Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(geltoniausia @ 2008 05 08, 21:00)

Jeigu jau paklausei, tai matyt gerai prisimeni mano pasakojimą apie tą nelemtą cezarį...  Tai va, dėkui gyd. Puzienei, kuri nuteikė mane pozityviai, o ir mano pačios sveikam protui, kad nepasinaudojau nei vienu kontaktų pasiūlymu, kad tik man gauti tą cezarį  doh.gif  Ir viskas buvo taip, kaip aš visą nėštumą ir svajojau - be jokių intervencijų į mano kūną pagimdžiau pati ir labai greitai  thumbup.gif

Dėl to nebudėjimo sąrėmių metu, tai mums dar RK paskaitose tą sakė, kad važiuojam ten gimdyti ir per gimdymą prie mūsų tikrai bus personalas, o sąrėmiauti galim ir namie, o gimdykloje jie tikrai neprivalo būti tuo metu.  mirksiukas.gif

Nu smagu, kad taip viskas gavosi - pagimdei naturaliai, labai gerai thumbup.gif

Jo, per saremius tikrai nieks neprivalo prie taves buti, turi tik kas pusvalandi kas nors ateiti ir patikrinti kaip vyksta gimdymo veikla, kaip kaklelis atsidarineja. Nors per mano saremius tai toji bobulyte akusere Danute vis aplink mane sukiojosi, tai mane net siek tiek nervavo - man norejosi, kad visi mane paliktu ramybeje, o ji vis vaiksciojo ir burbuliavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 05 09, 12:38)
Nors per mano saremius tai toji bobulyte akusere Danute vis aplink mane sukiojosi, tai mane net siek tiek nervavo - man norejosi, kad visi mane paliktu ramybeje, o ji vis vaiksciojo ir burbuliavo  ax.gif

lotuliukas.gif Gal norėjo ko nors cool.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 05 09, 14:42)
lotuliukas.gif  Gal norėjo ko nors  cool.gif

Aha, taikliai pastebėjai, o as net ir nesusipratau hihihi.gif
Atsakyti
ir as persakiciusi si formuma, galvoju gimdyti sioje ligonineje, gal galite parasyti jos adresa, a tai niekur jo nerandu blush2.gif

Aciu
Atsakyti
Laba visoms,

QUOTE(zyzlė @ 2008 05 09, 12:20)
20080404 gimdziau sioje ligonineje ir tikrai nesigailiu. su nekuo nesitariau,akuseriai buvo labai malonus. aisku gimdymas truko ilgokai,bet personalas padejo kiek galejo thumbup.gif

na, žiūriu tikrai daug kam lieka geri prisiminimai

aš irgi tenai gimdžiau, bet mano pasakojimas ko gero kažkur šioje arba ankstesnėje temoje

tik neseniai teko raminti kolegę, kuri norėjo gimdyti RK, bet prisiskaitė atsiliepimų ir sudvejojo
aš kiek girdėjau, tai tikrai visos lieka patenkintos tiek pagalba, tiek priežiūra.
Papildyta:
QUOTE(kukcius @ 2008 05 10, 21:33)
ir as persakiciusi si formuma, galvoju gimdyti sioje ligonineje, gal galite parasyti jos adresa, a tai niekur jo nerandu  blush2.gif

Aciu

ji yra tilto g.
Atsakyti
QUOTE(kukcius @ 2008 05 10, 21:33)
ir as persakiciusi si formuma, galvoju gimdyti sioje ligonineje, gal galite parasyti jos adresa, a tai niekur jo nerandu  blush2.gif

Aciu

Radvilų gatvėje, tik numerio nežinau.
Atsakyti
LABUTIS, MAMYTĖS
Ir mane jau pradeda kamuoti mintis kur reikės gimdyti...Aš šiaip esu iš Utenos. Bet mūsų skyrių planuoja uždaryti remontui, kaip tik tada, kada man reikės gimdyti t.y. birželio mėn.
Skaitau visokiausius jūsų atsiliepimus ir net nebežinau, mano gydytoja rekomendavo Ukmergę arba Anykščius pasirinkt, bet net nežinau ką ir bedaryt. Kiek skaičiau apie Ukmergę, tai visai nieko.
O gal Vilniuje saugiau būtų....nors ten kaip mano gydytoja sako: gimdyvių pilna "konvejeris" nieks tiek dėmesio neskirs....
Šiaip pastaruoju metu atvažiuoju konsultacijai į RK pas gyd. I.Tumakovą. GAl kas gimdėte prie jo?
Ką jūs patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(Auksytė @ 2008 05 11, 12:02)
LABUTIS, MAMYTĖS 
Ir mane jau pradeda kamuoti mintis kur reikės gimdyti...Aš šiaip esu iš Utenos. Bet mūsų skyrių planuoja uždaryti remontui, kaip tik tada, kada man reikės gimdyti t.y. birželio mėn.
Skaitau visokiausius jūsų atsiliepimus ir net nebežinau, mano gydytoja rekomendavo Ukmergę arba Anykščius pasirinkt, bet net nežinau ką ir bedaryt. Kiek skaičiau apie Ukmergę, tai visai nieko.
O gal Vilniuje saugiau būtų....nors ten kaip mano gydytoja sako: gimdyvių pilna "konvejeris" nieks tiek dėmesio neskirs.... 
Šiaip  pastaruoju metu atvažiuoju konsultacijai į RK pas gyd. I.Tumakovą. GAl kas gimdėte prie jo?
Ką jūs patartumėt?

Kas del Ukmerges, as gulejau su gresianciu, pati esu vilniete, bet vyras pats is Ukmerges, tai kai pagulejau ten, man paliko gera ispudi akuserinis skyrius, gydytojai ir seseles demesingos, visada, kai paprasai atlekia padeda, didelis pliusas nera tokio konvejerio kaip Vilniuje, bet jei numatomas cezaris geriau visgi rinktis Vilniu
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 05 11, 02:43)
Radvilų gatvėje, tik numerio nežinau.

Žygimantų g. 3, cia istiesu sitas adresas ir vadinasi Vilniaus universiteto ligonines Santariskiu kliniku, centro filialas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Belina @ 2008 05 12, 08:50)
Žygimantų g. 3, cia istiesu sitas adresas ir vadinasi Vilniaus universiteto ligonines Santariskiu kliniku, centro filialas mirksiukas.gif

Na taip, toks adresas, bet įėjimas iš Radvilų g. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 05 04, 19:17)
Sveikutės, aš jau taip pat po visko  thumbup.gif

Gal kuri žinot jo pavardę?  ax.gif O tai kažkaip keista, kai nežinau pas ką gimdžiau  doh.gif  Ir akušerės pavardės nežinau  doh.gif  Tokia stamboka, trumpais juodais plaukais. Labai taip pat patiko  thumbup.gif
Žodžiu, kaip pasakė gydytojas, labai retas toks gimdymas, vos ne idealus (jeigu nebūtų kirpimo...)  drinks_cheers.gif

Sveika,
is nupasakojimo, tai gimdei irgi pas gydytoja Domza, o akusere Cekanauskiene thumbup.gif
liuks personalas, jie ir mano karalaite priieme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lavazza @ 2008 05 12, 21:53)
Sveika,
is nupasakojimo, tai gimdei irgi pas gydytoja Domza, o akusere Cekanauskiene  thumbup.gif
liuks personalas, jie ir mano karalaite priieme  biggrin.gif

Dėkui už info 4u.gif Dabar jau žinosiu, pas ką gimdžiau thumbup.gif
Atsakyti