Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Matyt visos mamytes supuole gimdyti i raudona kryziu, nes siandien skambinau del "ekskursijos" po sia ligonine, tai sake, kad jie yra perkrauti 1,5 karto ir nera nei vienos laisvos nei palatos nei gimdyklos parodyti. O kai viskas uzimta, tai nenori trukdyti mamyciu ramybes... va tiap vat...
Atsakyti
Kas dėl lankymo, tai man patiko griežta tvarka. thumbup.gif

O dar labiau patiko kad pas palatos kaimynę ateidinėjo tik vyras ir kaip priklauso lankymo valandom. Nors būčiau neprieštaravus, kad ir ilgiau būtų buvęs.

Kai vienas ar pora žmonių lanko tai gerai. Bet jei pradeda eiti vorele schmoll.gif , tai siaubas. Po gimdymo reikia pailsėt, o lankymai masiniai turi būt namie.
Atsakyti
nu taip. chia ash pritariu, kai pradeda eiti seneliai tetos dedes ir kitokia fauna tai turetu lb nervinti "Kambariokes", bet kai vyras buna ir per gimdyma, tai gal ir likti po jo su zmona galima?
Atsakyti
Po gimdymo leidžia vyrui pasilikt tik kai yra vietų. Išsiperki lovą ir gali būt su mama ir vaikeliu. O šiaip tai leidžia nunešt daiktus, susitvarkyt.

Mane kai 6 val ryte parvežė į palatą, tai vyras tik sutvarkė daiktus ir išvažiavo namo. Vietų ligoninėje nebuvo. O ir nemiegojęs visą naktį. Atvažiavo 11 val. kada lankyt galima. Man pilnai to užteko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2008 07 09, 18:55)
nu taip. chia ash pritariu, kai pradeda eiti seneliai tetos dedes ir kitokia fauna tai turetu lb nervinti "Kambariokes", bet kai vyras buna ir per gimdyma, tai gal ir likti po jo su zmona galima?

Musu atveju buvo panasu kaip ir Rivatakei. Pagimdziau. Po to apie 2 valandas dar buvome gimdykloje kol viska sutvarke. Po to mes su vyru nukeliavome iki palatos. jis ten pabuvo apie pusvalandi ir isvaziavo namo pailseti. O jau 11 buvo pas mane su gelem mirksiukas.gif
Atsakyti
matyt shitas forumukas daro savo smile.gif visos dabar vaziuoja i RK gimdyt:) nes kituose forumuose (kitu gimdymo vietu) tai tiek graziu atsiliepimu tirai nera... thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras ax.gif

Ash irgi nusprendziau gimdyti Raudonam kryziui. nezinau nei kaip bus, nei kas... truputy baisu.. ka ten truputy, baisu kaip reikiant. Bet perskaicius visus cia forumus, nusprendziau, kad ten bus geriausia.

Nezmonishkai bijau to jusu vadinamo samolioto. Man apziuroj buvo sunku uzsilipt ant jo paskutiny menesy, o tai jei gimdyt reiks ant tokio....

baisu. nenoriu tokio. kodel ishvis ant tu daiktu gimdo? jau geriau bet kokioj lovoj.

o dar tas klausimas del vyro...? ash bijosiu viena pasilikt. Kaip reiks but vienai svetimoj vietoj.... dar baisiau uz ta ginekologine kede... nenoriu kad jis isheitu... liko tik dvi savaites. kaip ash ten viena...

o va nors del tu mokejimu nesijaudinu. nusprendem nunesht visiem dideli torta. tai visi pasivaishins. nes kiekvienai gerietei po kelis simtus litu neturim ish ko imt.... prastai pas mus su finansais. tikiuosi nepasijuoks personalas ish to. o ka daryt, ner tai ner. ir ner ish kur paimt.

papasakokit dar apie ta gimdyma ten.

man vis mazai. kazkaip neramu. juk dar ir skaudes ash manau...

ir dar norejau paklaust, ar jum neuzeidavo baisi baime, juda kudikis kiek reikia pilve, ar ne? nes ash skaiciuoju ir skaiciuoju. ir vis ta penkta judesy tik ant laiko ribos pajuntu. baisu kazkaip. o kai neskaiciuoju, tai tusinasi be sustojimo.

gal jis taip tycia...

dekui, kad paskaitet. lengviau vien ishsikalbejus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akfak @ 2008 07 11, 00:48)
Labas vakaras  ax.gif

Ash irgi nusprendziau gimdyti Raudonam kryziui. nezinau nei kaip bus, nei kas... truputy baisu.. ka ten truputy, baisu kaip reikiant. Bet perskaicius visus cia forumus, nusprendziau, kad ten bus geriausia.

