Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(SiDo @ 2008 02 16, 00:44)
Kalba eina ne apie tuti-muti, o apie neatmestiną pareigų atlikimą ir elementarų mandagumą, už kuriuos, deja, Lietuvoje reikia duoti kyšius doh.gif

Na, kiekviena išsakėme savo patirtimi paremtą nuomonę, SiDo smile.gif Bet visą RK personalą apkaltinti atmestinu pareigų atlikimu ir elementaraus mandagumo trūkumu - labai jau kategoriška ir neteisinga. Ir dar (remdamasi savo patirtimi), manau, bet kurios srities profesionalas pareigų neatlieka atmestinai, nepriklausomai nuo to davei jam kyšį ar ne, o RK tikrai suburta nebloga komanda.
Atsakyti
As vaziavau gimdyti su niekuo nesitarus, bet tiek pries, tiek po gimdymo prieziura buvo super thumbup.gif
ir be jokių kyšių!!! cool.gif
Papildyta:
QUOTE(SiDo @ 2008 02 19, 11:04)
(kaip man paaiškino, kai gimdyvė jau niekaip negali iki 3 aukšto užlipti mirksiukas.gif ),

keistai paaiskino, gi tam yra liftas ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė55 @ 2008 02 20, 11:50)
Bet visą RK personalą apkaltinti atmestinu pareigų atlikimu ir elementaraus mandagumo trūkumu - labai jau kategoriška ir neteisinga.

Ir dar (remdamasi savo patirtimi), manau, bet kurios srities profesionalas pareigų neatlieka atmestinai, nepriklausomai nuo to davei jam kyšį ar ne, o RK tikrai suburta nebloga komanda.

Nu labadiena, viso personalo aš ir nekaltinu - aš kalbu tik labai apie konkrečius atvejus ir rūpinuosi kaip čia ant tokio kontingento nepapulti, nes aš irgi norėčiau tokios patirties kaip jūsų - kad man ir mano leliui viskas būtų gerai ax.gif Tai kad jums pasisekė nesuteikia jums teisės dumti akis kitoms mamoms ir aiškinti, kad toje ligoninėje viskas super ir kad nė vienai neteks lakstyti per stangas ieškant personalo, kuris susimiltų priimti kūdikį doh.gif mirksiukas.gif

Na tikrai, jūs po laiminga žvaigžde gimėt, - o man taip nesisekė visą gyvenimą, aš labai daug ir pati patyriau profesionalų aplaidumo ir iš kitų apie tai girdėjau. Sėkmės, jums ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes! smile.gif Manes gimdymas laukia geguzes menesi ir jau intensyviai ieskausi, kur gimdyti. Nestumo prieziurai lankausi Antakalnio poliklinikoje. Paskutini karta kai buvau pas daktare, uzsiminiau, kad ruosiuosi gimdyti Raudonajame kryziuje. Ji man pasake, kad pasirinkimas neblogas ir pridure "beja, Antakalnio ligonine tuoj uzdarys kapitaliniam remontui"... Tai kada tas "tuoj", negaliu konkreciai pasakyti, bet faktas, kai man reiks gimdyti geguzi, viena gimdykla Vilniuje bus maziau sad.gif
Atsakyti
Ir dar... Susiradau apie paskaiteles RKL...
Visos norincios sudalyvauti paskaitelese ("GIMDYMAS" ir "POGIMDYMINIS PERIODAS. VAIKELIO PRIEZIURA"), turi pries tai uzsiregistruoti, tel.Nr. 261 04 92. Kovo menesio tvarkarastis: 5 ir 19 dienomis- "GIMDYMAS", 12 ir 26 dienomis "POGIMDYMINIS PERIODAS. VAIKELIO PRIEZIURA", paskaiteles prasideda 13 val. Paskaiteles nemokamos. Tad IKI! smile.gif
Atsakyti
Norėčiau jūsų patarimo 4u.gif

Pagal mmm man terminas buvo vakar, tačiau ciklas ilgokas, tai, manau, drąsiai galima pridėti kelias dieneles. Tačiau jei iki savaitgalio nepagimdysiu, tai kažkaip neramu man, ar viskas pilvukui gerai.... unsure.gif Kaip manot, ar galiu drąsiai ryt nuvažiuoti į RK pasitikrinti (ten ruošiuosi ir gimdyti nesitarus), jei nejaučiu jokių skausmų, jokių gimdymo požymių? g.gif Kažin neišvarys? tongue.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*vienintelė* @ 2008 02 21, 08:50)

