Sveikos mamytes ir nestukes,
noriu pasidalinti savo ispudziais apie RK taigi man buvo numatyta gimdyti sausio 1d ,bet pagimdziau sausio 20d 2006m. tad visa menesiuka kas antra diena ten vazinejau tikrintis labiausiai nusibosdavo mano vyrui nes jei dar negimdai tai teks palaukti valandziuke kol tave apziures tai gi kas antra diena ten po 2val. praleisdavom
kai sausio 14d susinervinau kodel taip ilgai negimdau gyd. Puziene mus pasisodino ir pradejo visko nuo A iki Z klausineti ir pasirodo kad as ir turiu gimdyt tik sausio 14d, tai man ji pasake kad sausio 18 d jei dar iki tol nepagimdysi tai atvaziuok gultis i ligonine ir darysim cezari nes lelius didelis ir sedi
tai taip ir buvo .... del svaros galiu pasakyt kad tulikas kuris kitam gale koridoriaus buvo neblogas o ten kur klizmuodavo fu bet pas mane visada buvo tualetinio popieriaus
sausio 20 uzsimaniau paryciais gimdyt tai vos spejo cezari padaryt, labiausiai man patiko ta babajaga ji gruboka bet kartais taip teisingai pasako kad net geda pasidaro
ji mums su palatos drauge niekada neleido pamirsti kad mes mamos
ir reik rupintis ne tik savim bet ir lelium
svelnumo isikunijimas ten buvo tokia moteriske kuri po cezario pirma para mums dziundzes plove
tai ji taip jus guode taip palaike ir padejo, o mano gyd. Puziene buvo tikras angelas, nes po epidiurines taip galva skaudejokad galvojau per langa issoksiu tai prigrasino seseles laselines statyt ir vaika paziuret
ir dar paskutine diena mus su vyru pasisodino ir isake vyreliui manimi rupintis nes as esu didvyre pagimdziau jam 5kg vaika ir sugebejau greit atsistatinet po alerginio soko nuo vaistu per gimdyma
tai va cia mano pastebejimas apieRK