Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 04 04, 13:55)
Bet i wc (kaip ir i dusa) irgi per koridoriuka begti reik?

O kaip RK su daiktais? Rakinamos palatos (abejoju kazkodel)? Atvaziuoji su savo lagaminais gimdyt, tai kur jie toliau keliauja?

WC ir dušai yra visai šalia gimdyklos, koridoriais nereikia lakstyti biggrin.gif
Aš nerakinau, tai ir nesidomėjau ar rakinamos durys, o truputį daiktų pasiėmiau į gimdyklą, visų neleido (nes buvo nemaža tašė), liepė vyrui atiduoti, kad jis vėliau jau atneštų viską į palatą.
Atsakyti
QUOTE(aurav @ 2008 04 04, 09:05)
Va taip SiDo!!! ko gero si karta as teisi, kad visada gerai paklausyti ir kita nuomone; ir kai supykau ant Estrellos, kad jai,  matote, kaimyne neitiko...., tarsi ji pati tai jau idealumo virsune...

O taip be abejo tamsta teisi lotuliukas.gif , tik kodel savo agresijos isliejimo objektu pasirinkai butent mane as nesuprantu g.gif Iš viso, prie ko čia aš? Ot užsiroviau ant agresyvios mamytės doh.gif Kažkoks pirma karta uzsiregistraves tik viena zinute parases asmuo (ryskiai personalo atstovas) kazka parase, neaisku, nei kas, nei kodel ir visos patikėjot, kad tai tiesa? Manęs tokiais pigiais triukais neapgausit schmoll.gif Aš galvoju, kad tiesa yra kažkur 50:50. Nemanau, kad Estrelos istorijoje viskas yra melas, o kad tas kažkas irgi tik tiesą parašė. Na, kas kaip nori, taip tegu ir galvoja ax.gif

QUOTE(Auruze @ 2008 04 04, 10:50)
Tai neseniai gimdziusios, kaip ten su ta klizma, ar reikia ja savo atsivezti? (vis dar nepasiklausiau daktares. Ir ar tikrai ten tas tulikas toks pereinamas, kad kai daro klizma vaiksto, kas nori? cia is anksciau as prisiskaicius.

Klizminė pirmam aukšte tikrai pereinama. Ir klozetas joje nevisada švarus, tą reik turėt omeny ir pasiruošt 4u.gif Ir vyrą labai gerai būtų pašonėj turėt, kad pasaugotų, jog nieks nevaikščiotų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 04 04, 15:40)
Tai kur tu savo reikaliukus atlikinejai?
Cia mano teorines zinios, ka maciau RK. Ves-neves ir kodel nzn. Po keleto menesiuku galesiu pasigirti sia "malonia" patirtimi.  smile.gif
Tik va dabar susimasciau, ar per kursus mums pasakojo, kad i ta klizmine veda, ar cia mes pacios  nestuke.gif, aplanke ta patalpa, tokia isvada padarem.  g.gif Ot atmintis...  biggrin.gif

pacios sugalvojom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 04 04, 15:54)
O taip be abejo tamsta teisi lotuliukas.gif , tik kodel savo agresijos isliejimo objektu pasirinkai butent mane as nesuprantu g.gif Iš viso, prie ko čia aš? Ot užsiroviau ant agresyvios mamytės doh.gif Kažkoks pirma karta uzsiregistraves tik viena zinute parases asmuo (ryskiai personalo atstovas) kazka parase, neaisku, nei kas, nei kodel ir visos patikėjot, kad tai tiesa? Manęs tokiais pigiais triukais neapgausit schmoll.gif Aš galvoju, kad tiesa yra kažkur 50:50. Nemanau, kad Estrelos istorijoje viskas yra melas, o kad tas kažkas irgi tik tiesą parašė. Na, kas kaip nori, taip tegu ir galvoja ax.gif
Klizminė pirmam aukšte tikrai pereinama. Ir klozetas joje nevisada švarus, tą reik turėt omeny ir pasiruošt 4u.gif Ir vyrą labai gerai būtų pašonėj turėt, kad pasaugotų, jog nieks nevaikščiotų rolleyes.gif

tik nelabai supratau kur tamsta matai agresija... o izeidineti ir kaltinti moki kaip nei viena kita... tai va ir ginuosi, beje as tikrai nesu personalo atstove ( ir dar nenusprendziau, kad gimdysiu butent sioje ligonineje)... tiesiog labai pavargau nuo visuotines tolerancijos stokos, kuri beje, yra visur, ne tik medicinoje...del tu 50:50 tai tikrai pritariu, ... bet pripazinkit, kad Estrellos pasakojime nebuvo nei vieno teigiamo punkto, viskas tik blogai, tai ka galvoti toms mamytems kurioms gimdymas po keliu dienu...,m ar verta jas taip nuteikti, juk ir taip visos labai nerimauja...
Atsakyti
QUOTE(aurav @ 2008 04 04, 18:19)
bet pripazinkit, kad Estrellos pasakojime nebuvo nei vieno teigiamo punkto, viskas tik blogai, tai ka galvoti toms mamytems kurioms gimdymas po keliu dienu...,m ar verta jas taip nuteikti, juk ir taip visos labai nerimauja...

