Įkraunama...
Įkraunama...

Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)

QUOTE(Bitė55 @ 2008 03 04, 08:58)

Papildyta:
Greiciau tas paluciu davimas-nedavimas priklauso ne nuo nuotaikos ar pinigu, o nuo poziurio:)

g.gif Niaponiala - o kaip paskatinti ta teigiama ir man palanku poziuri? ax.gif Ir kieno tas poziuris turi buti - sesutes?
Atsakyti
QUOTE(aronaitė @ 2008 03 04, 11:24)
dabar jau 300lt. ta VIP palata kainuoja, cia uz para, tai jai dvi paras busi tai 600lt. iseina. cia man tokia informacija M. Silkunas suteike mirksiukas.gif  mes planuojam ja pasinaudoti ax.gif

O kuom ta VIP palata pasizymi??? Kas joje tokio ypatingo yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2008 03 04, 14:09)
O kuom ta VIP palata pasizymi??? Kas joje tokio ypatingo yra?  g.gif

kai pabusiu joja tai ir pasakysiu, kas ten ypatingo. o siaip moki,kad butum viena, ten ir dusas manau yra mirksiukas.gif gal dar tv
Atsakyti
QUOTE(aronaitė @ 2008 03 04, 15:28)
kai pabusiu joja tai ir pasakysiu, kas ten ypatingo. o siaip moki,kad butum viena, ten ir dusas manau yra mirksiukas.gif gal dar tv

Na taip... TV ziuret vaziuojam... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EVO @ 2008 03 03, 20:03)
Salia mano palatos buvo dviviete, tai joje be gimdyves buvo visa komanda subegus, mociute, sesuo, vyras ir taip visas 3dienas, matyt reikia su gydytoja susitarti, nes lankymo valandos labai grieztos, mano drauge ilgiau pabuvo pas mane, tai sesute ja apsauke. Antakalnio klinikose liberaliau, kada nori ateini, kada nori iseini

Sveikos,
va ar galima taip daryti? kad visa familija subega ale lankyti? tai jeigu viena guli gali ka nori daryti, bet jeigu salia (kaip suprantu dviviete palata buvo) "kolege" nori ir persiregngti ir siaip pamiegoti, kam idomu?? as tai tik uz grieztas lankymo valandas, ir pinigu mokejimas nereiskia, akd galima lipti kitiems ant galvos smile.gif
Atsakyti
As vienvietej buvau viena, o salia dvivietej gimdyve irgi buvo viena, tik su savo giminiu komanda, aisku triuksmo buvo, jos vyras pastoviai darbinius reikalus tvrakydavo telefonu ir butent prie mano palatos duru, iki tol kol mano vyras neisaiskino, kad jis ne vienas esas visoj ligoninej, salia tuoletas buvo pastoviai atidarytas langas doh.gif , nors ziema uz lango ir pastoviai prirukyta
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2008 03 04, 13:09)
O kuom ta VIP palata pasizymi??? Kas joje tokio ypatingo yra?  g.gif

Ji vienviete, ir, mano galva, didziausias tos palatos privalumas - tik jai priklausantis salia jos esantis dusas ir tualetas.

Papildyta:
QUOTE(SiDo @ 2008 03 04, 13:00)
g.gif Niaponiala - o kaip paskatinti ta teigiama ir man palanku poziuri? ax.gif Ir kieno tas poziuris turi buti - sesutes?

Man toks ispudis, kad tas poziuris (salygojamas, aisku, galimybiu) vis gi yra vaiku gydytoju:)

Beje, jei manai, kad viska sprendzia pinigai - tai ju reiktu su savimi pasiimti tikrai nemazai, nes kiekviena diena vis kita komanda vizituoja:)
Atsakyti
QUOTE(Bitė55 @ 2008 03 05, 15:25)
Man toks ispudis, kad tas poziuris (salygojamas, aisku, galimybiu) vis gi yra vaiku gydytoju:)

Beje, jei manai, kad viska sprendzia pinigai - tai ju reiktu su savimi pasiimti tikrai nemazai, nes kiekviena diena vis kita komanda vizituoja:)

tai ar as teisingai supratau - paluciu visgi galiu ir negauti, reikia savo imti. Ir nereikia cia apie pinigus - eazy, man dabar ne replikos ir namiokai galvoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 03 05, 19:38)
tai ar as teisingai supratau - paluciu visgi galiu ir negauti, reikia savo imti. Ir nereikia cia apie pinigus - eazy, man dabar ne replikos ir namiokai galvoj 4u.gif

Tikrai pasiimk ir bus ramiau,juk atsarga kaip sakoma gedos nedaro blush2.gif o jei ir gausi tada galesi naudoti ligonines o savus pasiliksi mirksiukas.gif as irgi nesuprantu ko cia deti pinigai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 05 kovo 2008 - 20:06
QUOTE(Bitė55 @ 2008 03 05, 19:25)
Ji vienviete, ir, mano galva, didziausias tos palatos privalumas - tik jai priklausantis salia jos esantis dusas ir tualetas.

Jei ta VIP palata pasizymi tuom,kad ji vienviete - tai ar verta moketi 300 lt? Ne komforto gimdymo namuose vaziuojam ieskot (gal kai kuriom tas svarbiau).
Aisku, nemalonu,kai dvivietei palatoj viena gimdyve guli ir negali atsikelti tik del to, kad pas kita gimdyve yra lankytoju! Manau, kiekvienam zmogui galima paaiskinti, nesvarbu kad jis tavo palatos "koleges" vyras, juk galima paprasyti iseiti reikiamu momentu, kai nori atsikelti ar persirengti. Kiekvienas supras ir tikrai nesedes naglai. Na o jei pati gulesi susiraukusi ir tylesi - nieks uz tave nieko nepadarys. Visu pirma moteris turi stovet uz save ir savo vaikelio gerove.

As tikrai netyleciau, jei mano palatoj pastoviai butu pilna kartu gulincios gimdyves lankytoju. Atsilankys, kai israsys namo - laiko bus pakankamai.

Zinoma, turetu but nustatytos lankymo valandos. Tegul tai konservatyvu - bet teisinga gulinciu gimdyviu atzvilgiu.

Bet visu pirma kiekviena gimdyve turi suprast ir gerbti kartu gulincia palatoj moteri.
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2008 03 05, 20:38)

Kai aš gulėjau, tai nešdavo tų palučių krūvą kiekvieną dieną. Gulėjom dviese su dar viena mama, abiem užteko. Nors šiaip jau jų palutės pobaisės, tai turėjau tris-keturias savas - patiesdavau, kai mažių maitinau.
Atsakyti
QUOTE(Unka @ 2008 03 06, 15:49)
Kai aš gulėjau, tai nešdavo tų palučių krūvą kiekvieną dieną. Gulėjom dviese su dar viena mama, abiem užteko. Nors šiaip jau jų palutės pobaisės, tai turėjau tris-keturias savas - patiesdavau, kai mažių maitinau.

O jie duoda ne vienkartines palutes? g.gif
Atsakyti