Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(geltoniausia @ 2008 06 13, 14:46)
Gal kam ir pavyko pasėdėti ilgiau ar ateiti anksčiau, nei nustatytosios lankymo valandos, bet kai aš gimdžiau, tai labai kategoriškai buvo pranešta, kad jokių ilgiau buvimų. Net 10 min norint ateiti anksčiau, tai neįleisdavo, nes ten užraktas yra, o užtrukus 10 min iš karto prisistatydavo kas nors iš personalo ir gražiai, bet griežtai paprašydavo "nešdintis lauk"...

maniski irgi varinejo jai pusv. anksciau ateidavo, bet jis mokedavo paprasyt ji ileisti. paziuredavo tooookiom akytem ir sakydavo, as gi zmonai siltus pietus nesu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 06 14, 11:02)
Nu nežinau, bet kovo mėn. mane vyras lankė kada tik panorėjęs (aišku, ne per vizitacijų valandas) ir sėdėjo iki vėlumos. O gulėjau dvivietėje palatoje. Niekas nevaikščiojo ir netikrino kas ir kaip ax.gif

tiesiog jums pasisekė smile.gif aš irgi dvivietėj gulėjau pirmą ir antrą parą su kita mamyte, o trečią parą viena bet tvarkos griežtos laikėsi sesutės doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aronaitė @ 2008 06 14, 14:36)
maniski irgi varinejo jai pusv. anksciau ateidavo, bet jis mokedavo paprasyt ji ileisti. paziuredavo tooookiom akytem ir sakydavo, as gi zmonai siltus pietus nesu wub.gif

pakliuvo supratingos sesutės thumbup.gif man tai pačiai reikėjo nusileisti ir paimti lauknešėlį biggrin.gif tada buvo labai pikta man unsure.gif
Atsakyti
As kai gimdziau, tai labai grieztai buvo, vyras net veja buvo pakeles 10v30m isveze mane i operacine o vyrui vedeja pasake lek greiciau pampersu, islekt tai isleke, grizo 10 v 50m tai sesele kryzium krito, kad tik jis neieitu, tipo nelankymo val, o maniskis as juk pampersus ka tik gimusiam vaikui atveziau, tai vos ne vos ileido ir vedeja veliau atskaite vyra pas mus yra tokia tvarka ir viskas
Atsakyti
mergaitės, ar kas nors gimdė RK pas akušerę Jadvygą? blush2.gif
Atsakyti
As kai gimdziau gulejau trivieteje palatoje, treciame aukste. Buvo daug gimdyviu, tai apie seimos palata tik pasvajojau tongue.gif Kriaukles palatoje nebuvo, bet uztat greta buvo naujagimiu skyrius, kur kilus neaiskumams ar prireikus pagalbos galima kreiptis. Vaiku gydytojos labai fainos, sesutes ne visos, gal ne nuotaikoj buvo. Tualetai ir dusai tvarkingi. Tik tos lankymo valandos... isivaizduokit, kai pas tris gimdyves ateina po kelis lankytojus 17val, palatos mazos, tvanku ir taip... 0 klizma nezinojau kokia pirk, tai vaistinej pasiule pusle, bet ji netiko g.gif tai pastate savo...
Atsakyti
na va kiek gimdyviu tiek skirtingu situaciju, tai vat ir susidaryk nuomone apie GN g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinee @ 2008 06 23, 13:20)
As kai gimdziau gulejau trivieteje palatoje, treciame aukste. Buvo daug gimdyviu, tai apie seimos palata tik pasvajojau tongue.gif  Kriaukles palatoje nebuvo, bet uztat greta buvo naujagimiu skyrius, kur kilus neaiskumams ar prireikus pagalbos galima kreiptis. Vaiku gydytojos labai fainos, sesutes ne visos, gal ne nuotaikoj buvo.  Tualetai ir dusai tvarkingi. Tik tos lankymo valandos... isivaizduokit, kai pas tris gimdyves ateina po kelis lankytojus 17val, palatos mazos, tvanku ir taip... 0 klizma nezinojau kokia pirk, tai vaistinej pasiule pusle, bet ji netiko g.gif  tai pastate savo...

