ir viskas, ypač jei be kišenėlių tai nėra sudėtinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 02 20, 13:27)
Tam pakietinimui reikia didelės temperatūros, tai nebent rankinę megztum iš vinonių siūlų, kiti gali išsilydyt. O pamušalą tai paprastai- kaip maišelį susiuvi ir viskas, ypač jei be kišenėlių tai nėra sudėtinga  4u.gif

tada jauciu idesiu is kieto aplanko koki, macys manau unsure.gif kaip maiseli tai as susiusiu gal kaip nors, bet kaip i pacia rankine ji imontuot, va cia man klausimas pasistojes..
Atsakyti
user posted image
http://s30987451345....log/43755706837
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2011 02 22, 12:35)

dailiai nunerta wub.gif ir spalvytės liuks suderintos thumbup.gif tikiuosi nesupyksit, bet mano nuomone - kažkodėl tos rankenos nelabai dera schmoll.gif , rankinė atrodo tokia pavasariškai lengvutė, o rankenos sunkumo priduoda.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rea258: 22 vasario 2011 - 12:17
QUOTE(rea258 @ 2011 02 22, 14:15)
dailiai nunerta wub.gif ir spalvytės liuks suderintos  thumbup.gif  tikiuosi nesupyksit, bet mano nuomone - kažkodėl tos rankenos nelabai dera schmoll.gif , rankinė atrodo tokia pavasariškai lengvutė, o rankenos sunkumo priduoda..  blush2.gif

Ne aš nunėriau, o tik radau internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2011 02 22, 13:41)
Ne aš nunėriau, o tik radau internete smile.gif

ujjjj blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
O man tos rankenos kaip tik gražu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 02 20, 20:01)
tada jauciu idesiu is kieto aplanko koki, macys manau unsure.gif kaip maiseli tai as susiusiu gal kaip nors, bet kaip i pacia rankine ji imontuot, va cia man klausimas pasistojes..

Gali ir kartono įdėt jei rankinė tamsios spalvos, gal neskalbsi. bet jei šviesi tada geriau koks plastikas. Aš dar esu darius pakietinimą iš kartono, bet pamušale dariau dvigubą dugną su užsegimu ( su ta klijuojama juostele ), tada kartoną bus galima išimti ir skalbti. Ten rankinė iš šviesaus lino.
Pasisiuvi maišelį, viršų užlenki ir sustriguoji, užlygini lygintuvu, o tada jau susiuvi siuvimo mašina kiaurai per pamušalą ir rankinę ( jei dedi užtrauktuką tai dar ir jį įstriguoji tarp tų dviejų sluoksnių.
Atsakyti
Sveikutės, ateinu ir pas jūsų pasiteirauti, vienoje temutėje jau klausiau 4u.gif
Gal jūs turit kokios vasariškos gražios rankinės į pležą schemutę ax.gif
neriu suknele, tai galvoju ir nertas tašiukas būtų puiku ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 03 04, 09:06)
Sveikutės, ateinu ir pas jūsų pasiteirauti, vienoje temutėje jau klausiau 4u.gif

Ten ir atsakiau 4u.gif

rankinė su schema
Atsakyti
Rankinukas - katiniukas mano kačių mylėtojai biggrin.gif :
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miera @ 2011 03 04, 14:34)

labai dėkoju aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
šaunios tikrai abi thumbup.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti