Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(SiDo @ 2008 03 26, 12:08)
Aš manau, kad susitarus su gydytoju ir gerai pasiruošus šitoj ligoninėj galima kaip nors išgyventi mirksiukas.gif taigi, viskas bus gerai 4u.gif

Tai vadinasi, be susitarimo Cezario tikrai nebus g.gif
Nes mano situacija tai parodo. Man turi būti planinis Cezaris dėl stuburo problemų, tai pasakiau vedėjai, bet ji šį faktą sukomentavo taip, kad dėl tokių problemų cezario jie nedaro blink.gif Tai jeigu mano Nėščiosios kortelėje yra toks įrašas, vis vien man atvažiavus gimdyti Cezario nedarys - lieps pačiai gimdyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 26, 15:39)
Tai vadinasi, be susitarimo Cezario tikrai nebus  g.gif
Nes mano situacija tai parodo. Man turi būti planinis Cezaris dėl stuburo problemų, tai pasakiau vedėjai, bet ji šį faktą sukomentavo taip, kad dėl tokių problemų cezario jie nedaro  blink.gif  Tai jeigu mano Nėščiosios kortelėje yra toks įrašas, vis vien man atvažiavus gimdyti Cezario nedarys - lieps pačiai gimdyti  blink.gif

Na aš turiu omeny kitokio pobudžio susitarimus ax.gif . O apie cezarį nieko nežinau, nes aš dėl jo nesitariau. Jei tau mediciniškai priklauso cezaris tai kaip suprantu turi jį daryti. Bet.... jei pati Puzienė nelaiko tavo problemos indikacija cezariui, tai žinok aš labai labai atidžiai rinkčiaus gydytoją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 03 26, 19:56)
Na aš turiu omeny kitokio pobudžio susitarimus ax.gif . O apie cezarį nieko nežinau, nes aš dėl jo nesitariau. Jei tau mediciniškai priklauso cezaris tai kaip suprantu turi jį daryti. Bet.... jei pati Puzienė nelaiko tavo problemos indikacija cezariui, tai žinok aš labai labai atidžiai rinkčiaus gydytoją 4u.gif

Nu bet tada įdomiai gaunasi g.gif
Jeigu aš planuoju be jokių susitarimų gimdyti, o vat dėl Cezario tai jau reikia tartis g.gif O tuo labiau, jeigu kortelėje parašyta Cezaris, tai negi gali priimantis personalas dar ir savo nuomonę turėti ir nedaryti man Cezario? blink.gif
Kažkas čia nesiriša schmoll.gif Tai kam tada tos mūsų Nėščiųjų kortelės su visa reikiama info? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 26, 19:16)
Kažkas čia nesiriša  schmoll.gif  Tai kam tada tos mūsų Nėščiųjų kortelės su visa reikiama info?  doh.gif

Nežinau, sunku ka nors pasakyti, čia tik RK tau į šitaklausimą atsakys g.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 03 26, 21:45)
Nežinau, sunku ka nors pasakyti, čia tik RK tau į šitaklausimą atsakys g.gif

Jau paskaičiau apie tą vedėją, Puzienė, berods, tai tokia ji man ir pasirodė - labai jau maloni iš pirmo žvilgsnio, bet kai kalba pakrypo apie cezarį, tai kaip kas ėmė ir pakeitė ją doh.gif Per daug jau natūralistė, neatsižvelgianti į konkrečią situaciją schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aurav @ 2008 03 25, 21:40)
be vyro paprastai yra daug kitu artimu zmoniu, mama, sesuo  ir etc. o jei kalbama apie si konkretu atveji, tai ten vyras atlydejo zmona i ligonine, jam pasake, kad vaikas gims dar negreit ir jis isvaziavo, na puiku, taip nusprende du suauge zmones, ju laisve rinktis.. bet ar logiska reikalauti is pasaliniu zmoniu to ko neduoda patys artimiausi ? be to tai poniai buvo jau antras gimdymas, idomu kodėl pakeite ligonine, ko tikejosi...
Ir tik nereikia pasaku apie tai, kad"kartais vyras tiesiog negali sudalyvauti", siaip jau vaiko laukiama 9 men. galima susitvarkyti reikalus taip kad vaikelio atejime dalyvautu abu...( ne nebent aisku jei jis kalejime sedi, tai turbut negales dalyvauti, cia as jau piktai parasiau, o siaip kiti ir is kitu saliu atlekia,ir nieko, tieisog savbu kokie tavo brangiausiojo prioritetai...)

