Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 05 26, 18:46)
Mamytes, reikalingi RK savo gimdymo marskinukai ar pasiulo kuo pasipuost?

Siaip per kursus sake, jie savo pasiulo, bet vat yra tokiu, kurios savo nori devet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 05 26, 17:46)
Mamytes, reikalingi RK savo gimdymo marskinukai ar pasiulo kuo pasipuost?

Pasiūlo, ir net labai įnirtingai lotuliukas.gif
Buvau su savais specialiai gimdymui siūtais gimdymo marškiniais, tai gal penkis kartus pakartojo, kad užsidėčiau jų siūlomus, o aš vis atsisakinėjau. Gal pagalvojo, kad esu nelabai sveikos nuovokos per sąrėmius lotuliukas.gif Su tokiais gražiais marškiniais pas juos turbūt dar niekas negimdė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 05 26, 21:33)
Pasiūlo, ir net labai įnirtingai  lotuliukas.gif
Buvau su savais specialiai gimdymui siūtais gimdymo marškiniais, tai gal penkis kartus pakartojo, kad užsidėčiau jų siūlomus, o aš vis atsisakinėjau. Gal pagalvojo, kad esu nelabai sveikos nuovokos per sąrėmius  lotuliukas.gif  Su tokiais gražiais marškiniais pas juos turbūt dar niekas negimdė  lotuliukas.gif

Aš irgi turėjau savo net 2vnt., tai man akušerė pasakė, labai gaila tokį goržį ištepti ,pasiūlė iškarto uždėti RK marškinukus, o paskui palatoj persirengti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juviar @ 2008 05 27, 09:21)
Aš irgi turėjau savo net 2vnt., tai man akušerė pasakė, labai gaila tokį goržį ištepti ,pasiūlė iškarto uždėti RK marškinukus, o paskui palatoj  persirengti ax.gif

O aš specialiai tokiam įvykiui pasisiuvau tongue.gif Visai negaila buvo jų sutepti, o ir viskas labai gerai išsiskalbė thumbup.gif
Atsakyti
As buvau RK pasikonsultuoti, nes nusprendziau, kad ten gimdysiu. Man pasake, kad jei noriu valomosios klizmos pries gimdyma, tai turiu ja atnesti su savimi. Jie pastatys. Nelabai tik supratau, kur ja galima nusipirkti. Gal patarsite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olkin @ 2008 05 27, 18:34)
As buvau RK pasikonsultuoti, nes nusprendziau, kad ten gimdysiu. Man pasake, kad jei noriu valomosios klizmos pries gimdyma, tai turiu ja atnesti su savimi. Jie pastatys. Nelabai tik supratau, kur ja galima nusipirkti. Gal patarsite? ax.gif

jo aš irgi buvau nusipirkus o jų yra pirkti netoli Raud.Kr.lig. tilto gatvėj vaistinėj : kaina 4 lt. su centais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belina @ 2008 05 12, 08:50)
Žygimantų g. 3, cia istiesu sitas adresas ir vadinasi Vilniaus universiteto ligonines Santariskiu kliniku, centro filialas mirksiukas.gif

aga, ji kazkaip ties trimis gatvėmis yra mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Olkin @ 2008 05 27, 18:34)

et, man tai jos nespėjo ir pastatyti doh.gif nes atlėkėm jau su pilnu atsidarymu ir tiesiai į gimdyklą doh.gif
Atsakyti
marskinukus gimdymui ir as savus turejau,bet nieks neklause liepe vilktis valdiskus smile.gif seip man RK viskas patiko,nusiskundimu neturiu,gal tiesiog i gera pamaina pataikiau g.gif ,antra kart ir ten gimdysiu smile.gif
Atsakyti
Galvoju, kad labai jau švelniai mes čia kalbam apie "marškinukus gimdymui". Iš tikrųjų tai tooookios pobaisės marškos (na, bent jau man atnešė dvi, ir abi jau tokios striošnos). Tiesą sakant, manau, kad jos labiau tiktų grindis plauti. Idėja neštis savus, manau, yra superinė - ir nuotaiką sau pasikelsit, ir šiaip jaukiau jausitės.
Atsakyti
QUOTE(Unka @ 2008 05 29, 15:06)
Idėja neštis savus, manau, yra superinė - ir nuotaiką sau pasikelsit, ir šiaip jaukiau jausitės.

Tiesa pasakius, kai jau teko apsivilkti marškinukus, jau man buvo tas pats kokie jie. tongue.gif Tada kažkaip norisi tik greitai ir sėkmingai pagimdyti, o visa kita jau tikrai nė motais. Dabar tik iš nuotraukų galiu pamatyti tą seksovą gimdymo suknelę ax.gif . Va, vistiek po gimdymo, kai jau viską apsitvarkai, apsirengi savuosius naktinukus. Tada tai tikrai miela turėti savuosius. O per gimdymą man tikrai buvo nieks nebesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2008 05 29, 23:51)
O per gimdymą man tikrai buvo nieks nebesvarbu.

O man kaip tik labai svarbu buvo per gimdymą, nes man tai didelė šventė buvo ir aš pasipuošiau tokiam įvykiui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 05 30, 00:13)
O man kaip tik labai svarbu buvo per gimdymą, nes man tai didelė šventė buvo ir aš pasipuošiau tokiam įvykiui  wub.gif

OHOOOOO, Svente...., OHO... As tai norejau, kad tas kosmaras kuo greiciau baigtusi... ir man, ko gero kaip ir daugeliui, buvo giliai DZIN, kokie marskineliai, sienu plyteliu spalva ir ect. Matyt gimdymas buvo lengvas, tikrai, labai nuosirdziai pavydziu... thumbup.gif
Atsakyti