Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Estrella @ 2008 03 18, 21:30)
Beje, mamytes, kas norit "susipazinti" ir apsilankyti sioj ligoninej, tai kiekviena treciadieni nuo  11h iki 15h priima nesciasias ir, jei norite, apziuri.

Kaip gerai bigsmile.gif O tai nereikia iš anksto užsirašyti apžiūrai?
Atsakyti
Nereikia uzsirasyti. Tik turet su savimi pasa, sodra, nesciosios kortele, kuria vede nestumo metu.
As pati pirma karta taip ten ir vykau, tiesa, turejau siuntima is gydytojos. Bet, kai man pasake, kad atvykciau treciadieni, as pasidomejau ar reikia uzsirasyti ir ar reikes siuntimo, tai gydytojas pasake,kad nieko nereikes. Ten yra priemimas, kuriame issiaiskinsite.
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2008 03 18, 21:47)
Nereikia uzsirasyti. Tik turet su savimi pasa, sodra, nesciosios kortele, kuria vede nestumo metu.

Dėkui, rytoj kaip tik važiuoju į paskaitėlę tenais, tai tiksliau išsiklausinėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anikka @ 2008 03 17, 13:16)
Kaklelis buvo atsidares 3 cm, bet paleido mane namo, nes "koks skirtumas kur laukt, ligonineje ar namie, namie geriau", (po to mano mama kai suzinojo tai pasibaisejo kad isleido)o mes taip ir padarem (durneliai, bet gerai kad viskas buvo gerai).

As su 3 cm dar savaite pravaiksciojau. Nelabai supratau - kodel turetu laikyti pvz visa savaite ligonineje? blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2008 03 19, 00:09)
As su 3 cm dar savaite pravaiksciojau. Nelabai supratau - kodel turetu laikyti pvz visa savaite ligonineje? blink.gif

su 3cm dar namo isleidzia, tai ner ko stebetis, juk namie geriau stenet nei ligonineje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta* @ 2008 03 18, 20:09)

Nu nereikia kabinėtis prie žodžių, kiekvienas atvejis individualus 4u.gif Manes pavyzdziui pirmojo gimdymo metu jau ir su 1 cm nebeisleido namo rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif RK nesciasias priima kasdien nuo 11-15 h!!!
Atsiprasau,vakar parasiau, kad tik treciadieniais vyksta priemimas blush2.gif , bet siandien issiaiskinau, kad priima kasdien. Treciadieniais vyksta kazkokios paskaiteles nesciosioms, bet i tai nesigilinau... blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(aronaitė @ 2008 03 19, 13:34)
su 3cm dar namo isleidzia, tai ner ko stebetis, juk namie geriau stenet nei ligonineje mirksiukas.gif

Mano kaklelis taip pat 3 cm atsiveres, jau beveik savaite (kazin kada gi jis jau atsivers!)... Vaikstau i patikrinimus ligonineje, bet nieks neguldo schmoll.gif , nors as ir pati nenoriu gultis i ligonine. Namie vis linksmiau, vis atsiranda ka nuveikti. Aisku, uzeina paruoisiamieji saremiai, bet kaip uzeina - taip ir praeina.
Atsakyti
Tai sekmingai atsidarineti Estrela smile.gif Ar esi su kokia daktare susitarus?
Atsakyti
QUOTE(Auruze @ 2008 03 19, 18:42)
Tai sekmingai atsidarineti Estrela smile.gif Ar esi su kokia daktare susitarus?

Aciu!!! Ne, nesu susitarus! Vaziuosiu tiesiai ir nesvarbu pas ka papulsiu! Gimdyt tai man teks,nieks uz mane to nepadarys. Nematau reikalo moket nemazus pinigus pinigus tik uz tai,kad salia butu pazistama daktare ir skirtu daugiau demesio man. Nesu silpna ar nepakanti skausmui, viska darysiu vaikelio labui, o ne gydytojos kisenes papildymui! Ir ne del to,kad man gaila, o del to, kad geriau uz tuos pinigus ka nors vaikeliui nupirksiu, be to ir daktaru pazistamu neturiu,kuriais labai jau pasitikeciau ar lankyciausi nestumo metu! Kol kas RK mane priima ir be susitarimo,irnieks pinigu nereikalauja smile.gif . Zinoma, jei gimdymo metu man labai patiks gydytoja ar akusere - atsidekosiu materialiai. Bet tai nebus suma virs 400 lt.
Kaip tik siandien buvau RK apziuroj, tai po ligonine lakste pasimetes "ka tik iskeptas tevelis" su puokste geliu ir tortu. Man atrodo toks budas gydytojai "atsidekoti" taip pat labai grazus!
Atsakyti
Estrela, tai lengvo tau gimdymo, lauksim sugriztant 4u.gif

Linkiu gimdyti rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Papasakosiu ir aš savo įspūdžius, gimdžiau (tiksliau darė cezarį) prieš 10 dienų.
Su niekuom nesitariau, pinigų niekam nedaviau. Mano gimdymas skaitėsi priešlaikinis, nes vandenys nubėgo 36 savaitę. Esu viskuom patenkinta, pradedant valytojom, baigiant gydytojoms thumbup.gif Kadangi dukrytė mano neišnešiotukė, tai man teko nemažai bendrauti su vaikų gydytojomis ir seselėmis- nė viena man nepasirodė bloga ar nemaloni, netgi ta minima šviesiaplaukė seselė man buvo labai gera, ramino kai žliumbiau smile.gif Operavo gyd. Volochovič. O ir ta pati Suckel buvo visai maloni...bet gal dėl to, kad man netikrino tarpkojo- gal būtų tada irgi kas nors nepatikę jai biggrin.gif
Taigi, visas RK personalas tikrai super thumbup.gif Atsidėkodama nunešiau po tortą, kavos ir arbatos akušerėms ir gydytojoms, bei į trečią skyrių- neonatologėms.
Atsakyti
manęs su 3 cm atsidarymu namo jau nebeišleido schmoll.gif
o po nepilnų 5 val. aš jau turėjau sūnų wub.gif
Atsakyti