Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(SiDo @ 2008 02 06, 09:55)
Beje kaip supratau visgi politika tokia, kad pagimdai, paguli valandžiukę, o paskui keliesi ir eini pati i pogimdyvine palata doh.gif Aišku, jei negalėsi pastovėti ant kojų - nuveš. Mano draugei tai dėl to net pareiškė, kad ''o reikės kaip karalienę nuvežti''  doh.gif (čia toji pati akušerė).

tai, kad tokia politika visur. pora valandu po gimdymo gimdykloj, o tada jau i palata. mane tai vezt primigtynai siule ir bande bartis, kai pasakiau, kad eisiu pati, nes labai gerai jauciuosi. is tikro, tai ir jauciausi nerealiai gerai. net paciai keista.
Atsakyti
Mergaitės, ar jūs skaitės šitą gimdymo istoriją iš RK?
http://www.supermama...howtopic=270480
Labai pralinksmino lotuliukas.gif Tai ta jūsų minima akušerė matyt bus šitoji 'babajaga'. Pagal aprašymą manau pažinsim pamačiusios lotuliukas.gif
Atsakyti
yra ten ir baisesniu istoriju apie RK unsure.gif 'kosmaras raudonajam kryziuj' ar kazkaip panasiai... nu vienu zodziu, kaip nors unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Coca - cola @ 2008 02 06, 16:45)
yra ten ir baisesniu istoriju apie RK unsure.gif 'kosmaras raudonajam kryziuj' ar kazkaip panasiai... nu vienu zodziu, kaip nors  unsure.gif

Visur yra ir baisių, ir gražių smile.gif Geriausia mums dabar skaityti tik gražias arba visai neskaityti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Parasiau kelioms, bet daugiau neberasysiu - tiesiog matysit, kad blogai - is karto duokit pinigus, gal pageres situacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 02 06, 16:47)
Parasiau kelioms, bet daugiau neberasysiu - tiesiog matysit, kad blogai - is karto duokit pinigus, gal pageres situacija 4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir nestukes, lotuliukas.gif noriu pasidalinti savo ispudziais apie RK taigi man buvo numatyta gimdyti sausio 1d ,bet pagimdziau sausio 20d 2006m. tad visa menesiuka kas antra diena ten vazinejau tikrintis labiausiai nusibosdavo mano vyrui nes jei dar negimdai tai teks palaukti valandziuke kol tave apziures tai gi kas antra diena ten po 2val. praleisdavom schmoll.gif kai sausio 14d susinervinau kodel taip ilgai negimdau gyd. Puziene mus pasisodino ir pradejo visko nuo A iki Z klausineti ir pasirodo kad as ir turiu gimdyt tik sausio 14d, tai man ji pasake kad sausio 18 d jei dar iki tol nepagimdysi tai atvaziuok gultis i ligonine ir darysim cezari nes lelius didelis ir sedi schmoll.gif tai taip ir buvo .... del svaros galiu pasakyt kad tulikas kuris kitam gale koridoriaus buvo neblogas o ten kur klizmuodavo fu bet pas mane visada buvo tualetinio popieriaus biggrin.gif sausio 20 uzsimaniau paryciais gimdyt tai vos spejo cezari padaryt, labiausiai man patiko ta babajaga ji gruboka bet kartais taip teisingai pasako kad net geda pasidaro ax.gif ji mums su palatos drauge niekada neleido pamirsti kad mes mamos thumbup.gif ir reik rupintis ne tik savim bet ir lelium thumbup.gif svelnumo isikunijimas ten buvo tokia moteriske kuri po cezario pirma para mums dziundzes plove blush2.gif tai ji taip jus guode taip palaike ir padejo, o mano gyd. Puziene buvo tikras angelas, nes po epidiurines taip galva skaudejokad galvojau per langa issoksiu tai prigrasino seseles laselines statyt ir vaika paziuret mirksiukas.gif ir dar paskutine diena mus su vyru pasisodino ir isake vyreliui manimi rupintis nes as esu didvyre pagimdziau jam 5kg vaika ir sugebejau greit atsistatinet po alerginio soko nuo vaistu per gimdyma thumbup.gif tai va cia mano pastebejimas apieRK
Atsakyti
Oho, koks vaikutis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sveikinam!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labai dziugina tokios patirtys. sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
Gal kas apie RK neonatologus šviežių atsiliepimų parašytų 4u.gif
Atsakyti
Toks ispudis, kad nieks cia negimdo g.gif
Atsakyti
buvo pernesiojimas,nuvaziuoju iRK,ten tik paklauso vaisiaus tonusus, jokios echosk. kadpamatytu vandenu kieki ir pan. jie dar sake, kad galiu laukti sav. bet kita diena nuvaziavau i AK,pamate, kad jau labai mazai vandenu yra, iskarto pagulde i ligonine. paskui man sake gyd. jog jei dar buciau laukusi, tai manes arba mazylio, arba abieju nebutu dabar...

kitos kiek zinau,labai dziaugiasi ten gimdziusios, bet jos jau i RK atvaziavo ciut coiut po termino su saremiais arba aksciau laiko.

spreskite pacios.
Atsakyti