Pagal mmm man terminas buvo vakar, tačiau ciklas ilgokas, tai, manau, drąsiai galima pridėti kelias dieneles. Tačiau jei iki savaitgalio nepagimdysiu, tai kažkaip neramu man, ar viskas pilvukui gerai.... unsure.gif Kaip manot, ar galiu drąsiai ryt nuvažiuoti į RK pasitikrinti (ten ruošiuosi ir gimdyti nesitarus), jei nejaučiu jokių skausmų, jokių gimdymo požymių? g.gif Kažin neišvarys? tongue.gif

Ačiū labai 4u.gif

tai vat turi puikia proga pasitikrinti ar isvarys ar ne, kol negimdai mirksiukas.gif nuvaziuok ir pabandyk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ulavija @ 2008 02 21, 08:27)
...pridure "beja, Antakalnio ligonine tuoj uzdarys kapitaliniam remontui"... Tai kada tas "tuoj", negaliu konkreciai pasakyti, bet faktas, kai man reiks gimdyti geguzi, viena gimdykla Vilniuje bus maziau sad.gif

Gegužę dar spėsi be apkrovos, nes Antakalnį uždarys liepos mėnesį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 02 21, 10:08)
Gegužę dar spėsi be apkrovos, nes Antakalnį uždarys liepos mėnesį  mirksiukas.gif

neuždaryt dar... čia tik planuojama mirksiukas.gif
o su lietuvių tempais geriausiu atveju ant rudeniaus tik. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*vienintelė* @ 2008 02 21, 08:50)

Ačiū labai 4u.gif

Tikrai neisvarys mirksiukas.gif pirmame ten aukste susirask apziuros kabineta, apziures, paklausys vaikucio sirdute ir uzves kortele (tad sus savim turek pasa, sodra ir nestumo kortele). ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2008 02 21, 10:55)
Tikrai neisvarys  mirksiukas.gif pirmame ten aukste susirask apziuros kabineta, apziures, paklausys vaikucio sirdute ir uzves kortele (tad sus savim turek pasa, sodra ir nestumo kortele). ax.gif

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 02 20, 18:06)
Nu labadiena, viso personalo aš ir nekaltinu - aš kalbu tik labai apie konkrečius atvejus ir rūpinuosi kaip čia ant tokio kontingento nepapulti, nes aš irgi norėčiau tokios patirties kaip jūsų - kad man ir mano leliui viskas būtų gerai ax.gif Tai kad jums pasisekė nesuteikia jums teisės dumti akis kitoms mamoms ir aiškinti, kad toje ligoninėje viskas super ir kad nė vienai neteks lakstyti per stangas ieškant personalo, kuris susimiltų priimti kūdikį doh.gif  mirksiukas.gif

Na tikrai, jūs po laiminga žvaigžde gimėt, - o man taip nesisekė visą gyvenimą, aš labai daug ir pati patyriau profesionalų aplaidumo ir iš kitų apie tai girdėjau. Sėkmės, jums ir toliau 4u.gif

Na, SiDo kažkaip mudviejų diskusija tampa po truputį vis aršesnė, ar ne? biggrin.gif Visur visko pasitaiko, o su savo patyrimu i vienintelę ir absoliučią tiesą nepretenduoju bigsmile.gif
Mane labiau trikdo Jūsų toks nusiteikimas, kad vat, kam jau kam, bet Jums su naujagimiu būtinai kas nors nutiks blogo - Jūs to tiesiogiai, aišku, neišsakote, bet būtent tai ir slypi Jūsų pasisakymuose. Nejau Jums būtinai reikia "juodo scenarijaus"? Kurių galų kuriate dar vieną dramą sau ir savo ateinančiam kūdikiui?
Būna situacijų, kai nieko pats žmogus nebegali, kai telieka tik ... pasitikėti Gyvenimu, Likimu ar dar kažkuo , kuom kas tikime. Tad palinkėsiu tokios situacijos nekviesti į savo gyvenimą, nes tuomet tikrai būna labai labai baisu ir sunku...

Viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti