Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(eda9 @ 2008 04 26, 23:32)
Dar prisiminiau, kad man labai patiko, kad lankymas ribotas: ryte kelios valandos ir vakare. Net vyrui atėjo priminti, kad va, jau laikas baigiasi, eik namo biggrin.gif

Nusivylimas tikrai yra, bet tik todel, kad ieskau sau gydytojos ir nelabai noriu " rodytis visame grazume" pazistamam zmogui, galvojau, kad galesiu pasinaudoti pacios patirtimi...., geriau tegu buna kas nors svetimas, maziau diskomforto ..., be to as gimdydama pirma labai saukiau, po to buvo labai nesmagu pries kitas mamytes, ir personala...; ai, noreciau, pagimdziusi daugiau tu zmoniu gyvenime nesutikti...
o del lankymo tai saunu, kad ribotas, nes kai pirma teko gimdyti, tai palatoje nuolat "cigonu" turgus buvo...
Atsakyti
Lavazza gal pasakysi gydytojo pavarde ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
na ka gi - galiu jau ir as pasidalinti gimdymo ispudziais smile.gif
Balandzio 27 dienos ryte atsikeliau 6.30 ir pamaniau, kad gal jau vis delto reiketu vaziuoti i ligonine (terminas buvo 25 diena), nes kazkaip paspaudzia pilvuka labiau, nei paprastai...
7:00 buvau ligonineje - akusere sako "kad vietu dabar gimdykloje nera, gal dar jus namuciu vaizuokit". As pasiskambinau daktarei, su kuria susitarusi buvau, kad cia tokia situacija, tai ji liepe niekur nevaziuoti, o laukti jos. Tuo metu mane apziurejo budintis gydytojas ir pradziugino, kad puse darbo JAU padaryta- 5cm...
Hmm, neblogai visai, nes skausmelis tai tikrai tik simbolinis. 8:30 pagulde mane prie gimdyklos ant kusetes, nes vietu tikrai nebuvo ir kazkaip visai del to nepykau - galvoju, kol neskauda, sienom nelipu, koks man skirtumas, kur buti...
Aisku, "spausti" pilveli pradejo vis dazniau ir stipriau, mano daktare pasiziurejo - jau 7 cm ir isbego "gelbeti" kitos. Po keletu minuciu atejo, as sakau, kad jau kazkaip man "kaku" norisi. Ji pasiziurejo ir..."greitai greitai i gimdykla". Tai zodziu vaizdelis toks - uz sirmos moteris priesgimdyvineje lovoje jau paskutines minutes skaiciuoja, o as ant "samolioto". 9.40 - jau lelyte ant mano pilvelio - karsta karstutele visa smile.gif
Zodziu - duok Dieve visoms tokio gimdymo smile.gif
Visas personalas - super. Demesingos ir akuseres, ir daktares (palatos gyd.buvo "baisioji" Suckel, kuri man labai patiko), ir naujagimiu skyriaus personalas. Maistas-nelabai koks, bet juk cia ne beda.
Zodziu - drasiai vaziuokite gimdyti i RK, nebijokit paprasyi pagalbos, nepamirskit nusisypsoti ir padekoti - bus tik jums geriau.
SEKMES, busimosios mamytes.
Atsakyti
QUOTE(aronaitė @ 2008 04 29, 10:01)
Lavazza gal pasakysi gydytojo pavarde ax.gif  4u.gif

Gydytojas Domža (jei tiksliai isiminiau blush2.gif )
Papildyta:
oi, ir pmiršau paminėti, kad superinė akušerė Čekanauskienė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruze @ 2008 05 01, 11:52)
Sveikos mamytes,
na ka gi - galiu jau ir as pasidalinti gimdymo ispudziais  smile.gif
Balandzio 27 dienos ryte atsikeliau 6.30 ir pamaniau, kad gal jau vis delto reiketu vaziuoti i ligonine (terminas buvo 25 diena), nes kazkaip paspaudzia pilvuka labiau, nei paprastai...
7:00 buvau ligonineje - akusere sako "kad vietu dabar gimdykloje nera, gal dar jus namuciu vaizuokit". As pasiskambinau daktarei, su kuria susitarusi buvau, kad cia tokia situacija, tai ji liepe niekur nevaziuoti, o laukti jos. Tuo metu mane apziurejo budintis gydytojas ir pradziugino, kad puse darbo JAU padaryta- 5cm...
Hmm, neblogai visai, nes skausmelis tai tikrai tik simbolinis. 8:30 pagulde mane prie gimdyklos ant kusetes, nes vietu tikrai nebuvo ir kazkaip visai del to nepykau - galvoju, kol neskauda, sienom nelipu, koks man skirtumas, kur buti...
Aisku, "spausti" pilveli pradejo vis dazniau ir stipriau, mano daktare pasiziurejo - jau 7 cm ir isbego "gelbeti" kitos. Po keletu minuciu atejo, as sakau, kad jau kazkaip man "kaku" norisi. Ji pasiziurejo ir..."greitai greitai i gimdykla". Tai zodziu vaizdelis toks - uz sirmos moteris priesgimdyvineje lovoje jau paskutines minutes skaiciuoja, o as ant "samolioto". 9.40 - jau lelyte ant mano pilvelio - karsta karstutele visa smile.gif
Zodziu - duok Dieve visoms tokio gimdymo smile.gif
Visas personalas - super. Demesingos ir akuseres, ir daktares (palatos gyd.buvo "baisioji" Suckel, kuri man labai patiko), ir naujagimiu skyriaus personalas. Maistas-nelabai koks, bet juk cia ne beda.
Zodziu - drasiai vaziuokite gimdyti i RK, nebijokit paprasyi pagalbos, nepamirskit nusisypsoti ir padekoti - bus tik jums geriau.
SEKMES, busimosios mamytes.