Va va, čia man labai aktualu rolleyes.gif
Kažkaip rekia nusiteikti tik pačiam geriausiam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 04 04, 19:45)
Va va, čia man labai aktualu  rolleyes.gif
Kažkaip rekia nusiteikti tik pačiam geriausiam  wub.gif

jei nusiteiksi taip ir bus...
galiu pasidalinti savo 7 metu senumo prisiminimais ( papildysiu po poros men.) su gydytoja Puziene tariausi is anksto, nestumas uzitese, dariau visus " bobiskus" sposus (ty laipiojau laiptais, keiciau uzuolaidas, dariau pritupimus)- nulinis rezultatas, galiausiai nuejau pasirodyti pas mineta gydytoja, ji atliko ( beje gana grubiai, veliau suzinojau, kad tai tipiskas gydytoju budas paskatinti gimdyma) vaginalini tyrima, sugrizau namo ir po poros valandu nutekejo vandenys, nuvaziavau i RK- gana arogantiska sanitare padare klizma ir nuskuto tarpkoji ( elgesi kaip pats svarbiausias asmuo ligoninej tada pasimeciau, o dabar atrodo juokinga), vyras kaip atveze mane i ligonine taip ir liko, nors gimdymas uzistese gana ilgai, bet man jo buvimas labai buvo svarbus ir reikalingas; gydytoja ir akusere gimdykloje pasirodydavo labai retai, bet man ju netruko, as gimdziau, o visais kitais reikalais uzsieme MB ( kazkaip visai nebuvo poreikio, kad apie mane sokinetu kas nors is personalo, norejau tureti artima zmogu, ji ir turejau...), vienu metu vyras kazkur isejo, sugrizo su gydytoja, tik veliau suzinojau, kad maziaus sirdies tonai buvo kazkur dinge ( nukrito daviklis), pagimdziau sunkiai, reikejo ir kirpti ir plysau, bet zaizda sutvarke fantastiskai, na, o po gimdymo aisku, kad ligoninej komforto buvo maza, bet kazkaip per tas tris dienas ir su vaiku susitvarkiau, ir atsigavau, vyras lanke, bet nesedejo istisai, nebuvo jokio reikalo, po gimdymo jau pati buvau pajegi pasirupinti...( nebuciau galejusi to daryti gimdydama)
Geltoniausia, tu tik tikek, kad viskas bus gerai, o visus smulkius buitinius nepatogumus tris dienas tikrai galima iskesti... SEKMES TAU. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 04 04, 18:45)
Va va, čia man labai aktualu  rolleyes.gif
Kažkaip rekia nusiteikti tik pačiam geriausiam  wub.gif

Kada zadi gimdyti geltoniausia? Gal susitiksim... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aurav @ 2008 04 04, 17:19)
tik nelabai supratau kur tamsta matai agresija... o izeidineti ir kaltinti moki kaip nei viena kita... tai va ir ginuosi, beje as tikrai nesu  personalo atstove ( ir dar nenusprendziau, kad gimdysiu butent sioje ligonineje)... tiesiog labai pavargau nuo visuotines tolerancijos stokos, kuri beje, yra visur, ne tik medicinoje...del tu 50:50 tai tikrai pritariu, ... bet pripazinkit, kad Estrellos pasakojime nebuvo nei vieno teigiamo punkto, viskas tik blogai, tai ka galvoti toms mamytems kurioms gimdymas po keliu dienu...,m ar verta jas taip nuteikti, juk ir taip visos labai nerimauja...

Moteriskaites, baikit gi tuos santykiu aiskinimusis eteryje, susitikit asmeninese zinotese, jei ka. Juk cia visos ieskom informacijos, o turim dar ir teisinimusis kazkokius skaityti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aurav @ 2008 04 04, 15:19)
tik nelabai supratau kur tamsta matai agresija... o izeidineti ir kaltinti moki kaip nei viena kita... tai va ir ginuosi, beje as tikrai nesu  personalo atstove ( ir dar nenusprendziau, kad gimdysiu butent sioje ligonineje)... tiesiog labai pavargau nuo visuotines tolerancijos stokos, kuri beje, yra visur, ne tik medicinoje...del tu 50:50 tai tikrai pritariu, ... bet pripazinkit, kad Estrellos pasakojime nebuvo nei vieno teigiamo punkto, viskas tik blogai, tai ka galvoti toms mamytems kurioms gimdymas po keliu dienu...,m ar verta jas taip nuteikti, juk ir taip visos labai nerimauja...

Ale tamsta ne tik kad agresyvi, bet dar ir skaityti nemoki ir neadekvaciai reaguoji doh.gif Gerai, cia hormonu audros jau per dideles, einu as is sito skyrelio, nes jau kaip ir viska pasakiau apie sia ligonine, ka norejau pasakyti 4u.gif

Lengvų visoms gimdymų ir sveikų leliukų, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurav @ 2008 04 04, 20:17)
jei nusiteiksi taip ir bus...

