Na jo...skaitau čia ir negaliu patikėt, kad gimdžiau toje pačioje ligoninėje.
Man viskas buvo priešingai...praktiškai negaliu pasakyt nei vieno blogo atsiliepimo. Važiavau visiškai su niekuo nesitarusi, gyd. Raguckienė priėmė gimdymą, esu labai ja patenkinta Akušerės, vaikų seselės ir kitos gydytojos taip pat buvo super
Ta Suckel buvo palatos gydytoja, tai tokia įdomi, na bet šiaip visai normali
Tokių smulkmenų kaip nenuneštos lėkštės, tai aš net nedrįsčiau minėti čia..koks skirtumas kad nenunešė, kitą kartą ateis ir nuneš. Jei trukdo, tai padėk kur ant žemės ir viskas. Mano palata irgi buvo tvanki, bet išsivėdindavom ir viskas buvo ok. Juk namie jei nesivėdinsi irgi tvanku bus.
Nereikia tikėtis, kad visi skaitys jūsų mintis ir šokinės aplink. O jei maloniai paprašai, tikrai nemanau kad atsisakys padėti. Kai man reikėjo, prašiau ir kad vaikutį parodytų kaip apipraust ir ką su kietom krūtim daryt parodė ir po to dar ateidavo ne kartą paklausti, kaip sekasi. Po to aišku, nereikia pamiršti pasakyti elementarų "Ačiū", man tai labiausiai padėjo, todėl gimdymui nė cento neišleidom. Ir sekantį kartą tikrai nebijosiu važiuoti į šią ligoninę
QUOTE(Estrella @ 2008 04 03, 10:25)
Manau daviau pakankamai! Pati atsikankinau, o dar ir mokejau! Nenorejau duot is viso, ir sakaiu neduot, bet mama ir vyras patys sukiso,kol operacinej buvau (tokioj situacijoj paskutinius marskinius atiduotum, tai nekaltinu ju)!!! Zinoma, daktaras sake,kad paims tik po operacijos. Tai uzteko naglumo ateiti pasiimti savo "atlygio"!!! As sakiau veliau "UZ KA???"... Gimdyme keitesi pamainos, nieks ten stipriai manim nesirupino, tai uz ka duot jiems???
Cia ju pareiga! Jei zmogus atsidekoja - tai cia zmogaus reikalas, ir manau tas atsidekojimas turetu buti tada, kai viskas praeina graziai, o ne su komplikacijom, kur ir mano ir vaikelio gyvybe pavojui del tu daktaru kaltes!!!
Nezinau,ko reikia imtis, kad pagaliau tie kysininkai pirma savo darba tinkamai atliktu, o veliau "skintu pinigus"!!!
O mazai, ar nemazai daviau GELTONIAUSIA, tai tikrai ne tavo rupestis! As skaitau, kad suma isejo apvali, o tu jei isgali - gali bet kiek duoti, tik as abejoju, ar nuo to kas pasikeis! Visiem tikrai nepridalinsi!
Cia ju pareiga! Jei zmogus atsidekoja - tai cia zmogaus reikalas, ir manau tas atsidekojimas turetu buti tada, kai viskas praeina graziai, o ne su komplikacijom, kur ir mano ir vaikelio gyvybe pavojui del tu daktaru kaltes!!!
Nezinau,ko reikia imtis, kad pagaliau tie kysininkai pirma savo darba tinkamai atliktu, o veliau "skintu pinigus"!!!
O mazai, ar nemazai daviau GELTONIAUSIA, tai tikrai ne tavo rupestis! As skaitau, kad suma isejo apvali, o tu jei isgali - gali bet kiek duoti, tik as abejoju, ar nuo to kas pasikeis! Visiem tikrai nepridalinsi!
Miela Estrella.Sunku skaityti tai ka tu rasai. Gimdziau ta pacia diena, kaip ir tu - priekaistu pamainai neturiu. Niekam nieko nemokejau ir likau patenkinta. Juk Tu pati sau priestarauji - neatejo - nesirupino. Vaiksciojo - atejo 'atlygio'. Is manes "atlygio" nieks neprase, o savo pareiga atliko - likau patenkinta.
P.S.: tavo palatos kaimyne skundesi, kad del minios tavo lankytoju net persirengti negalejo, nekalbant apie miega.
QUOTE(marif @ 2008 04 04, 11:07)
Miela Estrella.Sunku skaityti tai ka tu rasai. Gimdziau ta pacia diena, kaip ir tu - priekaistu pamainai neturiu. Niekam nieko nemokejau ir likau patenkinta. Juk Tu pati sau priestarauji - neatejo - nesirupino. Vaiksciojo - atejo 'atlygio'. Is manes "atlygio" nieks neprase, o savo pareiga atliko - likau patenkinta.
P.S.: tavo palatos kaimyne skundesi, kad del minios tavo lankytoju net persirengti negalejo, nekalbant apie miega.
Va taip SiDo!!! ko gero si karta as teisi, kad visada gerai paklausyti ir kita nuomone; ir kai supykau ant Estrellos, kad jai, matote, kaimyne neitiko...., tarsi ji pati tai jau idealumo virsune...
nezinau as is siu musu pokalbiu noreciau daugiau elementarios, buitines informacijos- ka reikia nusivezti, ka pasiimti vaikuciui ir etc, nes daug kas jau pamirsta... o del tu visu gydytoju, sesuciu- viskas bus gerai, tik reikia tuo tiketi...