Sveikinu pagimdzius, bukite sveikos , merginos,... labai pavydu tokio lengvo ir greito gimdymo...
Atsakyti
QUOTE(aurav @ 2008 05 02, 08:50)
Sveikinu pagimdzius, bukite sveikos , merginos,...  labai pavydu tokio lengvo ir greito gimdymo...

Linkiu Tau ir visoms kitoms mamytems to paties... smile.gif

Atsakyti
Sveikutės, aš jau taip pat po visko thumbup.gif

29 d. 00.06 val. pajutau pirmąjį sąrėmį ir nusiteikiau ilgam laukimui, kaip pirmakartė doh.gif 10-12 val. Bet sąrėmiai kartojosi kas 4-7 min. iš karto. Tai 2 val. jau buvau RK, atsidarymas 2 cm. Jau tikrai galvojau, kad gali išsiūsti namo, bet kai pamatė, kad sąrėmiai kartojasi taip dažnai, tai iš karto atsidūriau gimdykloje. 5 val. jau buvo 9 cm, 5.30 lipau ant stalo, o 5.50 gimė mano mažylė wub.gif
Skausmas buvo nerealus, bet aš tam buvau nusiteikusi ir neprireikė jokių vaistų...
Priėmė gydytojas, bet taip ir nežinau jo pavardės doh.gif Toks aukštas, su akinukais, labai ramiai viską paaiškinantis. Gal kuri žinot jo pavardę? ax.gif O tai kažkaip keista, kai nežinau pas ką gimdžiau doh.gif Ir akušerės pavardės nežinau doh.gif Tokia stamboka, trumpais juodais plaukais. Labai taip pat patiko thumbup.gif
Žodžiu, kaip pasakė gydytojas, labai retas toks gimdymas, vos ne idealus (jeigu nebūtų kirpimo...) drinks_cheers.gif

Taip kad, įspūdžiai labai geri, gimdyčiau ir gimdyčiau RK smile.gif

O į tokias smulkmenas, kaip nenuneštos lėkštės, neskanus maistas ir pan., tai tikrai neverta kreipti dėmesio schmoll.gif Juk ne į kurortą važiuojate doh.gif Svarbiausia - profesionalus kolektyvas drinks_cheers.gif

Tiesa, dar galiu pridurti abejojančioms dėl atsiskaitymo... Nesitariau ir nemokėjau nei lito schmoll.gif Važiuojant namo įteikiau gėlių ir saldainių iš visos širdies. Ir tikrai nemanau, kad sumokėtos kosminės sumos pagerina aptarnavimą doh.gif
Svarbiausia yra šypsena ir laiku pasakytas elementarus AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Saunuole Geltoniausia wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 05 04, 22:17)
Tiesa, dar galiu pridurti abejojančioms dėl atsiskaitymo... Nesitariau ir nemokėjau nei lito  schmoll.gif  Važiuojant namo įteikiau gėlių ir saldainių iš visos širdies. Ir tikrai nemanau, kad sumokėtos kosminės sumos pagerina aptarnavimą  doh.gif
Svarbiausia yra šypsena ir laiku pasakytas elementarus AČIŪ  4u.gif

saunuole tu musu wub.gif o del atsiskaitymo pilnai sutinku drinks_cheers.gif as irgi niekam pinigeliu nedaviau, nupirkau gelyciu ir po saldainiu dezute rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutee @ 2008 05 05, 18:32)
saunuole tu musu  wub.gif  o del atsiskaitymo pilnai sutinku  drinks_cheers.gif  as irgi niekam pinigeliu nedaviau, nupirkau gelyciu ir po saldainiu dezute  rolleyes.gif

as irgi taip pat mastau daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aronaitė @ 2008 05 06, 11:40)
as irgi taip pat mastau daryt 4u.gif

o as ne... gelytes tai savaime suprantama grazu, bet saldainiai...labai jau siaip sau..., nenuosirdu, formalu ir etc...kitaip sakant, nupirkau ir ikisau tai kas pigu, nereikai sukti galvos del dovanos ir etc. Gal geriau tokiu atveju tiesiog apsiriboti grazia, didele puokste geliu ir ACIU....?
Atsakyti
QUOTE(aurav @ 2008 05 06, 18:50)
o as ne... gelytes tai savaime suprantama grazu, bet saldainiai...labai jau siaip sau..., nenuosirdu, formalu ir etc...kitaip sakant, nupirkau ir ikisau tai kas pigu, nereikai sukti galvos del dovanos ir etc. Gal geriau tokiu atveju tiesiog apsiriboti grazia, didele puokste geliu ir ACIU....?

arba taip mirksiukas.gif
Atsakyti