QUOTE(Estrella @ 2008 02 18, 17:11)
p.S. bet del tokio RK ligonines priemimo esu pakraupusi
! Kaip galima nepriimti gimdancios moters? O jei toje taksi ir butumete pagimdziusi pakeliui i kita ligonine? Nejau visos palatos uzimtos ir visos vienu metu gimdo? Cia juk skubus ir ekstra atvejis... Kaip ramia sazine pasakyt, kad nera vietu ir nesuteikt privalomos pagalbos!?
O jeigu taip atveztu zmogu, kuriam skubiai operaciaj reikalinga - tai ji irgi isvytu???
Kazkoks nezmoninskumas!
Ruosiausi taip pat gimdyti sioje ligonineje, bet dabar nezinau, ka daryti... Gal i VGN vaziuot!
Vat man irgi atrodo kad turėjo priimti ir bet kokiomis sąlygomis
nebent visos vietos pasidarė mokamos
nevažiuočiau nė pro kur sakyčiau visus tris čia gimdžiau ir ketvirtas gims tik čia
QUOTE(*vienintelė* @ 2008 02 18, 17:13)
Kai buvom paskaitoje RK, tai sakė mums, kad pasitaiko atvejų, kai pas juos nėra vietų ir tada siunčia kitur, bet pabrėžė, kad tikrai atsižvelgia į situaciją ir jei padėtis rimta, kaklelis daug atsidaręs ir moteris tuoj gimdys, užtikrino, kad niekur nesiunčia tikrai
Gal Coca-Colos padėtis dar nebuvo pati rimčiausia?
Tokiu atveju aš ir pati rinkčiausi gimdyti kitur, kur ramiau ir vietos daugiau, o ne grūstis su kitomis, juk ligoninė irgi ne guminė, niekas negali apsaugoti nuo tokių atvejų, kažkaip netikiu, kad gydytojai piktybiškai tokioj situacijoj elgėsi
bet šitoj ligoninėj kaip tik man gydytoja sakė kad mažas konvejeris gimdyvių o va antakaln..ir VGN tai sakė srautas nerealus nes ir iš kitų miestų atvažiuoja ten gimdyt
aš kai tris šioje ligoninėje gimdžiau ligoninė buvo apytuštė ,o kai trečią gimdžiau išvis galima sakyti tuščia buvo po vieną kaip ponios su vaikais palatoje gulėdavome buvo laisvė
o dabar kažkaip nesitiki
gal visdėlto kai rašomi geri atsiliepimai apie RK atsirado daugiau norinčių gimdyti šioje ligoninėje,ar tiesiog daugiau moterų atsirado kurios išanksto tariasi mokėdamos ir tiesiog užsisakydamos vietas
juk tokioms tai jie suteikia pirmumo teisę va man atrodo ir čia bus
kame šaknys