Įkraunama...
Įkraunama...

Žaliuzės/Roletai

QUOTE(*AMRI* @ 2009 03 18, 20:08)
Gal galima butu pamatyti rezultata,nes pati galvojau daryti is medziagos,bet suabejojau ar gausis gerai.

Štai kas gavosi. smile.gif

user posted image

Medžiaga standi, todėl apačioje nebuvo reikalingas joks svoris, tačiau dar galvoju gal apačioje padaryti kelis raištelius ir pririšti bambuko lazdą, tada prie interjero puikiai tiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2009 03 18, 23:14)
Štai kas gavosi.   smile.gif 

user posted image

Medžiaga standi, todėl apačioje nebuvo reikalingas joks svoris, tačiau dar galvoju gal apačioje padaryti kelis raištelius ir pririšti bambuko lazdą, tada prie interjero puikiai tiktų  ax.gif

Rezultatas thumbup.gif .O kokio standumo medziagyte?(na palyginimui su kuo nors).Mano tai standi,bet gal ne tiek kad roletams tiktu g.gif .Kaip manot gal butu galima pakrakmolinti stipriau,tai tada gerai butu.Ir dar klausimuka turiu,o kaip pritvirtinot prie lango ir koki vamzduka emet(ant kurio medziaga susivynioja)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 18 kovo 2009 - 22:47
QUOTE(*AMRI* @ 2009 03 18, 22:43)
Rezultatas thumbup.gif .O kokio standumo medziagyte?(na palyginimui su kuo nors).Mano tai standi,bet gal ne tiek kad roletams tiktu g.gif .Kaip manot gal butu galima pakrakmolinti stipriau,tai tada gerai butu.Ir dar klausimuka turiu,o kaip pritvirtinot prie lango ir koki vamzduka emet(ant kurio medziaga susivynioja)?

Ačiū blush2.gif Medžiagytė čia yra stora šiurkšti drobė, na kažkas panašaus, kaip būtų naujas bulvinis maišas blush2.gif lotuliukas.gif Ja radau "palikimo", kai atsikraustėm į butą, o dabar va labai gerai pravertė ir dar mums į stilių tiko bigsmile.gif Manau, kad bandykit iš turimos medžiagos, krakmolinti tikrai nereik, tik jei medžiaga lanksti bus, tai apačioje dar kažkokį vamzdeli darykit su svoriu, tada medžiaga išsitemps ir gražiai kris.

O su viršumi tai išvis juokinga situacija buvo. Nuvažiavo vyras pirkti mechanizmo į kažkokią parduotuvę, ten jam sako 1 metras mechanizmo 40Lt. Tai jis sako man nereik metrais, man reik tik paties sukimo mechanizmo. Mechanizmas tik 8 Lt pasirodo. thumbup.gif (Tas mechanizmas susideda iš sukimo ratuko, grandinėlės ir antgalių vamzdeliui - tie antgaliai kaip lipdukas, nusiplešia ir užsiklijuoja ant lango rėmo, tikrai tvirtai prilimpa, bet MB dar prisuko ir varžteliais papildomai) Tada sako duokit man dar vamzdeli prie mechanizmo, vamzdelis irgi 8 Lt, tai bendroj sumoj gavos 16 Lt, vietoj kokių 60Lt, kurie kainuotų perkant sukomplektuotą rinkinį lotuliukas.gif Dar 3 Lt išleidau kantavimo juostelei, kuria apsiuvau medžiagos kraštą, kad neirtų. Na, o viršų tai nieks čia nepatarė, kaip daryti, tai tiesiog MB priklijavo su kažkokiais stipriais klijais - ir laiko thumbup.gif Na tai ir gavos roletas už 20 Lt
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2009 03 19, 10:02)
Ačiū  blush2.gif Medžiagytė čia yra stora šiurkšti drobė, na kažkas panašaus, kaip būtų naujas bulvinis maišas  blush2.gif  lotuliukas.gif Ja radau "palikimo", kai atsikraustėm į butą, o dabar va labai gerai pravertė ir dar mums į stilių tiko  bigsmile.gif Manau, kad bandykit iš turimos medžiagos, krakmolinti tikrai nereik, tik jei medžiaga lanksti bus, tai apačioje dar kažkokį vamzdeli darykit su svoriu, tada medžiaga išsitemps ir gražiai kris.