Geltoniausia, tu tik tikek, kad viskas bus gerai, o visus smulkius buitinius nepatogumus tris dienas tikrai galima iskesti... SEKMES TAU. 4u.gif

Labai tuo tikiu ax.gif

Tik va man bus cezaris unsure.gif O ir vedėjos ten nusiteikę prieš cezarius doh.gif Nesiruošiu niekam nieko duoti.... Jau galvytė mano lėlytės pilnai įsitaisiusi apačioje ir poliklinikos akušerė sakė, kad gali būti tik dienų klausimas unsure.gif

O dar tos lankymo valandos manęs nedžiugina visai.. Tai jeigu aš atvažiuosiu jau su sąrėmiais, man nuspręs, kada daryti cezarį, o tai kur tada vyras bus, jeigu ne lankymo valandos bus? O po cezario kaip bus? Išvarys jį lauk ir lieps ateiti tik per tas valandas? doh.gif Tai juk aš negalėsiu pati nei vaiko pakelti, nei pati apie save apsitvarkyti unsure.gif O personalui, kaip supratau, kaip ir nepriklauso to daryti g.gif
Gerai, jeigu bus palata dvivietė ir bus galima pasilikti vyrui ar mamai nakvoti. Nes, kaip supratau, labai jau ten problematiška ką nors prisišaukti doh.gif Tai negi ten nėra tikių iškvietimo mygtukų, kokie būna eilinėse ligoninėse prie lovų? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Auruze @ 2008 04 04, 20:59)
Kada zadi gimdyti geltoniausia? Gal susitiksim... biggrin.gif

Visko gali būti biggrin.gif Nes man jau kaip ir greitai pranašauja cool.gif
Atsakyti
Oi,cia ne tik iskvietimo mygtuko nera, bet kriaukles rankoms nusiplauti nera doh.gif .Bent jau mano palatoj nebuvo.Siaubas, kokios salygos.
Atsakyti
QUOTE(Vilmutė @ 2008 04 05, 00:00)
Oi,cia ne tik iskvietimo mygtuko nera, bet kriaukles rankoms nusiplauti nera doh.gif .Bent jau mano palatoj nebuvo.Siaubas, kokios salygos.

Gal ivairiu palatu yra?
Papildyta:
Tai gal koki bliuda su kibiru reik pasiimt kriaukles vaidmeniui ir svilpuka dar... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!!!

Rasau toms,kurios labai abejoja mano pasakojimu! Tikrai nieko nenuteikineju pries sita ligonine!!! Vaziuokit, gimdykit, juk nesakau,kad jums atsitiks butent taip kaip man!!! Gal man taip ispuole pagimdyt,cia nezinia nuo ko priklauso!
Manau,kad man meluot nera tikslo ir is konteksto galima suprast,kad net ta pati gimdyve,kuri gulejo su manim gali mane atpazinti is pasakojimo! Tai cia viena parase, kad as neva jai net persiregt savo lankytojais neleidau! Nu cia tai virsune! Gal pati kaimynka isizeidusi del to,kad parasiau apie jos knarkima, ir parase. O dauguma jusu jau skubat daryt savo isvadas, kad as pati kalta,kad parasiau netiesa, viskas buvo kitaip!

Man geriausia zinot kaip viskas buvo!

"...Brangioji kaimyne,jei skaitai, tai zinok, kad tavo lankytojai taip pat pastoviai buvo! nereik cia varyt, kad kazin kokios delegacijos ateidavo, o tu, vargsele, net persirengt negalejai! Buvo karta daugiau zmoniu, bet ir tai, atvykusiu ne is Lietuvos specialiai mane pamatyt po sunkaus gimdymo. Ir tai buvo per lankymo valandas (isbuvo gal 30min)!!! Be to tavo vyras taip pat pastoviai budavo... Ir kas cia per nesamone del kazkokio persirengimo! Sorry,jei tu buvau zumanius apsiredyt,butent tuo metu, kai ir buvo lankytojai!..".

Ir negasdinu tu mamyciu, kurios dar negimde! As vaziavau nusiteikus visu 100 procentu,kad viskas bus gerai. Zinoma, dabar yra gerai. Beje,pries gimdyma siame forume prisiskaiciau ir gero ir blogo. Geriau zinot, kad ne viskas buna "rozem klota". Bet cia nuo zmogaus priklauso,ka jis nori girdet ir skaityt!!! O forumas ir yra tam,kad isreiksti savo nuomone! Ar kazkur yra taisykle,kad rasyt tik gerus atsiliepimus???
Nuvaziuosit ir patys pamatysit,kokie daktarai ir t.t.
Nerasiau juk,kad visi ten blogi. Darktaras irgi zmogus, ir pirma, kaip nuo zmogaus daug kas nuojo priklauso!

Beje, atskiras aciu 2 jaunutem vaikiuku seselem. Zinau,kad vienos vardas Svetlana. Kurias maciau tik paskutine para, bet tikrai labai malonios ir padejo man su vaikiuku!
Atsakyti