Man netrukus irgi nusimato gimdymas RK (pas dr. Raguckiene), bet kilo klausimas del epiduro - ar tikrai ten jie nusiteike pries epidura? Paskaicius forume, susidaro toks ispudis... O noreciau juo pasinaudoti. Labai laukiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(tenerife @ 2008 06 27, 22:02)
Man netrukus irgi nusimato gimdymas RK (pas dr. Raguckiene), bet kilo klausimas del epiduro - ar tikrai ten jie nusiteike pries epidura? Paskaicius forume, susidaro toks ispudis... O noreciau juo pasinaudoti. Labai laukiu atsakymo

as gimdziau pas Raguckiene, ir epidura daro, tik ne iki galo, jie daro iki 8cm atsidarymo, o paskui nutraukia, nes nori kad jaustum saremius kai reikes standintis. tai man tas laikas iki 10cm atsidarymo, kai reikejo istverti tuos 2cm, buvo nezmoniski ir pykau, kad nutrauke epidura. tai va, ten tokia sistema su epiduru blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Belina @ 2008 06 28, 18:53)
as gimdziau pas Raguckiene, ir epidura daro, tik ne iki galo, jie daro iki 8cm atsidarymo, o paskui nutraukia, nes nori kad jaustum saremius kai reikes standintis. tai man tas laikas iki 10cm atsidarymo, kai reikejo istverti tuos 2cm, buvo nezmoniski ir pykau, kad nutrauke epidura. tai va, ten tokia sistema su epiduru blink.gif

nu jo ..idomiai... ant paties linksmumo nutraukia smile.gif) o as kai su 7cm atvaziavau tai manes kaluse ar darom epidura dabar nes paskui bus velu... tai tipo 1 cm epidura butu dare? nu zodziu...smile.gif) matyt ten jau taip reikia:) kiekvienai is akiu nustato:))))
Atsakyti
QUOTE(kuskusas @ 2008 06 28, 21:27)
nu jo ..idomiai... ant paties linksmumo nutraukia smile.gif) o as kai su 7cm atvaziavau tai manes kaluse ar darom epidura dabar nes paskui bus velu... tai tipo 1 cm epidura butu dare? nu zodziu...smile.gif) matyt ten jau taip reikia:) kiekvienai is akiu nustato:))))

O man su 6 cm sakė - jokių epidūrų, tipo nebeapsimoka, nesvajok ax.gif
Atsakyti
Man epiduro kateteri atjunge tik kai jau ant stalo pats pats stumimas prasidejo. ir net nebuvo minciu, kad atjungs anksciau. but pabande tik, tiek laukiau tu 5 cm ir dar kol lasine sulases.
Atsakyti
Aš gimdžiau šioje ligoninėje. thumbup.gif

Kas dėl epidiūro. Aš tariausi su gydytoju, kad jei labai skaudės norėsiu, bet pradėjo skaudėt, kai buvo atsidarymas 7-8 cm. Tai jis paklausė, ar tikrai nori, nes yra tikimybė, kad gali sustoti ar sulėtėti atsidarymas. Tai pagalvojau, kad skausmas nėra toks stiprus, kad rizikuočiau. Ir gimdžiau be epidiūro ir tikrai nesigailiu, nes viskas įvyko labai greitai. Nereikėjo nei skatinamųjų.

Jei būčiau norėjus epidiūro, tikrai būtų darę.

Tad prieš epidiūrą, reikia gerai pagalvot ar tikrai jau toks stiprus skausmas, kad negalėtum ištverti. Čia turbūt kaip kam.

Ir nesakau, kad kai gimdysiu kitą vaikutį nenorėsiu epidiūro. Tiesiog viskas priklauso nuo situacijos.

Sėkmės visoms.
Atsakyti