Is tikruju stebina jusu pasisakymai doh.gif .Sioje temoje moterys apraso savo patirti konkrecioje ligonineje, taip padariau ir as, tiesiog noredama papasakoti, kaip dar buna siais laikais, nes pati apie tokia prieziura net nebuciau pagalvojusi, tuo labiau, buciau visai kitaip pasielgusi, jei tik buciau zinojusi.Bet, jei zinosi ku krisi - pasidetum pagalve.Bet pagal jus, pati likau kalta.Juokinga.Ir tikrai nemanau, kad jei nebuvo salia vyro, akusere turejo teise manim visiskai nesirupinti. Jusu postringavimai ziaurus.Gimdydama RK tikrai tikejausi daugiau elementaraus zmogiskumo.
Atsakyti
kalta tikrai nesat ir as to nesakau, nereikia iskreipti mano pasisakymu, tieisog is asmenines patirties sakau, kad geriau kai tokioje situacijoje kai pati esi bejege ir reikalinga globos bei pagalbos turėti kazka artima salia saves, kuris galetu uz tave pakovoti...
Beje, tai jusu antras gimdymas, gal galit parasyti apie pirma, kodėl keitet ligonine?
Atsakyti
QUOTE(aurav @ 2008 03 27, 12:42)
kalta tikrai nesat ir as to nesakau, nereikia iskreipti mano pasisakymu, tieisog is asmenines patirties sakau, kad geriau kai tokioje situacijoje kai pati esi bejege ir reikalinga globos bei pagalbos turėti kazka artima salia saves, kuris galetu uz tave pakovoti...
Beje, tai jusu antras gimdymas, gal galit parasyti apie pirma, kodėl keitet ligonine?

O as tau pritariu mirksiukas.gif salia butinai turi but koks nors artimas zmogus. na man artimiausias vyras wub.gif o vat kai vienos nuvaziuoja gimdyti tada ir ligonine jau bloga ir daktarai ir viskas blogai doh.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, norejau paprasyt gal kas galetumet parasyt i az kiek mokejot Puzienei kai su ja taretes ? O kad naturaliste tai tikrai. Apie jokius skatinimus ir cezarius girdet nenori. Labai lauksiu info apie jos ikainius 4u.gif . Paskutines nestuke.gif dieneles, as su ja tariausi, bet apie suma mes nekalbejom...
Atsakyti
QUOTE(aurav @ 2008 03 27, 12:42)

As net neabejoju, kad salia turi buti vyras, mes kitaip ir negalvojom.Tiesiog tada budejes gydytojas patare, kad vaziuotu namo, kad ir as dar pasnausiu, ir jis pailses, o is pat ryto atvaziuos, nes be ryto tikrai nieko nebus.Bety esme visai ne cia doh.gif
Pirmaji vaikeli gimdziau buvusioje Kovo 8-osios ligonineje,tada buvo problemu del vaikelio dydzio, as esu pakankamai smulki, o jis gime 4660g ir 59cm ugio, taigi del disproporcijos buvo problemu, man turejo daryti cezari, bet gydytojai darydami echo, nemate, kad jis toks didelis.Taigi gimdziau pati.Bet kas link personalo, tikrai buvo puiki prieziura, akusere pastoviai priziurejo, o iskilo problemu gimdykloje - suleke visi gydytojai.Taigi, turiu su kuo lyginti, todel ir klaiku prisiminus, kad aplinkui nebuvo nei vieno zmogaus.
Raudonaji kryziu pasirinkau, nes cia gimde sesuo, ir labai uzrekomendavo gyd.A.Puziene, tik va, kad atejus laikui, Puziene neapsieme priimti gimdymo, bet kuriuo metu, nebent tik jos darbo metu.
Tai va, tokia istorija.Jeigu vel reiktu gimdyti, rinkciausi VGN (buvusia Kovo 8-osios).
Atsakyti
nu gavau as epidura be jokiu dideliu atkalbinejimu. tik, kadangi mano gydytojas buvo konferencijoj ir nakti vaziavom "na ura" (2 val. nakties dar teko grist namo, nes nebuvo vietu skyriuj, o gimdyklon anksti), epiduro teko laukti. iki kol atsidarys kaklelis iki 5 cm . nors siaip su pirmuoju epidura padare is karto, nelaukdami. si karta laukem atsidarymo, tada kol laselka sulases, bo akusere nepaziurejo paskyrimu. o kai jau atejo anesteziologe, Sarupiciene bande mane itikinti, kad gal jau nebereik, jau tuoj. aha, tuoj, dar tris valandas buciau linksminusis kas 2 min. doh.gif
nors jauciu as ir uzknisus buvau su tuo epiduru. nes vieninteliai zodziai is manes visa laika buvo - noriu epiduro.
Atsakyti
Va va, ir as manau, kad reikia ten juos "uzknisti" ir nesutikti su visokiais atsikalbinejimais 'gal nereikia", jau viskas greitai... lotuliukas.gif

Siandien buvau nuvaziavusi, nors gimdyti dar uz menesio ir jau pradejau zirsti, kad man reikes epiduro smile.gif
Atsakyti