Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Man tik parode vaika, net neprinese arciau ir greit nunese, operacinej buvo tikras totalizatorius seseles ir gydytojos spejo vaiko svori, o vaika pamaciau tik kita diena
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 04 08, 20:28)
Man tik parode vaika, net neprinese arciau ir greit nunese, operacinej buvo tikras totalizatorius  seseles ir gydytojos spejo vaiko svori, o vaika pamaciau tik kita diena

blink.gif Nu nieko sau.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 04 08, 19:28)
Man tik parode vaika, net neprinese arciau ir greit nunese, operacinej buvo tikras totalizatorius  seseles ir gydytojos spejo vaiko svori, o vaika pamaciau tik kita diena

Man po cezario opearcijos prinešė ir leido pabučiuoti, pirmam maitinimui atnešė po 1,5-2 val.

Gal jūsų vaikučiui kas nors su sveikatėle buvo, todėl gydytojai jį pasiliko stebėjimui- todėl ir neatnešė....
Atsakyti
QUOTE(zvirbliukas @ 2008 04 08, 21:04)
Man po cezario opearcijos prinešė ir leido pabučiuoti, pirmam maitinimui atnešė po 1,5-2 val.

O tau buvo epidūras ar pilna nejautra?
Nes vat įdomu, kaip būna po cezario su pilna nejautra, po kiek laiko mamytė atsipeikėja ir po kiek laiko jai vaikelį atneša?
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 04 08, 20:32)
O tau buvo epidūras ar pilna nejautra?
Nes vat įdomu, kaip būna po cezario su pilna nejautra, po kiek laiko mamytė atsipeikėja ir po kiek laiko jai vaikelį atneša?

Man buvo spinalinė- priešingu atveju gi nebūčiau mačius savo mergytės mirksiukas.gif

Nežinau kaip yra tiksliai po pilnos narkozės, bet šalia manęs pooperacinėje gulėjo mamytė po pilnos narkozės- operaciją jai darė anksti ryte (apie 6-7val.), o vaikutį atnešė apie 11-12 val.
Atsakyti
QUOTE(Auruze @ 2008 04 08, 19:03)
Jau tikriausiai protingu paskaiteliu prisiklausei? smile.gif Zinoma, tai idealus variantas, leisti tiek laiko vaikiukui ant mamytes pilvelio voliotis, bet vargu, ar taip bus. O ir realiai pasiziurejus - gal ir nereikia tiek laiko to maziuko neapziureto, nepatikrinto laikyti... Dziaukimes, jei nors keleta minuteliu galesime pirmu akivaizdziu susitikimu pasidziaugti.  4u.gif

Ka ten tokio ir kokiais metodais reikia tikrinti, kad nebutu galima paziuret, kai vaikelis ant mamos pilvo/krutines (jei viskas vyko be komplikaciju)? Po tu dvieju val jis ir sverti turetu tiek pat, ir tokio pat ugio but. blush2.gif
Kam tenkintis keletu minuteliu, jei akivaizdus moksliniai tyrimai rodo, jog svarbus ilgesnis laikotarpis? smile.gif
Atsakyti
[quote=Auruze,2008 04 08, 18:03]
Tai dar klausimelis- is kur gi ten internetas? smile.gif

Internetas mano biggrin.gif , turiu nesiojama kompiuteri su Vodafonu mirksiukas.gif , atsinesti leidzia ir TV ir kompa, jei nepriestarauja palatos kaimyne. Mano atveju kaimyne thumbup.gif

Papildyta:
Man pries 1,9m vaika po Cezario iskarto pakele parode, tada vietoje ten nuvale ir pasvere, suvyste (kol mane siuvo) ir leido paimti ant ranku pabuciuoti (kazkur 10-15min) poto isnese i vaikus skyriu tyrimams. Mane parveze i pooperacine palata ir kazkur po 15-20 min atnese maitinti. Ar visus tyrimus galima uzdejus vaika ant mamos pilvo atlikti tai nezinau schmoll.gif , bet as noreciau kad pirma vaika istirtu ir kai jam tikrai viskas gerai tada paliktu man....nes ir paciai butu ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliukas @ 2008 04 08, 21:04)

Gal jūsų vaikučiui kas nors su sveikatėle buvo, todėl gydytojai jį pasiliko stebėjimui- todėl ir neatnešė....

Pries tai rasiau, kad buvo planinis, atvaziavau be saremiu i ligonine, kitai dienai buvo numatyta operacija, bet nieks nesitikejo, kad pats vaikas uzsinores gimti, nors buvo nelemta paciai gimdyti, del to as kantriai laukiau su saremiais 11valandu, valanda pries operacija jau buvo dinge saremiai, turbut jau turejau gimdyt, veliau jau po operacijos gyd Puziene labai atsiprasinejo, kad taip uztempe tiesiog nesitikejo, kad taip bus, o vaikas labai dusavo, jam buvo uzdetas sansas
Atsakyti
[quote=Droka,2008 04 09, 09:11]
[quote=Auruze,2008 04 08, 18:03]
Tai dar klausimelis- is kur gi ten internetas? smile.gif
Internetas mano biggrin.gif , turiu nesiojama kompiuteri su Vodafonu mirksiukas.gif , atsinesti leidzia ir TV ir kompa, jei nepriestarauja palatos kaimyne. Mano atveju kaimyne thumbup.gif

