Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Estrella @ 2008 02 16, 08:46)
Mamytes, kurios gimdyte sioje ligonineje, prasau parasykite, ka reikia su savimi tureti i gimdykla (butent i gimdymo palata)? Ar reikia nusipirkti vienkartini gimdymo rinkini??? Ar reikia vienkartiniu paklodziu? Ar duoda i gimdykla ligonines marskinius, ar reikia veztis savus? Ir leliukui iskart uzvelka savus rubelius, ar jie pirmiau savo aprengs, o veliau bus galima perrengti? g.gif

Mums sioje ligonineje sake, kad butinai tureti tu vienkartiniu paklodeliu. del rinkinio pasake, kad gerai butu jei turetumet, o jei neturesit, tai nera tragedija. Dėl kitko neatsimenu, bet as tai nusivesiu viska savo, o jei duos ligonines - persirengsiu. Dėl rubu leliukui tai net klausimas man nekyla - vesiuos savo ax.gif
Atsakyti
paklodeliu reik 2 gimdykloje, naktinius duoda gimdymui, tapkes, chalatas, tualetinis pop.( butinai) - savo. vaikeliui viska tureti savo, nes ten tik vystyklai.
Atsakyti
TO SiDO ir Izabele

Aciu uz informacija, zinosiu, ka reik turet. 4u.gif
Atsakyti
Ir dar norejau paklausti 4u.gif
Kiek zinau, vaikeliui butinai reikia tureti vilnones kojinytes (jomis jau pasirupinau)...O ka uzvelka iskart po gimdymo??? Tuos rubelius, kuriuos busiu paruosusi, ar jie vysto i vystyklus (mano ar i ligonines)???
Atsakyti
jau galiu papasakoti kaip as gimdziau raudonajame kryziuje. atvaziavau nakti su nubegusiais vandenimis, su taxi, viena, nes vyras liko namie su vyresniu vaikeliu. paskambinau i duris, atidare kazkokia sesele ir kas ir susieme uz galvos, atleke gydytoja ir dejuoja, kad nera nei vienos vietos, zodziu iskviete greitaja ir perveze mane i antakalni... doh.gif
dar sake kad antakalnio klinikos vasara uzsidaro remontui, tai tada bus visai siaubas, vezios gimdyves i trakus ar kur, nes nera vietu. antaklnyje irgi viena nakti gime 22 leliukai, tai gimdancios kuriu saremiai mazesni lauke eileje i gimdyklas...

p.s. - siaip as pagimdziau gerai, viskas ok bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 02 16, 15:47-->
QUOTE(Izabelė smile.gif @ 2008 02 16, 15:47)
paklodeliu reik 2 gimdykloje, naktinius duoda gimdymui, tapkes, chalatas, tualetinis pop.( butinai) - savo. vaikeliui viska tureti savo, nes ten tik vystyklai.

na ne tik vystyklai,nes musu atsivezti rubeliai buvo per mazi,tai jie uzdejo savo kol kita diena atveze mums didesniu rubeliu...

QUOTE(Estrella @ 2008 02 17, 18:51)
Ir dar norejau paklausti  4u.gif
Kiek zinau, vaikeliui butinai reikia tureti vilnones kojinytes (jomis jau pasirupinau)...O ka uzvelka iskart po gimdymo??? Tuos rubelius, kuriuos  busiu paruosusi, ar jie vysto i vystyklus (mano ar i ligonines)???

musu leliuka tai iskart po gimdymo aprenge rubeliais ir iviniojo i ligonines adijaliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coca - cola @ 2008 02 18, 11:16)
jau galiu papasakoti kaip as gimdziau raudonajame kryziuje. atvaziavau nakti su nubegusiais vandenimis, su taxi, viena, nes vyras liko namie su vyresniu vaikeliu. paskambinau i duris, atidare kazkokia sesele ir kas ir susieme uz galvos, atleke gydytoja ir dejuoja, kad nera nei vienos vietos, zodziu iskviete greitaja ir perveze mane i antakalni... doh.gif 
dar sake kad antakalnio klinikos vasara uzsidaro remontui, tai tada bus visai siaubas, vezios gimdyves i trakus ar kur, nes nera vietu. antaklnyje irgi viena nakti gime 22 leliukai, tai gimdancios kuriu saremiai mazesni lauke eileje i gimdyklas...

p.s. - siaip as pagimdziau gerai, viskas ok  bigsmile.gif

sveikinu susilaukus mažylio(ės) 4u.gif bet kaip keista kad galėjo šitaip pasielgti ir pervežti į kitą ligoninę aš nesutikčiau schmoll.gif juk ne visos vienu metu gimdo kad gimdyklos būtų pastoviai užimtos tas pats ir liečia palatas juk kasdien vis kažką išrašo ir pan... aš kaip tik žadu apsiprekinti Tilto vaistinėj būtent ko reiks į tą ligoninę(klyzma,naujag.ir gimdyv..kompl..) ir jeigu jie mane taip išgrus atsiprašant tai nė pro kur nesutikčiau schmoll.gif

džiaugiuosi kad jums viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikinu Coca-cola su praejusiu gimdymu, saunuole, kad nepasimetei tokioj situacijoj ir islaikei nepriemima sekmingai! Linkiu tau ir tavo gimusiam vaikeliui sveikatos ir stiprybes!Tikrai nezinau, kaip buciau as pasielgusi... Be to dar viena, be vyro, nakti unsure.gif verysad.gif ...
Sveikinu dar karteli!!!

P.S. bet del tokio RK ligonines priemimo esu pakraupusi ohmy.gif ! Kaip galima nepriimti gimdancios moters? O jei toje taksi ir butumete pagimdziusi pakeliui i kita ligonine? Nejau visos palatos uzimtos ir visos vienu metu gimdo? Cia juk skubus ir ekstra atvejis... Kaip ramia sazine pasakyt, kad nera vietu ir nesuteikt privalomos pagalbos!?
O jeigu taip atveztu zmogu, kuriam skubiai operaciaj reikalinga - tai ji irgi isvytu???
Kazkoks nezmoninskumas! blink.gif
Ruosiausi taip pat gimdyti sioje ligonineje, bet dabar nezinau, ka daryti... Gal i VGN vaziuot! ohmy.gif verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estrella: 18 vasario 2008 - 16:12
QUOTE(Estrella @ 2008 02 18, 16:07)
P.S. bet del tokio RK ligonines priemimo esu pakraupusi ohmy.gif ! Kaip galima nepriimti gimdancios moters? O jei toje taksi ir butumete pagimdziusi pakeliui i kita ligonine? Nejau visos palatos uzimtos ir visos vienu metu gimdo? Cia juk skubus ir ekstra atvejis... Kaip ramia sazine pasakyt, kad nera vietu ir nesuteikt privalomos pagalbos!?
O jeigu taip atveztu zmogu, kuriam skubiai operaciaj reikalinga - tai ji irgi isvytu???
Ruosiausi taip pat gimdyti sioje ligonineje, bet dabar nezinau, ka daryti... Gal i VGN vaziuot! ohmy.gif  verysad.gif

Kai buvom paskaitoje RK, tai sakė mums, kad pasitaiko atvejų, kai pas juos nėra vietų ir tada siunčia kitur, bet pabrėžė, kad tikrai atsižvelgia į situaciją ir jei padėtis rimta, kaklelis daug atsidaręs ir moteris tuoj gimdys, užtikrino, kad niekur nesiunčia tikrai unsure.gif Gal Coca-Colos padėtis dar nebuvo pati rimčiausia? g.gif Tokiu atveju aš ir pati rinkčiausi gimdyti kitur, kur ramiau ir vietos daugiau, o ne grūstis su kitomis, juk ligoninė irgi ne guminė, niekas negali apsaugoti nuo tokių atvejų, kažkaip netikiu, kad gydytojai piktybiškai tokioj situacijoj elgėsi ax.gif
Atsakyti
Na, bet kaip supratau, kad ja net be apziuros issiunte kitur gimdyti!
Jei klystu, tai tada suprantama, kad galejo nepriimti. Bet vistiek, taigi nelaiko visas gimdymo palatoj. Kasdien juk israso... g.gif

P.S. Reiskia daug gimdanciuju turim Lietuvoj. Galetu ir mumis kas pasirupinti tinkamiau.
Atsakyti
QUOTE(*vienintelė* @ 2008 02 18, 18:13)
Kai buvom paskaitoje RK

Paaiskink kaip i tas paskaitas pakliut? girdejau ju buna po dvi apie gimdyma ir vaiko maitinima smile.gif gal jie turi koki tinklapi ar tel. niekaip nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2008 02 18, 17:11)
p.S. bet del tokio RK ligonines priemimo esu pakraupusi ohmy.gif ! Kaip galima nepriimti gimdancios moters? O jei toje taksi ir butumete pagimdziusi pakeliui i kita ligonine? Nejau visos palatos uzimtos ir visos vienu metu gimdo? Cia juk skubus ir ekstra atvejis... Kaip ramia sazine pasakyt, kad nera vietu ir nesuteikt privalomos pagalbos!?
Ruosiausi taip pat gimdyti sioje ligonineje, bet dabar nezinau, ka daryti... Gal i VGN vaziuot! ohmy.gif  verysad.gif

Vat man irgi atrodo kad turėjo priimti ir bet kokiomis sąlygomis unsure.gif nebent visos vietos pasidarė mokamos unsure.gif nevažiuočiau nė pro kur sakyčiau visus tris čia gimdžiau ir ketvirtas gims tik čia user posted image

QUOTE(*vienintelė* @ 2008 02 18, 17:13)
Kai buvom paskaitoje RK, tai sakė mums, kad pasitaiko atvejų, kai pas juos nėra vietų ir tada siunčia kitur, bet pabrėžė, kad tikrai atsižvelgia į situaciją ir jei padėtis rimta, kaklelis daug atsidaręs ir moteris tuoj gimdys, užtikrino, kad niekur nesiunčia tikrai unsure.gif Gal Coca-Colos padėtis dar nebuvo pati rimčiausia?  g.gif Tokiu atveju aš ir pati rinkčiausi gimdyti kitur, kur ramiau ir vietos daugiau, o ne grūstis su kitomis, juk ligoninė irgi ne guminė, niekas negali apsaugoti nuo tokių atvejų, kažkaip netikiu, kad gydytojai piktybiškai tokioj situacijoj elgėsi ax.gif

bet šitoj ligoninėj kaip tik man gydytoja sakė kad mažas konvejeris gimdyvių o va antakaln..ir VGN tai sakė srautas nerealus nes ir iš kitų miestų atvažiuoja ten gimdyt doh.gif aš kai tris šioje ligoninėje gimdžiau ligoninė buvo apytuštė ,o kai trečią gimdžiau išvis galima sakyti tuščia buvo po vieną kaip ponios su vaikais palatoje gulėdavome buvo laisvė thumbup.gif o dabar kažkaip nesitiki unsure.gif gal visdėlto kai rašomi geri atsiliepimai apie RK atsirado daugiau norinčių gimdyti šioje ligoninėje,ar tiesiog daugiau moterų atsirado kurios išanksto tariasi mokėdamos ir tiesiog užsisakydamos vietas blink.gif juk tokioms tai jie suteikia pirmumo teisę va man atrodo ir čia bus kame šaknys doh.gif
Atsakyti