QUOTE(*AMRI* @ 2009 03 18, 22:43)
Rezultatas
.O kokio standumo medziagyte?(na palyginimui su kuo nors).Mano tai standi,bet gal ne tiek kad roletams tiktu
.Kaip manot gal butu galima pakrakmolinti stipriau,tai tada gerai butu.Ir dar klausimuka turiu,o kaip pritvirtinot prie lango ir koki vamzduka emet(ant kurio medziaga susivynioja)?
Ačiū
Medžiagytė čia yra stora šiurkšti drobė, na kažkas panašaus, kaip būtų naujas bulvinis maišas
Ja radau "palikimo", kai atsikraustėm į butą, o dabar va labai gerai pravertė ir dar mums į stilių tiko
Manau, kad bandykit iš turimos medžiagos, krakmolinti tikrai nereik, tik jei medžiaga lanksti bus, tai apačioje dar kažkokį vamzdeli darykit su svoriu, tada medžiaga išsitemps ir gražiai kris.
O su viršumi tai išvis juokinga situacija buvo. Nuvažiavo vyras pirkti mechanizmo į kažkokią parduotuvę, ten jam sako 1 metras mechanizmo 40Lt. Tai jis sako man nereik metrais, man reik tik paties sukimo mechanizmo. Mechanizmas tik 8 Lt pasirodo.
(Tas mechanizmas susideda iš sukimo ratuko, grandinėlės ir antgalių vamzdeliui - tie antgaliai kaip lipdukas, nusiplešia ir užsiklijuoja ant lango rėmo, tikrai tvirtai prilimpa, bet MB dar prisuko ir varžteliais papildomai) Tada sako duokit man dar vamzdeli prie mechanizmo, vamzdelis irgi 8 Lt, tai bendroj sumoj gavos 16 Lt, vietoj kokių 60Lt, kurie kainuotų perkant sukomplektuotą rinkinį
Dar 3 Lt išleidau kantavimo juostelei, kuria apsiuvau medžiagos kraštą, kad neirtų. Na, o viršų tai nieks čia nepatarė, kaip daryti, tai tiesiog MB priklijavo su kažkokiais stipriais klijais - ir laiko
Na tai ir gavos roletas už 20 Lt