Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Auruze @ 2008 04 18, 16:37)
Paleido mane smile.gif Dar savaitelei, jei iki tol nepasiprasys mazius smile.gif Puskuosime toliau...

Ir mane savaitei paleido biggrin.gif

Gal mes matėmės tenai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 04 18, 18:15)
Ir mane savaitei paleido  biggrin.gif

Gal mes matėmės tenai  ax.gif

Visko gali buti smile.gif Nors mane labai greitai ten - toniukus uzrase ir viskas, laisva smile.gif
Ar tariesi su kokia gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(Auruze @ 2008 04 18, 20:36)
Visko gali buti smile.gif Nors mane labai greitai ten - toniukus uzrase ir viskas, laisva smile.gif
Ar tariesi su kokia gydytoja?

Nea.... schmoll.gif Tai prieštarauja mano požiūriui į darbą cool.gif Aš taip manau, kad kiekvienas turi gerai atlikti savo darbą, o jeigu jis yra atliekamas labai gerai, tai už tai galima ir atsidėkoti rolleyes.gif
O tu kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 04 18, 19:38)
Nea....  schmoll.gif  Tai prieštarauja mano požiūriui į darbą  cool.gif Aš taip manau, kad kiekvienas turi gerai atlikti savo darbą, o jeigu jis yra atliekamas labai gerai, tai už tai galima ir atsidėkoti  rolleyes.gif
O tu kaip?  ax.gif

As tariuosi. Mano poziuriui tai irgi priestarauja, bet nereiskia, kad priestarauja daktaru poziuriui smile.gif Todel nerizikuosiu- per daug svarbus ivykis gyvenime.
Atsakyti
jus kazkaip keistai pradedate savo istorijas RK. pirmiausia pasakojimo pradzioje suma reiketu nurodyti, poto aisku butu ka skaitai. nes kitaip kokia niolikine nestuke.gif Onute vos gala su galu sudurianti gali pasiskaiciusi pagalvoti kad aptures gera prieziura lotuliukas.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo twiggyam: 19 balandžio 2008 - 09:29
QUOTE(twiggyam @ 2008 04 19, 10:29)
jus kazkaip keistai pradedate savo istorijas RK. pirmiausia pasakojimo pradzioje suma reiketu nurodyti, poto aisku butu ka skaitai. nes kitaip kokia niolikine  nestuke.gif  Onute vos gala su galu sudurianti gali pasiskaiciusi pagalvoti kad aptures gera prieziura lotuliukas.gif  biggrin.gif  tongue.gif

Aha g.gif Tai pagal tave taip išeina, kad tik su krūva babkių galima gimdykloje ir po to gauti gerą priežiūrą? blink.gif Tikrai labai tuo abejoju schmoll.gif Nereikia taip vienareikšmiškai garantuoti cool.gif Ir nevaryk Dievo į medį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(twiggyam @ 2008 04 19, 11:29)
jus kazkaip keistai pradedate savo istorijas RK. pirmiausia pasakojimo pradzioje suma reiketu nurodyti, poto aisku butu ka skaitai. nes kitaip kokia niolikine  nestuke.gif  Onute vos gala su galu sudurianti gali pasiskaiciusi pagalvoti kad aptures gera prieziura lotuliukas.gif  biggrin.gif  tongue.gif

manau jau visoms uzteko tavo komentaru. labai jau priesiskai tu nusiteikus, net nebeidomu skaityt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aronaitė @ 2008 04 19, 16:38)
manau jau visoms uzteko tavo komentaru. labai jau priesiskai tu nusiteikus, net nebeidomu skaityt schmoll.gif

o man atsibodo skaityti grazias pasakas vertas nuliuku. nekalbek visu sm vardu schmoll.gif . o gal tu savo nuomones neturi? g.gif

sveikatos, kantrybes ir stiprybes nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo twiggyam: 19 balandžio 2008 - 20:13
QUOTE(twiggyam @ 2008 04 19, 22:11)
o man atsibodo skaityti grazias pasakas vertas nuliuku. nekalbek visu sm vardu schmoll.gif . o gal tu savo nuomones neturi? g.gif
sveikatos, kantrybes ir stiprybes nestuke.gif

tai neskaityk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 02 06, 10:55)
Vakar kalbejau su drauge, kuri spalio men ten gimde, tai ji sutiko su mano pastebejimais del svaros.

Ir papasakojo apie tokia akusere senyva moteryte. Zodziu labai nemaloniai elgesi per visa gimdyma, bet kai vyras po gimdymo dave jai 200 Lt, tapo tiesiog angelu sargu - labai rupinosi. Akuseres vardas man zinomas, tad jei uzsirausite ant jos - zinokit, kad šitai reikia duot is anksto (jei nusiteike esat duot mirksiukas.gif ).

Beje kaip supratau visgi politika tokia, kad pagimdai, paguli valandžiukę, o paskui keliesi ir eini pati i pogimdyvine palata doh.gif Aišku, jei negalėsi pastovėti ant kojų - nuveš. Mano draugei tai dėl to net pareiškė, kad ''o reikės kaip karalienę nuvežti''  doh.gif (čia toji pati akušerė).

Kokia gi jos pavarde? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2008 04 21, 12:01)
Kokia gi jos pavarde? smile.gif

Nerašysiu jos pavardės, jei pas ją pakliūsi pažinsi iš karto, ji ten vienintelė tokia mirksiukas.gif Beje, aš pas ją taip pat gimdžiau, ir man ji visai patiko. Taip, ji turi polinkį ką nors tokio pasakyti, bet reikia į tai žiūrėti taip, kad ji tiesiog tokia yra ir čia jos ''bajeriai''. Nekreipti dėmesio ir viskas bus OK 4u.gif O akušerė ji gera thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytės ,na as ten gimdžiau ir negaliu nė vieno blogo žodelio pasakyti,rūpinosi manimi kaip karaliene thumbup.gif o kūdikių skyriuje dirbančios sesutes kantybes isikunijimai 4u.gif aš jas del kėkvieno menknekio kviesdavausi mobiliu telefonu i palata diena ar nakti visada atbegdavo thumbup.gif wub.gif buvau po cezadio tai 5dieneles teko ten buti ,tai mano mažiuka maude 3 kartus.žodžiu tik geruoju pamenu viska lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gyditojos akušerės sesutes ir t.t... thumbup.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti