QUOTE(aurav @ 2008 03 27, 12:42)
kalta tikrai nesat ir as to nesakau, nereikia iskreipti mano pasisakymu, tieisog is asmenines patirties sakau, kad geriau kai tokioje situacijoje kai pati esi bejege ir reikalinga globos bei pagalbos turėti kazka artima salia saves, kuris galetu uz tave pakovoti...
Beje, tai jusu antras gimdymas, gal galit parasyti apie pirma, kodėl keitet ligonine?
As net neabejoju, kad salia turi buti vyras, mes kitaip ir negalvojom.Tiesiog tada budejes gydytojas patare, kad vaziuotu namo, kad ir as dar pasnausiu, ir jis pailses, o is pat ryto atvaziuos, nes be ryto tikrai nieko nebus.Bety esme visai ne cia
Pirmaji vaikeli gimdziau buvusioje Kovo 8-osios ligonineje,tada buvo problemu del vaikelio dydzio, as esu pakankamai smulki, o jis gime 4660g ir 59cm ugio, taigi del disproporcijos buvo problemu, man turejo daryti cezari, bet gydytojai darydami echo, nemate, kad jis toks didelis.Taigi gimdziau pati.Bet kas link personalo, tikrai buvo puiki prieziura, akusere pastoviai priziurejo, o iskilo problemu gimdykloje - suleke visi gydytojai.Taigi, turiu su kuo lyginti, todel ir klaiku prisiminus, kad aplinkui nebuvo nei vieno zmogaus.
Raudonaji kryziu pasirinkau, nes cia gimde sesuo, ir labai uzrekomendavo gyd.A.Puziene, tik va, kad atejus laikui, Puziene neapsieme priimti gimdymo, bet kuriuo metu, nebent tik jos darbo metu.
Tai va, tokia istorija.Jeigu vel reiktu gimdyti, rinkciausi VGN (buvusia Kovo 8-osios).