[quote=SiDo,2008 05 20, 09:11]
Droka, labai užjaučiu, bet ir džiaugiuosi, kad viskas gerai jums baigėsi
O kodėl darė skubų cezarį - kiek pamenu buvai paguldyta iš anksto, gal net planiniam?
Man turejo buti planuotas balandzio 18d., tad pagulejus savaite, paleido i namus ir turejau grizti 17d., bet 12d nakti prasidejo saremiai ir skubiai vaziavau atgal. 13d. dare skubu cezari..... Labai esu dekinga Jelenai.V (nepamenu jos pavardes) kuri puikiai mane operavo. Isskirtine aisku padeka Raguckienei kuri visa nakti(nuo 3h iki 8h ryto) prie manes issedejo uzdejus ranka man ant pilvo(seke saremius, nes operuoti negalejo be ryto, kadangi buvau atsigerus vandens, tad lauke kad praeitu 4-5h) ir pasakodama linksmas istorijas apieRK ligonine.Nepatikesite, bet su sia gydytoja nebuvau susitarusi ir tikrai pinigu nemokejau! Labai gaila, kad man teko taip skubiai isvykti ir nespejau jai atsidekoti, bet sustiprejus mazylei tikrai nuvyksiu padekoti uz tas valandas( jios darbo laikas senai buvo pasibaiges) ir dar tuo labiau, kad net pabuvo ryte operacijos metu pakol gime mano dukryte (kaip pati sake" esu pervargus po budejimo tad operuoti pati jau negaliu, bet pabusiu angelu sargu kol gims vaikelis"
)
Tad ir rasau, kad gimdymo personalas ten
.
O kas del teismo, apsvarscius viska as nutariau palikti ant tu zmoniu sazines, tuo labiau kad dukryte pasveiko pilnai (vakar buvom pas gydytoja ir pasake sveika 100% ir labai stipri
). Tampytis po teismu per daug man laikas brangus, tuo labiau ar as irodysiu savo tiesa, pasakys pati palatoje persaldziau vaika (juk man ja atnesdavo), o del infekcines slogos, vel...tiek laiko praejo ar as irodysiu kad ju personlas sloguoja (be to darbo kodekse tikrai nera nuostatos, kad jie privalo nedirbti jei serga sloga, tad ji atliko savo pareigas...), arba gali pasakyti kad pati ar mano vyras ar palatos kaimyne sirgo ir ....taip kad nieko as neirodysiu...tik dar ...apie ju(naujagimiu) personalo supratima apie medicina...pasirodo mano vaikas buvo isveztas su diagnoze "igimta infekcija?, kurios pasekoje tipo buvo atsisake ir nefunkcionavo sirdys, plauciai, kepenys..." Idomu kaip tada gimusia ivertino 9-9 balais
O apie sloga ir isburkusia gerklyte nieko... Aciu Dievui kad jie ziauiriai suklydo (nors ju ir tokios medicinos zinios tada arba jie taip apsidraude isanksto), nes reanimacijoje viska skubiai ehoskopavo ir ime paseli, ju diagnoze visiskai nepasitvirtino.