QUOTE(marif @ 2008 04 04, 11:07)
o čia tai geras, pasidoro va kaip viskas buvo
jau kai neturi žmonės elementaraus supratimo, tai nėr ką išvis ir kalbėt
QUOTE(aurav @ 2008 04 04, 11:05)
nezinau as is siu musu pokalbiu noreciau daugiau elementarios, buitines informacijos- ka reikia nusivezti, ka pasiimti vaikuciui ir etc, nes daug kas jau pamirsta... o del tu visu gydytoju, sesuciu- viskas bus gerai, tik reikia tuo tiketi...
Teisingai mamules, geriau dalinkimes "dalykinais" patarimais- ka pasiimti, i ka atkreipti demesi ir t.t. O tie visi jausminiai reikalai tai labai jau cia individualu. Gal tipo "kaip sauksi - taip atsisauks". Juk gydytojai irgi zmones...
Tai neseniai gimdziusios, kaip ten su ta klizma, ar reikia ja savo atsivezti? (vis dar nepasiklausiau daktares. Ir ar tikrai ten tas tulikas toks pereinamas, kad kai daro klizma vaiksto, kas nori? cia is anksciau as prisiskaicius.
QUOTE(Auruze @ 2008 04 04, 12:50)
Tai neseniai gimdziusios, kaip ten su ta klizma, ar reikia ja savo atsivezti? (vis dar nepasiklausiau daktares. Ir ar tikrai ten tas tulikas toks pereinamas, kad kai daro klizma vaiksto, kas nori? cia is anksciau as prisiskaicius.
Aš turėjau savo, būčiau neturėjus, būtų valdišką darę (man cezaris buvo). O veiksmas vyko gimdykloje, aišku po to bėgau į wc, šalia gimdyklos.
QUOTE(Auruze @ 2008 04 04, 13:50)
Reikia klizmos, bet pasitikslink kokios. Del vaiksto kas nori, niu tai tas kambariokas tokis praeinamas, nesuper jaukus ir izoliuotas (yra viena patalpa klizminei, tulikui ir dusui, pastarieji du yra patalpos gale, o arciausiai duru i san mazga yra ta klizmine su uztraukiamomis "dusinemis" uzuolaidomis), bet, manyciau, pakenciamas. Tik vis pamastau, kad gal reiktu normalesnes tas dusines uzuolaidas nupirkt (2vnt, kad daugiau klosciu butu, ir neskaidrias) ir padovanot RK.
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2008 04 04, 13:27)
Reikia klizmos, bet pasitikslink kokios. Del vaiksto kas nori, niu tai tas kambariokas tokis praeinamas, nesuper jaukus ir izoliuotas (yra viena patalpa klizminei, tulikui ir dusui, pastarieji du yra patalpos gale, o arciausiai duru i san mazga yra ta klizmine su uztraukiamomis "dusinemis" uzuolaidomis), bet, manyciau, pakenciamas. Tik vis pamastau, kad gal reiktu normalesnes tas dusines uzuolaidas nupirkt (2vnt, kad daugiau klosciu butu, ir neskaidrias) ir padovanot RK.
Kaip keista, manęs nevedė į jokią klizminę, gulėjau gimdyklos lovoje
O klizmą pirkau vaistinėje, kuri yra tame pačiame ligoninės pastate.
QUOTE(zvirbliukas @ 2008 04 04, 14:29)
Kaip keista, manęs nevedė į jokią klizminę, gulėjau gimdyklos lovoje
Tai kur tu savo reikaliukus atlikinejai?
Cia mano teorines zinios, ka maciau RK. Ves-neves ir kodel nzn. Po keleto menesiuku galesiu pasigirti sia "malonia" patirtimi.
Tik va dabar susimasciau, ar per kursus mums pasakojo, kad i ta klizmine veda, ar cia mes pacios , aplanke ta patalpa, tokia isvada padarem. Ot atmintis...
QUOTE(viskas_bus_gerai_ @ 2008 04 04, 13:40)
Tai kur tu savo reikaliukus atlikinejai?
Cia mano teorines zinios, ka maciau RK. Ves-neves ir kodel nzn. Po keleto menesiuku galesiu pasigirti sia "malonia" patirtimi.
Tik va dabar susimasciau, ar per kursus mums pasakojo, kad i ta klizmine veda, ar cia mes pacios aplenke ta patalpa tokia isvada padarem. Ot atmintis...
Tik va dabar susimasciau, ar per kursus mums pasakojo, kad i ta klizmine veda, ar cia mes pacios aplenke ta patalpa tokia isvada padarem. Ot atmintis...
Man seselė šitą procedūrą (supylinėjo vandenuką) gulint lovoje, o po to jau bėgau į wc
QUOTE(zvirbliukas @ 2008 04 04, 14:44)
Man seselė šitą procedūrą (supylinėjo vandenuką) gulint lovoje, o po to jau bėgau į wc
Bet i wc (kaip ir i dusa) irgi per koridoriuka begti reik?
O kaip RK su daiktais? Rakinamos palatos (abejoju kazkodel)? Atvaziuoji su savo lagaminais gimdyt, tai kur jie toliau keliauja?
QUOTE(Auruze @ 2008 04 04, 12:50)
normali ten ta patalpa. galiausiai gi galima sesutes paparasyt pasaugot ara vyra ant sucherio palikt. nu bent jau man kazkaip neuzkliuvo. ne iki to buvo. buciau sutikus nors nuoga per visa ligonine zygiuot, kad tik palengvetu.
o tu spec klizmuciu yra vaistineje prie RK. pravaziavus RK pastatus Tilto g. baigiasi tokiu trikampiu. tai va ten yra senoji vaistine. berods Auslavio.