Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

labukas :4u:gal galit man pasakyt nestuke.gif jei sakykim pajautus saremius, kvieciuosi greituke ir sakau kad noriu i RK ar kaip blush2.gif blush2.gif as nesitariu su niekuo , manau kad ir taip priims...kuo arteja ta diena, tuo labiau panikuoti pradedu,tuo labiau kad vyras negales buti salia...
Atsakyti
QUOTE(kristila @ 2008 05 13, 10:13)
labukas :4u:gal galit man pasakyt  nestuke.gif jei sakykim pajautus saremius, kvieciuosi greituke ir sakau kad noriu  i RK ar kaip blush2.gif  blush2.gif as nesitariu su niekuo , manau kad ir taip priims...kuo arteja ta diena, tuo labiau panikuoti pradedu,tuo labiau kad vyras negales buti salia...

man gydytoja sake, jei nubega vandenys - atsiguli ir kvieti greitaja, bet manau, kad greitoji nuves savo nuoziura g.gif nes ligonineje kai gulejau, tai viena mama sake, kad jai antakalnio buvo arciau, bet ten neveze, nes labai daug gimdyviu buvo,nuveze kur maziau ax.gif
o jeigu pajunti saremius ir laikas i ligonine, manau, taksa issikvietus nuves ten kur noresi mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz informacija smile.gif dabar radau bigsmile.gif
Papildyta:
visos gatves ir Rdvilu ir Zygimantu ir Tilto ten ribojasi su ta ligonine, o tiksliai tai akuserijos ir naujagimiu skyrius randasi Radvilu 5 smile.gif aciu dar karteli uz info thumbup.gif
Atsakyti
as irgi gimdziau RK, ir labai ten viskas patiko, viska paaiskino parode, tik nereikia bijot paklaust, beja pinigu niekam nedaviau g.gif
Atsakyti
labukas :4u:gal galit man pasakyt  nestuke.gif jei sakykim pajautus saremius, kvieciuosi greituke ir sakau kad noriu  i RK ar kaip blush2.gif  blush2.gif as nesitariu su niekuo , manau kad ir taip priims...kuo arteja ta diena, tuo labiau panikuoti pradedu,tuo labiau kad vyras negales buti salia...

nesuprantu, kam apsunkinti sau gyvenima su ta GMP, ar nepaprasciau butu paprasyti kokio giminaicio,draugo ar siaip artimo zmogaus, kad nuveztu iki ligonines, juk tikrai nuves ten kur noresi ir nereiks N valandu laukti GMP... schmoll.gif
Atsakyti

Tai tada jau geriau taksą išsikviesti ar kokio pažįstamo paslaugos paprašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, ir as gimdziau Rk ir esu patenkinta, na tik palatos labai jau prastos blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes noriu jusu paklausti gal kas nors zino ar gimde pas vedeja ginekologinio skyriaus Raudoname kryziuje?
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 05 15, 18:33)
Sveikos mamytes noriu jusu paklausti gal kas nors zino ar gimde pas vedeja ginekologinio skyriaus Raudoname kryziuje?
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