Nezmonishkai bijau to jusu vadinamo samolioto. Man apziuroj buvo sunku uzsilipt ant jo paskutiny menesy, o tai jei gimdyt reiks ant tokio....

baisu. nenoriu tokio. kodel ishvis ant tu daiktu gimdo? jau geriau bet kokioj lovoj.

o dar tas klausimas del vyro...? ash bijosiu viena pasilikt. Kaip reiks but vienai svetimoj vietoj.... dar baisiau uz ta ginekologine kede... nenoriu kad jis isheitu... liko tik dvi savaites. kaip ash ten viena...

o va nors del tu mokejimu nesijaudinu. nusprendem nunesht visiem dideli torta. tai visi pasivaishins. nes kiekvienai gerietei po kelis simtus litu neturim ish ko imt.... prastai pas mus su finansais. tikiuosi nepasijuoks personalas ish to. o ka daryt, ner tai ner. ir ner ish kur paimt.

papasakokit dar apie ta gimdyma ten.

man vis mazai. kazkaip neramu. juk dar ir skaudes ash manau...

ir dar norejau paklaust, ar jum neuzeidavo baisi baime, juda kudikis kiek reikia pilve, ar ne? nes ash skaiciuoju ir skaiciuoju. ir vis ta penkta judesy tik ant laiko ribos pajuntu. baisu kazkaip. o kai neskaiciuoju, tai tusinasi be sustojimo.

gal jis taip tycia...

dekui, kad paskaitet. lengviau vien ishsikalbejus... 4u.gif

Visų pirma nesijaudink taip ir nebijok. Šitoj ligoninėj pastebėjau visi labai mėgsta kai gimdyvė nieko nebijo ir daro viską drąsiai nieko nebijodama. Jei bijosi - ims pizdavotis (atsiprašau už išsireiškimą, bet yra ten keletas tokių personų, kurie labai tai mėgsta) rolleyes.gif

Vyrui leidžiama būti gimdant prie gimdyvės tiek kiek nori, tad drąsiai galite planuotis su vyru, kad būsit kartu, o tada ir tas samoliotas nebebaisus - padės užlipti, už rankos palaikys ir į ausį pasakys, ką daryti ir kai galvutę pamatys, galės pasakyti, kad jau mato wub.gif Taip kad viskas bus gerai, būtinai su vyru gimdyk, o jei jis negalės, prašyk mamos, sesės, artimos draugės, kad kompaniją palaikytų - visa tai leidžiama.

O vat dėl torto aš abejoju ar gera čia idėja g.gif Na, jums spręsti, bet aš manau, kad jei neturit pinigėlių, tai niekam nieko ir neduokit, nes jų toks darbas, jie privalo jį atlikti gerai ir be jokio atlygio. Įsivaizduokit kiek tortų jie gauna per dieną, ar jiems nesinori nuo jų vemti g.gif Geriau tada gėlių nupirkit (vazoninių) 4u.gif Ir kaip visos čia temoj rašo: pasakykit didelį AČIŪ mirksiukas.gif

O dėl judesių - ten galima bet kada nuvažiuoti į priėmimą ir pasakyti, kad vaikas mažai juda, gimdysiu šioj ligoninėj, todėl noriu, kad mane apžiūrėtų čia budintis daktaras - tikrai neatsisakys, nes tokia jų pareiga - apžiūrėti ir paklausyti vaiko širdelės tonusus, gali tik tekti palaukti, nes daktaras tuo metu gali būti kur nors gimdykloj ar operuoti. Taip kad sėkmės gimdyme, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2008 07 10, 19:39)
matyt shitas forumukas daro savo smile.gif visos dabar vaziuoja i RK gimdyt:) nes kituose forumuose (kitu gimdymo vietu) tai tiek graziu atsiliepimu tirai nera... thumbup.gif

trai reikia kad kas nors vel pavarytu blogu atsiliepimu kaip kad buvo tada kai as ir nusprendziau i RK vaziuoti doh.gif lotuliukas.gif - bo tikrai netilpsiu dar g.gif ir issius i AK arba VGN gimdyt blink.gif blink.gif doh.gif

..nors - visur kiek zinau dabar apkrovimas toks - pazistama po 2 dienu paleido is VGN, nes viskas buvo gerai su jom wub.gif , o vietu laisvu tik pagimdziusioms nebebuvo... doh.gif
Atsakyti
dekui del to torto, gal ir ne kokia cia mintis... nepagalvojau, kad gal ne ash viena taip sugalvosiu. nes cia visos tik apie pinigus kalba.

Atsakyti
Akfak! nebojis!!! 4u.gif jei vaikas kruta ne tom valandom, kuriom tau reikai kad jis krutetu tai dar nereishkia kad kas nors atsitiko.. nu mazai jam ten vietos ir puchia sau i aki mirksiukas.gif
o kas skaudes tai baika... paskaudes ir praeis, paskui pagimdzius pamirshi ir apie antra svajosi nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2008 07 11, 21:01)
Akfak! nebojis!!! 4u.gif jei vaikas kruta ne tom valandom, kuriom tau reikai kad jis krutetu tai dar nereishkia kad kas nors atsitiko.. nu mazai jam ten vietos ir puchia sau i aki  mirksiukas.gif 
o kas skaudes tai baika... paskaudes ir praeis, paskui pagimdzius pamirshi ir apie antra svajosi  nestuke.gif  thumbup.gif

Gerai lotuliukas.gif

Jau dbr apie antra galvoju. po 4 metu. Noriu vaiku nors tu ka. priesh instinkta nepapusi biggrin.gif
Atsakyti