O su viršumi tai išvis juokinga situacija buvo. Nuvažiavo vyras pirkti mechanizmo į kažkokią parduotuvę, ten jam sako 1 metras mechanizmo 40Lt. Tai jis sako man nereik metrais, man reik tik paties sukimo mechanizmo. Mechanizmas tik 8 Lt pasirodo.  thumbup.gif (Tas mechanizmas susideda iš sukimo ratuko, grandinėlės ir antgalių vamzdeliui - tie antgaliai kaip lipdukas, nusiplešia ir užsiklijuoja ant lango rėmo, tikrai tvirtai prilimpa, bet MB dar prisuko ir varžteliais papildomai) Tada sako duokit man dar vamzdeli prie mechanizmo, vamzdelis irgi 8 Lt, tai bendroj sumoj gavos 16 Lt, vietoj kokių 60Lt, kurie kainuotų perkant sukomplektuotą rinkinį  lotuliukas.gif Dar 3 Lt išleidau kantavimo juostelei, kuria apsiuvau medžiagos kraštą, kad neirtų. Na, o viršų tai nieks čia nepatarė, kaip daryti, tai tiesiog MB priklijavo su kažkokiais stipriais klijais - ir laiko  thumbup.gif Na tai ir gavos roletas už 20 Lt

O kokioj cia firmoj taip pigiai vyras prasisuko,nes senukuose tik mechanizmas be vamzdelio kainuoja apie 27lt.
O apkantavus krastas neperstoras gaunasi?Man reikia kad roleto visas aukstis butu 2m,tai galvoju kad jei apkantuosiu,tai gal labai storas krastas bus. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 19 kovo 2009 - 09:56
Super kur gauti ta mehanizma taip pigei.Isduokit paslapti ir ideju bei fantazjos manau sitoi temoi netruktu.Tai prisiziuretume nuotraukiciu
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 03 19, 09:55)
O kokioj cia firmoj taip pigiai vyras prasisuko,nes senukuose tik mechanizmas be vamzdelio kainuoja apie 27lt.
O apkantavus krastas neperstoras gaunasi?Man reikia kad roleto visas aukstis butu 2m,tai galvoju kad jei apkantuosiu,tai gal labai storas krastas bus. g.gif

Šiaip jie atskirai nepardavinėja dalių, tik bendrai viską. mirksiukas.gif Bet MB nėra tokios sąvokos, kaip kažko negalima doh.gif, jis toks pašnekėt mėgstantis, tai sugebėjo gaut, ko jam reik blush2.gif thumbup.gif Tai nelabai gražu būtų paviešint kur čia taip mirksiukas.gif

Bet jei noro yra, tai pilnas ebay mechanizmų netgi po 4 Lt mirksiukas.gif tik imkit ir darykit mirksiukas.gif

http://cgi.ebay.co.u...-...:1|240:1318

O dėl krašto, tai 2m, gal ir storokas gausis g.gif Man apkantavus gavos storesnis tas kraštas, bet tikrai ne tiek, kad trukdytų ar negražiai atrodytų. Na, bet ir ilgis ne 2 metrai. unsure.gif Manau geriau būtų gražiai apmėtyti ar pan., ypač jei siuvimo mašina kokių gražių siūlių turi, o kai maniškė senučiukė moka tik tiesią siūlę siūti, tai kito sprendimo kaip ir neturėjau lotuliukas.gif

Gal kas dar turi patirties ir gali pasidalinti, kaip darė? Nes aš tai čia savos kūrybos viską dariau ir pirmąkart gyvenime, ir realiai tikro roleto net neapžiūrėjus. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 19 kovo 2009 - 11:33
QUOTE(Verdaina @ 2009 03 19, 12:14)
Šiaip jie atskirai nepardavinėja dalių, tik bendrai viską. mirksiukas.gif  Bet MB nėra tokios sąvokos, kaip kažko negalima  doh.gif, jis toks pašnekėt mėgstantis, tai sugebėjo gaut, ko jam reik  blush2.gif thumbup.gif Tai nelabai gražu būtų paviešint kur čia taip  mirksiukas.gif