http://www.supermama...showtopic=92992
Atsakyti
Pagimdziau (dare skubu Cezari) RK ir nors labai blogai galejosi baigtis su mano dukryte, bet as lieku prie savo nuomones, kad RK personalas kuris priima gimdyma isties puikus. thumbup.gif tik va kur jau priziuri vaikucius... schmoll.gif
Noreciau perspeti mamas kurios pasirenkate sia ligonine saugokite savo vaikucius kitaip galite patirti ir tai ka mes su dukryte isgyvenom. Veliau aprimus skausmui parasysiu isamiai, prie gimdymo istoriju.Reziume: tik RK kuris priziuri gimusius vaikucius personalo deka vos nepraradau savo dukrytes. Gime ji sveika, ivertinta 9-9, sekmadienio 13d. ryte, po keletos minuciu pati ja maitinau ir man taip ja nesiojo kas 2h, paprasiau ir kad nakti ne misinuku maitintu man ja atnestu.... Jei buciau zinojusi pabaiga, ka tik gimusia per jega buciau prie saves palikusi...... unsure.gif . Nesiojo man ja i mano palata i 2a is 3a kur vaikuciai visi guli...per laiptine (ganetinai salta ir skersvejuota). Atnesdavo man i palata visa susilusia ir be kepurytes as kelis kartus prasiau uzdeti kepuryte (ir pati uzdedavau,bet vis ja nuimdavo) i ka sesele (jos veido as niekada nepamirsiu) atsake "Mamyte nepergyvenkite pas mus virsuje labai silta, o ir vaikuti reikia grudinti...va ziurekit as pati su SLOGA, o vaikstau trumpom rankovem". Dabar zinau kvaila buvau kad neatkreipiau demesio i jos zodzius ("pati su sloga"), bet po operacijos daug ir jegu neturejau gincitis....to pasekoje pirmadienio ryte vaikucio savo nesulaukiau apie 9h atejo vaiku gydytoja ir pasake kad mano vaikutis vos gyvas ir dabar po deguonim..ir net mazai vilties kad isgyvens..nepamenu kaip uzlekiau i 3a. tikejausi kad ji gal sumaise vaikus.......deja savo mazyle pamaciau visa melyna ir vos kvepuojancia....su ryksmais tik issireikalavau kad skubiai kviestu Santariskiu reanimacija......su vaikuciu pragulejom 3 savaites...dabar gyvi ir sveiki tik laiku suteikus pagalba nuostabiam Santariskiu reanimacijos personalui (koki pragara praejom tomis dienomis baisu prisiminti). Gydytojai isvaziuojant pasiule net isvadas parasyti jei sugalvociau kreiptis i teisma, nes tik personalo aplaidumo (vaikui infekcine sloga ir laringitas, pagal juos vaikas ir susaldytas ir apkrestas infekcine sloga) deka vos nepraradau savo dukrytes, bet dabar norisi tik ramybes ir kaip sakant tikiuosi kiekvienas turesim atsakyti pries Dievo teisma anksciau ar veliau...... g.gif Taip kad mamos gimdyti verta sioje ligonineje, bet vaikus saugokite......... 4u.gif
Atsakyti
nelabai matau ka rasau per asaras.
Kaip baisu susidurti su daktaru aplaidumu, tokiu kaip sloguojanti naujagimiu skyriaus darbuotoja. Nu, be zodziu...
Verkiu tik paskaicius zodzius "... val. mano mazylis ar mazyle jau buvo gimusi". Is viso esu suskystejusi. Be abejo, visos nori del saves visko geriausio, o ypac del vaikiuko.
As taip pat planuoju gimdyti RK, nors dar negreitai, bet domiuosi ir skaitinejuosi. Keista, kad tai issiskiria mamyciu nuomones.
As su gydytoja zadu tartis, bet bus taip kaip bus. Reikia prasyti Dievulio, kad buciau is tu laiminguju ir patenkintu.
Atsakyti
Droka, labai labai tave užjaučiu. Bet siūlau nepalikti visko savo eigai - tegul kaltieji atsako - kreipkis į medicinos auditą, į teismą. Manau, jei reiks pagalbos - kitos mamos, išmanančios teisę, būtinai tau padės.
Man taip baisiai nebuvo, bet kai prieš kelias dienas lankėmės pas savo pediatrę, tai pas ją sėdėjo sloguojanti rezidentė. Maniškis slogą iš ten ir parsinešė - tikiuosi neišsivystys į ką rimtesnio. Baisu, kad GYDYTOJAI, žmonės, turintys pagelbėti, patys kenkia, ir svarbiausia - patiems mažiausiems žmogeliukams. Mamos, nepalikime tokio elgesio nenubausto protest.gif
Atsakyti