Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Rivatakė @ 2008 06 29, 12:35)
Aš gimdžiau šioje ligoninėje.  thumbup.gif

Kas dėl epidiūro. Aš tariausi su gydytoju, kad jei labai skaudės norėsiu, bet pradėjo skaudėt, kai buvo atsidarymas 7-8 cm. Tai jis paklausė, ar tikrai nori, nes yra tikimybė, kad gali sustoti ar sulėtėti atsidarymas. Tai pagalvojau, kad skausmas nėra toks stiprus, kad rizikuočiau. Ir gimdžiau be epidiūro ir tikrai nesigailiu, nes viskas įvyko labai greitai. Nereikėjo nei skatinamųjų.

Jei būčiau norėjus epidiūro, tikrai būtų darę.

Tad prieš epidiūrą, reikia gerai pagalvot ar tikrai jau toks stiprus skausmas, kad negalėtum ištverti. Čia turbūt kaip kam.

Ir nesakau, kad kai gimdysiu kitą vaikutį nenorėsiu epidiūro. Tiesiog viskas priklauso nuo situacijos.

Sėkmės visoms.

tikrai taip, rivatake!! drinks_cheers.gif as tos pacios nuomones!
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2008 06 29, 00:21)
Man epiduro kateteri atjunge tik kai jau ant stalo pats pats stumimas prasidejo. ir net nebuvo minciu, kad atjungs anksciau. but pabande tik, tiek laukiau tu 5 cm ir dar kol lasine sulases.

Kaip įdomiai, kiek esu skaičiusi, nejautra turi būti atjungiama likus maždaug valandai iki stūmimo, nes kitaip gali pakenkti kūdikiui g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Planuoju gimdyti RK, ir esu girdejusi apie ta nauja sistema kazkokia, kad jei tarkim tariesi su daktaru kuris priims tavo gimdyma reikia dar i ligoniu kasas kazkiek moketi, cia tas ir RK galioja? Ir ar galioja sitas variantas jei tarkim as nesitariu su ne kuo, tiesiog vaziuoju gimdyti i RK ir viskas?

Aciu uz ats. cia manau man galetu atsakyti neseniai gimdziusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2008 06 30, 15:28)
Sveikos,

Planuoju gimdyti RK, ir esu girdejusi apie ta nauja sistema kazkokia, kad jei tarkim tariesi su daktaru kuris priims tavo gimdyma reikia dar i ligoniu kasas kazkiek moketi, cia tas ir RK galioja? Ir ar galioja sitas variantas jei tarkim as nesitariu su ne kuo, tiesiog vaziuoju gimdyti i RK ir viskas?

Aciu uz ats. cia manau man galetu atsakyti neseniai gimdziusios  4u.gif

AS gimdziau Rk pries menesi. Nesitariau. Girdejau, kad VGN kazkoki panasu apmokejima uz susitarima zada ivesti. Bet tikrai be susitarimo galima bus gimdyti bet kur. Tikrai niekas nepasikeicia. Bet manau geriausia tai nuvaziuoti i RK ir ten pakalbeti. Tada tikrai turesi tikslia info.
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2008 06 30, 15:06)
AS gimdziau Rk pries menesi. Nesitariau. Girdejau, kad VGN kazkoki panasu apmokejima uz susitarima zada ivesti. Bet tikrai be susitarimo galima bus gimdyti bet kur. Tikrai niekas nepasikeicia. Bet manau geriausia tai nuvaziuoti i RK ir ten pakalbeti. Tada tikrai turesi tikslia info.

drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Ar RK jau nieks nebegimdo g.gif ,kad jokių atsiliepimų toliau ? Man labai aktualu
Atsakyti
va va laukiam laukiam atsiliepimu - nes jau antras pakeliu ir vel noreciau RK gimdyti, tai ziuriu, kas pasikeite, kas ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austeu @ 2008 07 06, 15:02)
va va laukiam laukiam atsiliepimu - nes jau antras pakeliu ir vel noreciau RK gimdyti, tai ziuriu, kas pasikeite, kas ne smile.gif

tai klauskit, atsakysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausima: ar tebepuola maudyti vaikuti po gimdymo su kalio permanganatu? ar jau pasikeite tvarka?
Atsakyti
Po gimdymo vaikutį maudo, bet nežinau, kaip ten iš tikrųjų turi būti - manęs klausė, ar sutinku, kad jie išmaudytų, o kitų mano draugių neklausė sutikimo, tai nežinau kaip ten g.gif
Atsakyti
Mano pirmą vaiką maudė, vyras visa tą procesą stebėjo, bet kaip pasakojo: vanduo buvo baltas, ta prasme be kalio permanganato

Man irgi jau jau greit bus aktualu, kas naujo RK, nes per 2 metus galėjo daug kas pasikeisti, vieną dalykėlį jau sužinojau(čia perskaičiau), kad labai griežtas lankomumo režimas ax.gif
Atsakyti
priesh 2 metus ten labai lankiausi blush2.gif tai nei kaluse manes del maudymo nei ka... ir lb nenorejau kad virkshtele per pirmas 3 sekundes nukirptu (apie leidima vyrui tai daryti net kalbu negalejo buti unsure.gif ) bet maude ne kalio permanganate... visai nuoshirdziia tikiu kad viskas nuo personalo priklauso.. ta prasme nuo pamainos... o del lankomumo jeigu taip, tai sekanti karta pagalvosiu ar ten gimdyt... nu nafig (sorry) kai sesuchiu neimanoma prisikviesti ir kai gydytojo prireikia, tai ka tu ten viena paradus kelsi... ar dar ir del lankymo ten atskirai tartis reikia?! blink.gif
Atsakyti