Įkraunama...
Įkraunama...

Žaliuzės/Roletai

labai grazios romanetes visu thumbup.gif na nieko pribresiu ir as kada siam darbui biggrin.gif
Atsakyti
Ieskau iseities g.gif
Apskambinau gamintojus ir visi kaip susitare sako didziules kainas. Pas mane gaunasi 2 langai po 3 m. is 3 segmentu. Ir uz ta geri jie nori apie 800-900 lt. doh.gif
Pasiskaiciau kaip cia pacios darotes ir mastau, gal ir man pabandyt.
Tik va klausimas, ar kas darete roletus su tais paslepais sonais, kur prie lango remo tvirtinasi? Kadangi pas mane langas is triju segmentu, tai nelabai gaunasi kabinti paprastai, nes vidurinis segmentas negales atsidarineti g.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
QUOTE(nuria @ 2009 07 10, 10:45)

As mastau, kad jei yra pirkti sukimosi mechanizmu, tai gal yra pirkti ir tu "remeliu" kurie paslepia ir sulaiko roleto medziaga. As taip pat ruosiuosi pasigaminti sau roletus ir ruosiuosi pereiti spec. paruotuves, gal yra pirkti tu remeliu.
Atsakyti
QUOTE(werte @ 2009 07 24, 12:12)
As mastau, kad jei yra pirkti sukimosi mechanizmu, tai gal yra pirkti ir tu "remeliu" kurie paslepia ir sulaiko roleto medziaga. As taip pat ruosiuosi pasigaminti sau roletus ir ruosiuosi pereiti spec. paruotuves, gal yra pirkti tu remeliu.

Siaip tai turetu buti.Jei kur rasite duokit zinoti 4u.gif
Atsakyti
Yra pirkti, tik labai jau brangiai iseina doh.gif o paklaust galima del ju, tu, kurie pardavineja roletais ir zaliuzem ir mediagos galima atskirai nusipirkt mirksiukas.gif
as tai ir nebepasidariau roletu ax.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, turiu vienspalvius roletus,mastau ar neitu juos kaip nors pagrazint, gal kokiu dekoraciju jiems yra ,ar lipduku . ziuriu i juos ir mastau kad jie man tokie jau atsibodo,gal turit kokiu nors patarimu? 4u.gif
Atsakyti
yra pirkti atskirai tu remeliu,kreipiancios berods vadinas g.gif tai man jos isejo uz 22 lt doh.gif akropoli vilniuj pirkau 4u.gif
Atsakyti
visai neblogai butu pasigaminti, bet taip pat noreciau,kad prisitvirtintu ir laikytusi prie lango ax.gif
gal kuri pasidarete....
Atsakyti
Sveikutės,

Tikiuosi, nesupyksit, kad paklausiu šioje temoje ax.gif

Pas mus yra vertikalios žaliuzės.
Deja, mūsų miela katytė nutraukė 2 segmentus - lūžo tie viršutiniai laikikliai (pažymėjau foto) verysad.gif

user posted image

Gal žinote, kur galima rasti pirkti žaliuzių detalyčių? g.gif
Bandytumėm kažkaip remontuoti (jei, aišku, pavyktų, nes ten toks nemenkas mechanizmas, pritvirtintas prie lubų), nes žaliuzės geros, gaila būtų keisti jas naujomis verysad.gif

- - -

Kažkas klausėte dėl tų juostelių lango šonuose roletams ax.gif
Mes kaip tikvakar pasikabinome roletus ir tvirtinome tas juosteles thumbup.gif Roletai "nelaksto" į šonus, gražiai gula prie lango...
Užsisakinėjome kartu su roletais "Ardenoje" 4u.gif
Na, tiksliau, atskirai neužsisakinėjom, jie įeina į komplektą... Net neįsivaizduoju, kaip galėtų būti be jų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Beauty~: 15 liepos 2010 - 12:57
Sveikos,

kur perkat roletams mechanizmus? smile.gif Mama pasinešė, prašė surasti.
Atsakyti