Bet jei noro yra, tai pilnas ebay mechanizmų netgi po 4 Lt  mirksiukas.gif tik imkit ir darykit  mirksiukas.gif

http://cgi.ebay.co.u...-...:1|240:1318

O dėl krašto, tai 2m, gal ir storokas gausis g.gif Man apkantavus gavos storesnis tas kraštas, bet tikrai ne tiek, kad trukdytų ar negražiai atrodytų. Na, bet ir ilgis ne 2 metrai.  unsure.gif Manau geriau būtų gražiai apmėtyti ar pan., ypač jei siuvimo mašina kokių gražių siūlių turi, o kai maniškė senučiukė moka tik tiesią siūlę siūti, tai kito sprendimo kaip ir neturėjau  lotuliukas.gif

Gal kas dar turi patirties ir gali pasidalinti, kaip darė? Nes aš tai čia savos kūrybos viską dariau ir pirmąkart gyvenime, ir realiai tikro roleto net neapžiūrėjus.  lotuliukas.gif

Paaiskinkit man tundrai,kaip is to ebai pasiimti tuos mechanizmus?
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 03 19, 12:32)
Paaiskinkit man tundrai,kaip is to ebai pasiimti tuos mechanizmus?

Niu arba darytis savo prisijungimus ir t.t., kad galėtumėt iš ten pirkti, tartis su pardavėju, kad siųstų i Lietuvą ir pan., arba jei tingisi terliotis, tai SM yra daug tarpininkių (pažiūrėkit skyrių internetinės parduotuvės), kurios užsiima pirkimais iš ebay ir gali atsiųsti Jums.
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2009 03 19, 13:44)
Niu arba darytis savo prisijungimus ir t.t., kad galėtumėt iš ten pirkti, tartis su pardavėju, kad siųstų i Lietuvą ir pan., arba jei tingisi terliotis, tai SM yra daug tarpininkių (pažiūrėkit skyrių internetinės parduotuvės), kurios užsiima pirkimais iš ebay ir gali atsiųsti Jums.

Na jei taip,tai galutine kaina gaunasi tokia pati,kaip kad ir senukuose nusipirkti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2009 03 19, 15:57)
Na jei taip,tai galutine kaina gaunasi tokia pati,kaip kad ir senukuose nusipirkti verysad.gif

Na nežinau, kiek Senukuose, bet skaičiuoju šitaip. Kaina ebay 4Lt, perkant 10 siunčia į angliją nemokamai. Tai siuntimas kainuoja tik iš Anglijos į Lietuvą. 10 rinkinių siuntimo kaina nu maximum 5 svarai = 20Lt, tai vienam rinkiniui prisideda 2 Lt. Galutinė kaina 6Lt už vienetą. g.gif Jei epr tarpininkes, tai ten dar kažkokį procentą jos užsideda, 15-20 proc, na tai gausis ne 6, o 7 Lt už vienetą. Niekaip man daugiau nesigauna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 19 kovo 2009 - 16:32
Atskirai detalėmis mechanizmą tikrai galima nusipirkti Dekorviloje, tik kiek atsimenu, to sukimosi mechanizmo kaina tikrai didesnė nei 8Lt. buvo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 20 kovo 2009 - 10:43
Nu kas gaminotės ar šiaip domėjotės, gal man galėtumėte pasiūlyti kažką blush2.gif Noriu mergaitei į kambarį roletų, pervažiavom kelias firmas, tai neišsirenku niekaip audinio, aš noriu kažko, meniško, šilto, ten pasakai vaikiškas- tai daugiau nieko nepasiūlo, kaip visas roletas su meškučiais ar kokiais zuikučiais. Aš noriu su kokiu katinu ar dar kuo, bet dideliu, per visą roletą. Gal kas tapot arba žinot kas tai daro. Ačiū labai iš anksto 4u.gif
Atsakyti