QUOTE(SiDo @ 2008 05 08, 18:40)
Tada Gintautas Domža - aukštas, su akiniais, toks tikrai stambaus sudėjimo (bet nestoras). Kai gulėjau ligoninėj, jis darė mums visoms echoskopiją
Geltoniausia, Auruze, smagu skaityti, kad jau po visko, sėkmės auginant savo leliukus
Dėkui, dabar nors žinosiu, pas ką gimdžiua
Taip pat dėkui už sveikinimą
QUOTE(kristila @ 2008 05 08, 20:02)
sakykit ka ten veztis(sau, leliui)ir kaip ten su tom klizmom
Kaip supratau, tai RK labai nenori duoti nieko iš savo pusės, tik gimdymo marškinius pasiūlė ir palutės vaikeliui parvystant pasitiesti ant stalo ir viskas.
Man tai ir tiek užteko. Jų gimdymo marškinių mam neprireikė, nes aš specialiai tam reikalui pasisiuvau pati, drabužėlius vaikeliui taip pat turėjau kiekvienai dienai pakeisti, o daugiau tai pati suprask, ko tau gali reikėti gyvenant ligoninėje ir norint gerai jaustis - higienos priemonės, chalatas, naktiniai, tapkės, paketai po gimdymo, mineralinis be gazo, skaitymo gali neimti, nes atneš lauknešėlį, ten bus ką paskaityti.
QUOTE(SiDo @ 2008 05 08, 20:02)
Pala pala,
geltoniausia,
tau gi cezaris turėjo būti, kaip čia aš skaitau apie tai, kad tu pati pagimdei?
Aga, turėjo
Jeigu jau paklausei, tai matyt gerai prisimeni mano pasakojimą apie tą nelemtą cezarį... Tai va, dėkui gyd. Puzienei, kuri nuteikė mane pozityviai, o ir mano pačios sveikam protui, kad nepasinaudojau nei vienu kontaktų pasiūlymu, kad tik man gauti tą cezarį
Ir viskas buvo taip, kaip aš visą nėštumą ir svajojau - be jokių intervencijų į mano kūną pagimdžiau pati ir labai greitai
QUOTE(pincius @ 2008 05 08, 20:11)
antra kata nesitariau su niekuo ir teko gimdyti pas Puziene...
siaip ji prie manes tikrai nebudejo,buvo gal tik viena karta atejusi,bet gimdymo metu buvo liuks moteriske...
Dėl to nebudėjimo sąrėmių metu, tai mums dar RK paskaitose tą sakė, kad važiuojam ten gimdyti ir per gimdymą prie mūsų tikrai bus personalas, o sąrėmiauti galim ir namie, o gimdykloje jie tikrai neprivalo būti tuo metu.