QUOTE(geltoniausia @ 2008 04 04, 19:45)
Va va, čia man labai aktualu
Kažkaip rekia nusiteikti tik pačiam geriausiam
jei nusiteiksi taip ir bus...
galiu pasidalinti savo 7 metu senumo prisiminimais ( papildysiu po poros men.) su gydytoja Puziene tariausi is anksto, nestumas uzitese, dariau visus " bobiskus" sposus (ty laipiojau laiptais, keiciau uzuolaidas, dariau pritupimus)- nulinis rezultatas, galiausiai nuejau pasirodyti pas mineta gydytoja, ji atliko ( beje gana grubiai, veliau suzinojau, kad tai tipiskas gydytoju budas paskatinti gimdyma) vaginalini tyrima, sugrizau namo ir po poros valandu nutekejo vandenys, nuvaziavau i RK- gana arogantiska sanitare padare klizma ir nuskuto tarpkoji ( elgesi kaip pats svarbiausias asmuo ligoninej tada pasimeciau, o dabar atrodo juokinga), vyras kaip atveze mane i ligonine taip ir liko, nors gimdymas uzistese gana ilgai, bet man jo buvimas labai buvo svarbus ir reikalingas; gydytoja ir akusere gimdykloje pasirodydavo labai retai, bet man ju netruko, as gimdziau, o visais kitais reikalais uzsieme MB ( kazkaip visai nebuvo poreikio, kad apie mane sokinetu kas nors is personalo, norejau tureti artima zmogu, ji ir turejau...), vienu metu vyras kazkur isejo, sugrizo su gydytoja, tik veliau suzinojau, kad maziaus sirdies tonai buvo kazkur dinge ( nukrito daviklis), pagimdziau sunkiai, reikejo ir kirpti ir plysau, bet zaizda sutvarke fantastiskai, na, o po gimdymo aisku, kad ligoninej komforto buvo maza, bet kazkaip per tas tris dienas ir su vaiku susitvarkiau, ir atsigavau, vyras lanke, bet nesedejo istisai, nebuvo jokio reikalo, po gimdymo jau pati buvau pajegi pasirupinti...( nebuciau galejusi to daryti gimdydama)
Geltoniausia, tu tik tikek, kad viskas bus gerai, o visus smulkius buitinius nepatogumus tris dienas tikrai galima iskesti... SEKMES TAU.