Nors mes ir nekantrios bet butinai palauksim Sekmes darbuojantis
[quote=Koxamte,2008 03 02, 13:11]
Nors mes ir nekantrios bet butinai palauksim
Tada taip ir sutariam, jūs laukiat, o aš stengsiuos jus neapvilti...
Nors mes ir nekantrios bet butinai palauksim
Sutarta
QUOTE(regido @ 2008 03 02, 12:53)
Manau, kad medžiaga nebūtų tam per stora, bet tokiam siuvinėjimui laiko ir didelio noro reikia... Man tik gal norėtųsi apačioje dėti balastą, kad kampučiai ir apačia būtų standesnė, bet čia tik mano nuomonė. Tarp kitko, aš irgi galvojau romanetės ne apačioje dėti "svorį", bet, kaip ir jūs padarėte, aukščiau, o tą juostelę siuvinėti kryželiu... Taigi, labai nuoširdžiai dėkoju už pasidalinimą savo idėjomis, grožiu ir patirtimi... tai padėjo man apsispręsti.
O iš tikrųjų - labai dailiai ir skoningai atrodo. Šaunuolė, ką čia ir bekalbėti.
O iš tikrųjų - labai dailiai ir skoningai atrodo. Šaunuolė, ką čia ir bekalbėti.
Dėkoju, ir sėkmės darbuojantis... Lauksim nuotraukyčių...
Beje, aš irgi iš pat pradžių galvojau dėti balastą pačioje apačioje, tačiau kažkaip pasižiūrėjau parduotuvėj, ir nusprendžiau, kad kai paliktas palaidas galas, tai tada visa konstrukcija atrodo lengvesnė (mano nuomone)
QUOTE(regido @ 2008 03 02, 12:25)
Laukiam laukiam
QUOTE(Koxamte @ 2008 03 01, 23:55)
Jej kas susidometumete galeciau ir iskarpele ikelt jej tilptu nuskanuot o jej kas tai i dvi dalis padalinciau
QUOTE(Koxamte @ 2008 03 03, 18:00)
Jej kas susidometumete galeciau ir iskarpele ikelt jej tilptu nuskanuot o jej kas tai i dvi dalis padalinciau
Na, manau gali būti aktualu toms, kurios žada darbuotis...
Na jej reiks tegul paraso ikelsiu
O darbeliu nauju dar nera?
O darbeliu nauju dar nera?
labai sudomino si temele , reiks pabandyt namuose pasydaryt. tik vo, o kokias konkreciai detales reikia nusipirkt? labai noriu roletu
ir as noriu roletu, bet labai atrodo sunku bus pagamint