Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

As neseniai gimdziau RK. Apie sia ligonine patys silciausi prisiminimai. Ypac nerealus personalas. Man buvo darytas cezaris. Po operacijos akuseres labai mane priziurejo, dalino patarimus apie vaiko ir saves prieziura. Jei antra karta gimdysiu, tai tik ten !
Atsakyti
Tiesą sakant, aš irgi turiu priekaištų kai kuriems RK naujagimių skyriaus personalo darbuotojams (bet jokiu būdu ne visiems) unsure.gif

Droka, labai užjaučiu dėl tokios šiurpios patirties verysad.gif Linkiu sveikatytės Tavo dukrytei 4u.gif Jeigu nuspręsi kreiptis į med. auditą, papasakok, kaip seksis. Įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2008 05 20, 02:08)
Tiesą sakant, aš irgi turiu priekaištų kai kuriems RK naujagimių skyriaus personalo darbuotojams (bet jokiu būdu ne visiems)  unsure.gif Droka, labai užjaučiu dėl tokios šiurpios patirties  verysad.gif Linkiu sveikatytės Tavo dukrytei  4u.gif  Jeigu nuspręsi kreiptis į med. auditą, papasakok, kaip seksis. Įdomu.

drinks_cheers.gif, apie tai anksciau rasiau, kai kurios vaiku seseles ir vaiku gydytoja tikros sadistes. O jus laikykites, viskas praeityje, siaip mes su vyru soke, nuo tokio personalo neatsakingumo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVO: 20 gegužės 2008 - 08:38
Droka, labai užjaučiu, bet ir džiaugiuosi, kad viskas gerai jums baigėsi 4u.gif
O kodėl darė skubų cezarį - kiek pamenu buvai paguldyta iš anksto, gal net planiniam?

O dėl naujagymių priežiūros, tai taip...... aš irgi galėčiau čia parašyti kai ką, bet.... tiek to, bala nematė, negadinsiu nei sau nervų, nei kitoms. Kai tiek daug pagyrų šiai ligoninei, neigiamą postą rašyti darosi net nepadoru. Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 05 15, 17:33)
Sveikos mamytes noriu jusu paklausti gal kas nors zino ar gimde pas vedeja ginekologinio skyriaus Raudoname kryziuje?
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

As pas ja gimdziau, tiksliau dare cezari. Silta, faina moteris. Kadangi buvo 4 cezaris, labai priziureta buvau, skambindavo savaitgaliais suzinot kaip man sekasi. Silciausi prisiminimai apie visa personala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 05 20, 10:11)
O dėl naujagymių priežiūros, tai taip...... aš irgi galėčiau čia parašyti kai ką, bet.... tiek to, bala nematė, negadinsiu nei sau nervų, nei kitoms. Kai tiek daug pagyrų šiai ligoninei, neigiamą postą rašyti darosi net nepadoru. Sėkmės visoms 4u.gif

Na, bet tada, jei vien tik teigiami atsiliepimai, pasidaro per daug saldu ir galima itart, kad kazkas tuos neigiamus pratrina. blink.gif biggrin.gif Zinant galimus nesklandumus, silpnas vietas, galima numatyti problemas ir imtis tam tikru priemoniu, kad kitu mamyciu skaudi patirtis nepasikartotu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 05 20, 07:23)
Zinant galimus nesklandumus, silpnas vietas, galima numatyti problemas ir imtis tam tikru priemoniu, kad kitu mamyciu skaudi patirtis nepasikartotu.  mirksiukas.gif

Tai vat už tai labai vertinau neigiamus atsiliepimus, kol man tas buvo aktualu. Jų dėka, manau, buvau neblogai pasiruošusi gimdymui šioje ligoninėje. 4u.gif
Atsakyti
Uzjauciu, Droka, linkiu greiciau sveikti stipreti!

Man atrodo sitam forume perdaug isliaupsinta sita ligonine. Mano gimdymo istorija cia taip pat yra, bet parasius neigiamai apie ja likau nesuprasta ir apvadinta islepusia ir demesio reikalaujancia mamyte! Na, netiesiogiai apvadinta, bet is kai kuriu nuomoniu galima buvo ta suprast! Nors nesu nei islepusi, nei to demesio reikalavau, bet net minimalistines prieziuros nebuvo parodyta! Daug kas priklauso RK nuo personalo,jei personalas normalus - tai ir uzeis,ir paaiskins, o kai kurie - net para taves netikrins!!!

Man mano vaikiuko apskritai maitint neatnesdavo. Tikriausiai "per sunku" is 3 auksto i 2 buvo nulipt. Geriau buvo subadyt jam keleta lasaliniu, nei prie kruties prinest!
Nesakau, kad visos ten seseles blogos, bet pasitaiko tikrai "iskirtiniu"! Jei turi sazines padet vaikeli prie karsciuojancios, be jegu, silpnos mamos ir joms nesvarbu, kaip tu tuo vaikeliu pasirupinsi...

Ir nereik tu mamu,kuriom nepasiseke gimdyt sitoj ligoninej vadint islepusiom!!!
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2008 05 20, 13:11)

Ir nereik tu mamu,kuriom nepasiseke gimdyt sitoj ligoninej vadint islepusiom!!!

Na , jei tamstai neitiko knarkianti kaimyne, tai kaip kitaip pavadinsi...Pati gi irgi ne be trukumu esi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 05 20, 12:35)
Tai vat už tai labai vertinau neigiamus atsiliepimus, kol man tas buvo aktualu. Jų dėka, manau, buvau neblogai pasiruošusi gimdymui šioje ligoninėje. 4u.gif

drinks_cheers.gif Sutinku. Po neigiamų atsiliepimų, tiesiog pasiruoši tas silpnąsias RK vietas priimti, kaip neišvengiamumą ir juokas tik ima, kai tai pasikartoja realybėje su pačia savimi, o tu jau esi tam paruošta SM cool.gif Ir kai pamatai aprašytuosius neigiamus personažus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2008 05 20, 15:40)
Na , jei tamstai neitiko knarkianti kaimyne, tai kaip kitaip pavadinsi...Pati gi irgi ne be trukumu esi... g.gif

Ne tau cia apie mano trukumus kalbet!!!
Keista,kad tau is viso pasakojimo apie gimdyma isimine tik aprasymas apie knarkiancia kaimyne... Kad tik jos knarkime ir susidetu visa RK problema...
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 05 20, 14:08)
drinks_cheers.gif  Sutinku. Ir kai pamatai aprašytuosius neigiamus personažus  lotuliukas.gif

Žinot kokia mano pirmoji mintis buvo pamačius bobulytę Danutę? ''Viešpatie pasigailėk, čia gi Danutė'' doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti