Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

Man atrodo visgi reiketu su kokiu nors gydytoju susitarti, nes vaziuot na ura as bijociau, as buvau susitarus del planinio cezario ir tai 11 val kankinausi kol mano gydytoja atsilaisvins ir padarys operacija, gerai, kad vyras salia buvo, o seselem buvo nusispjaut nebuvo net atejusios i palata pasidomet kaip as jauciuosi, negana to jos dar mano vyra norejo isvaryt, nes nelankymo valandos, tai jis kaip uzbaube tai visos issilakste ir paliko ji ramybej doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 04 02, 22:56)

O tu pinigus davei prieš ar po?

Nu bet tačiau, jeigu aš nesu niekam gyvenime davus  blink.gif , o ir nesiruošiu to daryti gimdymo tikslui, tai ką - man net nevažiuoti gimdyti  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Tai gal Estrella per mažai davė  blink.gif  g.gif  doh.gif 

Nu nesamonė.... Negimdysiu tada....  schmoll.gif

Manau daviau pakankamai! Pati atsikankinau, o dar ir mokejau! Nenorejau duot is viso, ir sakaiu neduot, bet mama ir vyras patys sukiso,kol operacinej buvau (tokioj situacijoj paskutinius marskinius atiduotum, tai nekaltinu ju)!!! Zinoma, daktaras sake,kad paims tik po operacijos. Tai uzteko naglumo ateiti pasiimti savo "atlygio"!!! As sakiau veliau "UZ KA???"... Gimdyme keitesi pamainos, nieks ten stipriai manim nesirupino, tai uz ka duot jiems???
Cia ju pareiga! Jei zmogus atsidekoja - tai cia zmogaus reikalas, ir manau tas atsidekojimas turetu buti tada, kai viskas praeina graziai, o ne su komplikacijom, kur ir mano ir vaikelio gyvybe pavojui del tu daktaru kaltes!!!
Nezinau,ko reikia imtis, kad pagaliau tie kysininkai pirma savo darba tinkamai atliktu, o veliau "skintu pinigus"!!!

O mazai, ar nemazai daviau GELTONIAUSIA, tai tikrai ne tavo rupestis! As skaitau, kad suma isejo apvali, o tu jei isgali - gali bet kiek duoti, tik as abejoju, ar nuo to kas pasikeis! Visiem tikrai nepridalinsi!
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 04 03, 10:12)
Man atrodo visgi reiketu su kokiu nors gydytoju susitarti, nes vaziuot na ura as bijociau, as buvau susitarus del planinio cezario ir tai 11 val kankinausi kol mano gydytoja atsilaisvins ir padarys operacija, gerai, kad vyras salia buvo, o seselem buvo nusispjaut nebuvo net atejusios i palata pasidomet kaip as jauciuosi, negana to jos dar mano vyra norejo isvaryt, nes nelankymo valandos, tai jis kaip uzbaube tai visos issilakste ir paliko ji ramybej  doh.gif

Nu geeeras blink.gif Tai prieš pat gimdymą, kai jau sąrėmiai nežmoniški, dar ir lankymo valandas reikia žiūrėti blink.gif Absurdas kažkoks schmoll.gif
Jeigu niekas šalia nebūna iš personalo, o taip tikrai yra, nes paskaitoje RK taip sakė, tai dar ir artimas žmogus negali būti??? blink.gif Kokios dar lankymo valandos tokiu atveju doh.gif
Atsakyti
Ten del tu lankymo valandu irgi nesamone. Kol vyras darbe - man mama padedavo. Ir vaikiuka perrengdavo, ir man atsikelt padedavo, nes viena tai vargiai susitvarkyciau. O sesutes ateina vis ir burba, kad lankymas baiges! Aisku, kad mama namo vaziuotu, bet ji tai gal mato, kad as be jegu. Kaip prie maziuko atsikelsiu,kol lasalines lasa po 4h??? Jo gi nieks nepriziures!
Vsarbu paburbet,o kad atlikt savo darba - tai nezino!
Maista kai atnesdavo - tai lekstes iki vakaro purvinos stovejo. Niekam paimt enreikejo. O viena sanitare sugalvojo dar geriau. Sako, "kai pavalgysit - nuneskit lekstes i koridoriu ant palanges"! Aisku, jai ten patogiau ir greiciau surinkt. O kaip toms mamoms nunest, kurios atsikelt negali???
Sakau, zmoniskumo ir uzuojautos gimdyvems NULIS!!!
As kai atsisakiau valgyt po to vemimo, tai man ir maisto beveik nenese. Nesvarbu, galiu as jau valgyt, ar negaliu! Nors del sito per daug nepergyvenau! Maistas ten - beee...
Atsakyti
saremiai prasidejo apie 1 val nakties, as vyrui paskambinau, kad atvaziuotu, o budinti sesele nenorejo jo ileist, idomiausia, kad nakti budinti sesele visada budavo apacioje, o gimdyviu palatos antrame aukste, kai vos iki jos dasliauziau ir pasakiau, kad jau, ji pareiske, kaip tai jau, juk pas tave planinis, numojo ranka ir pasake tau tik pasirode, nu jo cia mano pirmas vaikas irgi pagalvojau gal pasirode, bet kai kas 5 min, nei pirmyn nei atgal visa sutraukdavo, tai jau tikrai nutariau jau, su vyro pagalba vel nusileidau i pirma auksta, tai sesele pareiske laukite, taip laukeme iki 11 val ryto
Papildyta:
Mano pussesere gimde Antakalnio klinikose, galiu pasakyt, kad ten ne geriau, gal net ir blogiau, nes kai kurie faktai mane isgasdino, kaip pvz vaikas antra diena nevalges rekia, ji neturi pieno, o sesutem nusispjaut, kad vaikas nevalges, kai ji sesutem dave 20 lt, tada atnese misineli ir tai dave suprast niekam nerodyk, nes gydytojai bars doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVO: 03 balandžio 2008 - 09:54
Tai visur dabar bardakas tose ligoninese. As pati galvojau, kad RK gal ne taip sugadinta, bet kai teko susidurt paciai su sia ligonine - nuomone paiskeite! Ir kur gimdyti dabar??
Gal geriau paklot suma privacioj klinikoj, bet ten gal aplink tave lakstys...Sulauksi ir prieziuros, ir nuskausminimo ir rupinimosi.
Tikrai nesu is tu, kuriaj reik labai daug demesio. Bet minimalaus, kad ateit ir apziuret, suleist nuskausminima (savo pirktis reikejo, ne bet tiek to), ar pakeist besibaigiancia lasaline (mama vis lakstydavo perspet akusere), tai ar cia didelio demesio reikalavimas???
Beje, kaip vaikiuka maitint, paplaut uzpakaliuka - pamaciau tik 4 diena.

Dar buvo situacija. Palatos "kolege" nuejo i vaiku skyriu paklaust, ka daryt su krutim, nes mum abiem pradejo skaudet ir pienas kauptis. Ten sedejo tokia stamboka akusere prie teliko. Kolege paprase jos, ar gali uzeit i palata ir parodyt,kaip nusitraukt piena, kaip ismasazuot. Tai toji pasake "na gerai, kai turesiu laiko - uzeisiu". O pati sedi ir telika ziuri!!! Cia buvo apie 23h vakaro! Mes net nustebom nuo tokio abejingumo. Zmones klausia, o ji telika ziuri. Tiesa, po 30 min teikesi uzeit i palata. O as kaip tik maziuka maitinau. Tai sako, "ziurekit, nes antra karta nerodys!". As tikrai neatitrauksiu valgancio vaiko nuo kruties, kad teikt malone i ja atkreipt demesi! Tai ka girdejau ausimis, po to taip ir dariau.
Atsakyti
Tau dar pasiseke, kad palatoj buvai ne viena, nes kitaip butu blink.gif , as buvau vienutej nieko neprisisauksi, pati po cezario, vaika uzrakindavau palatoj rekianti ir eidavau palej sienas, pas vaiku sesutes ir gydytojas i trecia auksta, maistelio prasyt kas 3 val ir taip visas 5 dienas, nes pieno pas mane taip ir neatsirado, o del uzpakalio ir pamperiu nieks nieko nerode, gerai, kad vyras, kai lankydavo padedavo, nuplaudavo, uzdedavo pamperi
Atsakyti
Vistiek as nusiteikus ten gimdyti 4u.gif viskas bus gerai. o tau geltoniausia reiketu susitarti su kokiu gydytoju, nes cezaris yra cezaris. ir ramiau paciai bus mirksiukas.gif
Papildyta:
na pasakykit tiesiai sviesiai kiek mokejot gydytojui ir kiek akuseriai ax.gif
Atsakyti
"Grazu" skaityti...Kosmaras kazkoks. Dar karta isitikinu, kad turi kovoti uz save nagais ragais, net balso nebijoti pakelti (o sito vistiek dar yra prisibijanciu. Zinoma, is zemesniojo personalo, akuseriu ir slaugiu). Zinoma, jei pati esi be jegu- butinai turi buti vyras ar mama, kurie tai padarytu.
Bet nereiketu laikytis principo NEMOKESIU NIEKAM. mamytes, juk cia tokia situacija, kad geriau jau lai jie buta turtingesni, bet mes ir vaikiukai - sveikesni.

Ir ne pirma karta girdziu, kad nuskausminima daryti tai per anksti, tai jau staiga per velai. Pirmadieni eisiu pas savo ginekologe ir issiaiskinsiu, ka tai reiskia -kada buna per anksti, o kada per velai. Galman tada pavyks joms "irodyti", kad jau ne per anksti smile.gif

Aisku, gal bepigu man sneketi, kol dar ramiai namuose sedziu. kai jau reikalas prispaus, busiu kaip pelyte po sluota....

Estrela, sveikateles tau ir maziui. Viskas praeityje ir dabar bus tik i gera rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Geriau jau as vienutej buciau buvus. Su kolege taip pat nepasiseke. Mes tik uzmiegam - jos vaikas pradeda klykti. Kai vaikas neverkia - kolege siaubingai knarkia. lotuliukas.gif Bet toks knarkimas pas moteri, kad baisu. Neuzmigsi gyvenime. Jau kai keltis galejau, eidavau nakti jos zadint, nes nu niekaip neuzmigsi. Palata ir koridorius visas skamba.
Tai ir del to dar ziauriai namo norejos, i savo lova ir kad ramybe butu. Miegodavau gal po 4h per para. Vienute man butu buvus tikras ROJUS! blush2.gif
Taip kad ir cia man nepasiseke!!!
Todel namie jau kuri laika nenoriu nei teliku matyt, nei muzikos girdet. schmoll.gif Dziaugiuosi ramybe!!!
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2008 04 03, 11:39)
4u.gif Geriau jau as vienutej buciau buvus. Su kolege taip pat nepasiseke. Mes  tik uzmiegam - jos vaikas pradeda klykti. Kai vaikas neverkia - kolege siaubingai knarkia.  lotuliukas.gif Bet toks knarkimas pas moteri, kad baisu. Neuzmigsi gyvenime. Jau kai keltis galejau, eidavau nakti jos zadint, nes nu niekaip neuzmigsi. Palata ir koridorius visas skamba.
Tai ir del to dar ziauriai namo norejos, i savo lova ir kad ramybe butu. Miegodavau gal po 4h per para. Vienute man butu buvus tikras ROJUS!  blush2.gif
Todel namie jau kuri laika nenoriu nei teliku matyt, nei muzikos girdet.  schmoll.gif  Dziaugiuosi ramybe!!!

apibendrinant- VISKAS ABSOLIUCIAI BLOGAI....net kaimyne....
Ar tikrai taip gali buti?
beje, moterys, kodel atvykus i ligonine vyrai vaziuoja namo, kaip suprasti dar negreit?... tai jei man sunku, blogai, bet vaikas dar negreit gims, tai kankinkis viena... Na nezinau as tai vaziuosiu gimdyt, o ne linksmintis ir tegu, jau jis buna salia, nieko nenutiks, dar neikas nenumire nakti nepamiegojes...
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2008 04 03, 11:39)
4u.gif Geriau jau as vienutej buciau buvus. Su kolege taip pat nepasiseke. Mes  tik uzmiegam - jos vaikas pradeda klykti. Kai vaikas neverkia - kolege siaubingai knarkia.  lotuliukas.gif Bet toks knarkimas pas moteri, kad baisu. Neuzmigsi gyvenime. Jau kai keltis galejau, eidavau nakti jos zadint, nes nu niekaip neuzmigsi. Palata ir koridorius visas skamba.
Tai ir del to dar ziauriai namo norejos, i savo lova ir kad ramybe butu. Miegodavau gal po 4h per para. Vienute man butu buvus tikras ROJUS!  blush2.gif
Todel namie jau kuri laika nenoriu nei teliku matyt, nei muzikos girdet.  schmoll.gif  Dziaugiuosi ramybe!!!

Nu jeigu kaimyne tokia, tai nieko gero, anksciau kai gulejau del kitos ligos ligonineje, tai tokia pati palatos kaimyne buvo, is pirmo prasikeikiau, bet veliau, jei ne ji tai seniai manes nebutu gyvuju tarpe, padare man operacija atveze i palata ir numete, nei vienas gydytojas ir sesele nepasidomejo kaip as jauciuosi, gerai, kad ne viena buvau palatoje, kaimyne greit toki veja pakele, kad visos ligonines personalas subego ir vel mane isveze i operacine
Atsakyti