Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(aronaitė @ 2008 03 12, 17:04)
Sveikos,
norejau paklaust kiek laiko trunka ta paskaita apie gimdyma RK?

Ji trunka 2 trečiadienius po valandą su minutėm. Priklausomai kiek išsišnekat su gydytoja ar akušere.
Atsakyti
O TAI SUPER thumbup.gif nes man ta pacia diena dar pas gine bigsmile.gif
geltoniausia, o tu viena ateisi, as turbut su vyru jai jis gales ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aronaitė @ 2008 03 13, 15:01)
O TAI SUPER thumbup.gif  nes man ta pacia diena dar pas gine bigsmile.gif
geltoniausia, o tu viena ateisi, as turbut su vyru jai jis gales ax.gif

MB niekaip negalės darbo metu doh.gif Gaila, aišku, bet paprašiau, kad eitų į Archivyskupijos gimdymo kursus, tai kaip ir sutiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aronaitė @ 2008 03 13, 16:01)
as turbut su vyru jai jis gales ax.gif

Kai aš ėjau į tuos kursus, tai mano vyras liko už durų blink.gif Tipo čia tik gimdyvėm.
Iš pradžių likau šokiruota, bet paskui supratau kodėl taip... Ten suveda į tokį mažą kabinetuką doh.gif Užtai ir registruoja visas. Tipo, vyras gali ateiti, jei nedaug besilaukiančių ateina. Bet kai aš buvau, tai buvo sausakimšas kambariukas....
Atsakyti
O kur tos paskaiteles vyksta? Kad RK tai zinau, ir ji kur apytiksliai zinau (tik kur kokis skyrius dar ne cool.gif )... Tai i koki skyriu brautis, is kurios puses, koki auksta? blush2.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2008 03 13, 15:44)
Kai aš ėjau į tuos kursus, tai mano vyras liko už durų  blink.gif Tipo čia tik gimdyvėm.
Iš pradžių likau šokiruota, bet paskui supratau kodėl taip... Ten suveda į tokį mažą kabinetuką  doh.gif Užtai ir registruoja visas. Tipo, vyras gali ateiti, jei nedaug besilaukiančių ateina. Bet kai aš buvau, tai buvo sausakimšas kambariukas....

Ane... g.gif Matei, aronaite, nesigaus tau su TB ateiti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2008 03 13, 16:47)
O kur tos paskaiteles vyksta? Kad RK tai zinau, ir ji kur apytiksliai zinau (tik kur kokis skyrius dar ne  cool.gif )... Tai i koki skyriu brautis, is kurios puses, koki auksta?  blush2.gif

Aciu  smile.gif

Šiaip kai paskambini registruotis į tuos kursus, tai viską paaiškina. Ten akušeriniam skyriuje. Reik įeiti pro kiemą, nes reikalauja, kad nusirengtum rūbinėje. Bet gali papult ir pro vartų pusę.
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 13, 18:00)
Ane...  g.gif  Matei, aronaite, nesigaus tau su TB ateiti  unsure.gif

ateisim kartu, nes vistiek mane ves jisai, o jai neileis tai palauks uz duru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2008 03 13, 18:21)
Šiaip kai paskambini registruotis į tuos kursus, tai viską paaiškina. Ten akušeriniam skyriuje. Reik įeiti pro kiemą, nes reikalauja, kad nusirengtum rūbinėje. Bet gali papult ir pro vartų pusę.

Man tai neaiskino... cool.gif Reiks perskambint ir pasitikslint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 12, 22:15)
Šiandien buvau vaistinėje, bet tik pasidomėti. Tai pasiūlė 5 vnt. didžiausius Abrisan ir kelnaites tokias, kaip neilonines, na, kaip pėdkelnės, tik jos trumpos, kaip šortukai. Sakau, čia vienkartinės, tai sakė, kad ne.
Tai vat įdomu, čia tos pačios rekomenduojamos vienkartinės tinklinės kelnaitės, ar man kažkokias dar kitas pasiūlė? Jų kaina lyg 2,99 Lt  g.gif

O skiriasi paklotėliai Abrisan, Tena ir kokie nors vaikiški?
Papildyta:

Aga, ir man tai aktualu  4u.gif

jei kirps, o tai daznai nutinka, tinka tik Abrisan, nes jie neturi celofano apacioja, gydytoja kitokiu net neleido. o serveteliu dregnu gal ir pasiimk, nors jei siuta busi, tai visvien tik po dusu sysiot galesi, nes grauz be proto..... doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Izabelaa @ 2008 03 15, 13:58)
jei kirps, o tai daznai nutinka, tinka tik Abrisan, nes jie neturi celofano apacioja, gydytoja kitokiu net neleido. o serveteliu dregnu gal ir pasiimk, nors jei siuta busi, tai visvien tik po dusu sysiot galesi, nes grauz be  proto..... doh.gif .

nu nebutinai graus.
man nieko negrauze.
o del jau veliau iprastu paketu, tai geriau naudokit ne always, o libresse, jie naturaliausi.
Atsakyti
na štai, aš ką tik po gimdymo RK

gimdžiau pas Šarupičienę (buvo jos budėjimas). galiu pasakyti - merginos, jei tik galite, negimdykite pas ją schmoll.gif

nes aš atvažiavau su sąrėmiais kas 5 min. ji po apžiūros konstatavo, kad "čia tik paruošiamieji". bet jau po valandos aš buvau gimdykloje. Šita gydytoja užsuko į mane pažiūrėti 2 kartus per sąrėmius ir pastovėjo šalia, kai aš stūmiau. visą darbą atliko akušerė Birutė (jei neklystu blush2.gif , nes atmintis ko tai pradėjo šlubuoti). ji ir sąrėmiavo su manim, ir stūmėm mes kartu, ji ir kirpo ir siūvo, nors tai - gydytojos darbas.

dar mačiau tą garsiąją "grubijanką" Suckel. na, tikrai nelabai maloni moteris, bet nieko, nesikandžioja biggrin.gif

Atsakyti