Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Estrella @ 2008 03 06, 20:17)
O jie duoda ne vienkartines palutes?  g.gif

Jeigu duoda tai tikrai nera jos vienkartines tik sovietiniu laiku biggrin.gif o sau kas be ko reikia tureti vienkartiniu smile.gif
Atsakyti
Dabar toks klausimelis g.gif Man vakar vaistineje toje, kur prie RK ėmė aiškinti, kad reikia pirkti sterilias vienkartines paklodes, o ne tas, kur po keleta iš didelių pokų parduoda. Aš jau nusipirkusi esu tų nesterilių, tai dabar nežinau - pirkti dar tas sterilias ar ne? Kokių ten iš tikrųjų reikia gimdant RK, nes akušerė vienkartines paklodes labai mums akcentavo, ale nepasakė, kurių reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 03 08, 10:53)
Dabar toks klausimelis g.gif Man vakar vaistineje toje, kur prie RK ėmė aiškinti, kad reikia pirkti sterilias vienkartines paklodes, o ne tas, kur po keleta iš didelių pokų parduoda. Aš jau nusipirkusi esu tų nesterilių, tai dabar nežinau - pirkti dar tas sterilias ar ne? Kokių ten iš tikrųjų reikia gimdant RK, nes akušerė vienkartines paklodes labai mums akcentavo, ale nepasakė, kurių reikia g.gif

keista tai gal cia ir vadinasi tas naujagimio ir gimdyves kompl... g.gif nes as tai nusipirkus tas paklodes Tena o cia dar sterilios velnias zino doh.gif
Atsakyti
TINKA PAPRASTOS TENA, GIMDZIAU TEN. NETURESI- SAVO DUOS.
Atsakyti
QUOTE(Izabelaa @ 2008 03 08, 13:53)

Visiškai teisingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelaa @ 2008 03 08, 11:53)

Aciu 4u.gif Gerai, kad nepirkau tu steriliu smile.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti, ko tikslai reikia gimdymui - kiek kokio dydžio įklotų, kiek kokio dydžio paklodėlių vienkartinių, nes mačiau kelių išmatavimų lyg 40x60, 60x60 ir lyg dar didesnių buvo g.gif
Ir kokių firmų geriau pirkti? Nes kai nesusidūriau su tuo dar, tai neišsirenku ax.gif
Tik nerašykit, kad kiekvienai skirtingai gali prireikti, - tai jau ir taip aišku. Norėčiau žinoti, kiek maždaug reikia nusipirkti 4u.gif
O gal geriau pirkti tą komplektą gimdymui g.gif Nežinau, kaip jis tikslai vadinasi...

Dėkui, kurios atsakys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 08 kovo 2008 - 18:42
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 08, 16:40)

O gal geriau pirkti tą komplektą gimdymui  g.gif  Nežinau, kaip jis tikslai vadinasi...

Tas ''komplektas'' yra tai, kad tau suneša visus ''pampersus'', paklodes, klizma ir t.t. ir tu pati iš jų komplektuojiesi viska pati tongue.gif

As vezuosi tiek ''pampersu'' (abrisan firmos): 2 pacio didziausio dydzio, 3 vidutinio, 4 vidutinius mazesnius (bet ne pacius maziausius), poka paciu didziausių ''allways''. Paklodiu vezuosi 1 didele (kazkur 90*90) ir apie 10 mazyciu (40*60). Tiek gal ir nereikes, bet as uz dyka ju gavau, tai ir vezuosi. Kai gimdziau pirmaji VGN, tai nesunaudojau ne vienos paklodes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 08, 18:40)
Gal galit pasakyti, ko tikslai reikia gimdymui - kiek kokio dydžio įklotų, kiek kokio dydžio paklodėlių vienkartinių, nes mačiau kelių išmatavimų lyg 40x60, 60x60 ir lyg dar didesnių buvo  g.gif
Ir kokių firmų geriau pirkti? Nes kai nesusidūriau su tuo dar, tai neišsirenku  ax.gif
Tik nerašykit, kad kiekvienai skirtingai gali prireikti, - tai jau ir taip aišku. Norėčiau žinoti, kiek maždaug reikia nusipirkti  4u.gif
O gal geriau pirkti tą komplektą gimdymui  g.gif  Nežinau, kaip jis tikslai vadinasi...

Dėkui, kurios atsakys  4u.gif

Aš turėjau Tena firmos didžiausio dydžio, berods 60*90. Pradžiai pasiėmiau 10vnt. paskui vyras dapirko. Jei liks, nieko tokio , paskui leliukui sunaudosi.
Jei sakykim, tave kirptų, tada geriausia miegot be kelnaičių ant tų paklotėlių, greičiau sugysi ax.gif , o kai vaikščiosi apsimausi kelnaites cool.gif
Atsakyti
Sveikos,
norejau paklaust kiek laiko trunka ta paskaita apie gimdyma RK?
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 08, 20:40)
Gal galit pasakyti, ko tikslai reikia gimdymui - kiek kokio dydžio įklotų, kiek kokio dydžio paklodėlių vienkartinių, nes mačiau kelių išmatavimų lyg 40x60, 60x60 ir lyg dar didesnių buvo  g.gif
Ir kokių firmų geriau pirkti? Nes kai nesusidūriau su tuo dar, tai neišsirenku  ax.gif
Tik nerašykit, kad kiekvienai skirtingai gali prireikti, - tai jau ir taip aišku. Norėčiau žinoti, kiek maždaug reikia nusipirkti  4u.gif

Dėkui, kurios atsakys  4u.gif

Aš tai vaistininkės užklausiau, ką čia geriausiai man turėti. Tai davė 4 didžiausius "Abrisan" (juos vienetais parduoda) paketus. Paskui naudojau didžiausius "Tena" (prireikė poros paketų). Tų vienkartinių paklodžių prireikė kokių 4-5 (sau, ne vaikui), bet šiaip gali ir poką nupirkt, namuose pravers. Ir dar rekomenduočiau nusipirkti drėgnų servetėlių (yra specialios moterims), kad nebrūžyt skaudančios vietelės tualetinių popierium. thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien buvau vaistinėje, bet tik pasidomėti. Tai pasiūlė 5 vnt. didžiausius Abrisan ir kelnaites tokias, kaip neilonines, na, kaip pėdkelnės, tik jos trumpos, kaip šortukai. Sakau, čia vienkartinės, tai sakė, kad ne.
Tai vat įdomu, čia tos pačios rekomenduojamos vienkartinės tinklinės kelnaitės, ar man kažkokias dar kitas pasiūlė? Jų kaina lyg 2,99 Lt g.gif

O skiriasi paklotėliai Abrisan, Tena ir kokie nors vaikiški?
Papildyta:
QUOTE(aronaitė @ 2008 03 12, 16:04)
Sveikos,
norejau paklaust kiek laiko trunka ta paskaita apie gimdyma RK?

Aga, ir man tai aktualu 4u.gif
Atsakyti