tai kada gi zadi gimdyti? smile.gif

Papildyta:
Man pries 1,9m vaika po Cezario iskarto pakele parode, tada vietoje ten nuvale ir pasvere, suvyste (kol mane siuvo) ir leido paimti ant ranku pabuciuoti (kazkur 10-15min) poto isnese i vaikus skyriu tyrimams. Mane parveze i pooperacine palata ir kazkur po 15-20 min atnese maitinti. Ar visus tyrimus galima uzdejus vaika ant mamos pilvo atlikti tai nezinau schmoll.gif , bet as noreciau kad pirma vaika istirtu ir kai jam tikrai viskas gerai tada paliktu man....nes ir paciai butu ramiau mirksiukas.gif
[/quote]

man tai cia viskas normalu atrodo. Aisku, vaikiukui reikia mamytes is karto, bet as irgi uz tai, kad ji is karto (po tu 15 min) tinkamai apziuretu.

Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 04 08, 08:44)
Sioje ligonineje gimdziusios mamytes, kiek laiko po gimdymo cia leidzia tureti kudikeli ant krutines? Reikalingas 2val periodas, kad mazulis (jei viskas normalu tiek mamai, tiek jam) susirastu pirmakart kruti), tai ar leidzia tiek islaukti? Ar uzdeda, leidzia palaikyti keliolika min (uzsideda pliusa, kad vaikas buvo uzdetas) ir puola svert, matuot, praust?  blush2.gif

taigi viska pasake per paskaitele doh.gif po gimdymo jai viskas gerai mama ir vaikas paliekamas 2val.gimdykloje
Atsakyti
Aš irgi RK personalui galiu pasakyt, tik didelį didelį AČIŪ 4u.gif . Abu ten gimdžiau ir likau labai patenkinta. Personalas tikrai super, tiek akušerės, tiek daktarai, tiek slaugės 4u.gif.
Pvz. na ir kas, kad mano aukšte, kur gulėjau neveikė dušas, nueidavau į kitą. Nemanau, kad tai čia didžiulė trivoga. Juk ne į kurortą atvažiuojam. Manau, svarbiausia profesionali ir žmogiška pagalba, o ne buitinės sąlygos smile.gif
Mamytės, žiūrėkit paprasčiau, juk ne nuo gydytojų priklauso, kad jūsų palatoj būtų kriauklė ir pan.. Čia visos valstybės bėda, kad nesugeba normaliai finansuot, jog būtų šiuolaikiškai sutvarkytos palatos.
Aišku, jei jum labai rūpi, kad būtų super duper aplinka, tai reikia važiuot į privačią. Aplinka bus liuks, bet priežiūra, kaip čia pasakius unsure.gif, naktimis budi tik viena akušerė. Jokių gydytojų nėra unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 10 balandžio 2008 - 07:54
QUOTE(byne @ 2008 04 10, 07:49)
Aš irgi RK personalui galiu pasakyt, tik didelį didelį AČIŪ 4u.gif . Abu ten gimdžiau ir likau labai patenkinta. Personalas tikrai super, tiek akušerės, tiek daktarai, tiek slaugės 4u.gif.
Pvz. na ir kas, kad mano aukšte, kur gulėjau neveikė dušas, nueidavau į kitą. Nemanau, kad tai čia didžiulė trivoga. Juk ne į kurortą atvažiuojam. Manau, svarbiausia profesionali ir žmogiška pagalba, o ne buitinės sąlygos  smile.gif
Mamytės, žiūrėkit paprasčiau, juk ne nuo gydytojų priklauso, kad jūsų palatoj būtų kriauklė ir pan.. Čia visos valstybės bėda, kad nesugeba normaliai finansuot, jog būtų šiuolaikiškai sutvarkytos palatos.
Aišku, jei jum labai rūpi, kad būtų super duper aplinka, tai reikia važiuot į privačią. Aplinka bus liuks, bet priežiūra, kaip čia pasakius unsure.gif, naktimis budi tik viena akušerė. Jokių gydytojų nėra unsure.gif .

As irgi galiu pasakyti apie RK tik gerus žodžius, super profesionalūs darbuotojai, negalečiau išskirti nė vieno ten dirbančio kaip labaiu profesionalaus.Pirma savo dukryte gimdžiau Anglijoj ir galiu drąsiai pasakyti kad viskas RK ligoninėj buvo fantastiška ir mūsų gydytojai niekuo neprastesni, o del ligonines sąlygu tai pritariu kad ne gydytojų čia kaltė, o ir pačioms reikia būti supratingoms ir nesitikėti kad vienos tik gimdyt atvažiuojat, ten nuolat gimsta vaikai ir visoms mamos ir kūdikėliams reikalinga priežiūra, ir neimanoma pristovet prie vienos kurios.
Esu be galo dėkinga visam ten dirbančiam personalui. thumbup.gif
Atsakyti