Na, čia iš arčiau. Darbeliai didesni
Mechanizmą nusipirkome Ermitaže, kai buvo išpardavimas, ir tik reikėjo pasidaryti pagaliuką (vyro nuopelnas) lango dyyžio. Prie lango tvirtinimas naudotas be varžtų, t.y. specialus pirkti (9-10Lt) kaip kabliukai tokie. Medžiaga prie pagaliuko tvirtinta kaip buvo ir originaliai, t.y. prie lipnios juostelės priklijuota.
ant balkono durų taip pat tas pakabinimas naudotas, o visas romanetės pasiuvimas iš mamyčių išminties "romanetės" forume... Ačiū joms
Pagalvytės paprasčiausiai pasiūtos.
Medžiagą pirkom pagal užuolaidinę.
Tai manau ir tiek. Jei kokie neaiškumai, tai mielai prašom klausti...
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 03 01, 15:43)
Na, čia iš arčiau. Darbeliai didesni
Labai gražu
Kaip supratau 2 ir 6 nuotraukose romanetės, o kitose roletai?
Ir mechanizmai skirtingi, taip?
Ir dar klausimas. Romanetės kai pasikelia, vis vien lieka dalis lango viršuje uždengto, tai gal geriau daryti roletus? Tai vis daugiau šviesos pateks pro langus
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 01, 18:20)
Labai gražu
Kaip supratau 2 ir 6 nuotraukose romanetės, o kitose roletai?
Ir mechanizmai skirtingi, taip?
Ir dar klausimas. Romanetės kai pasikelia, vis vien lieka dalis lango viršuje uždengto, tai gal geriau daryti roletus? Tai vis daugiau šviesos pateks pro langus
seksimeske, geltoniausia ačiū
Na, ten iš tikrųjų vienas langas su roletu ir vienos balkono durys su romanetėmis. Taigi tik 2, bet norėjau iš visų pusių. Romanetė uždengia dalį lango. O roletą, tai kaip nori gali pasidaryti, t.y. kad uždengtų truputį ir kad neuždengtų.
O kokia medziaga pirkai? labai graziai atrodo net nepasakyciau kad darytos
O nesinori apacioj baltakiavima (lygtais) padaryt? vienam zurnaliuki maciau kaip labai graziai galima padaryt, man labai "lipo" butent kad roletam tiktu jej noresit galesiu foto ikelt
O nesinori apacioj baltakiavima (lygtais) padaryt? vienam zurnaliuki maciau kaip labai graziai galima padaryt, man labai "lipo" butent kad roletam tiktu jej noresit galesiu foto ikelt
QUOTE(Koxamte @ 2008 03 01, 22:20)
Nagi nagi ikelk
Super atrodo, bet man reikėjo greitai pasidaryti, tagi neturėjau laiko užsiimti tokiu subtiliu darbu. Be to, medžiaga per stora manau tokioms grožybėms.
Medžiagą pirkau paprastą užuolaidinę (net nežinau kaip kitaip apibūdinti) iš užuolaidų skyriaus "Žalioj stotelėj" Ten tikrai nemažas pasirinkimas...
Medžiagą pirkau paprastą užuolaidinę (net nežinau kaip kitaip apibūdinti) iš užuolaidų skyriaus "Žalioj stotelėj" Ten tikrai nemažas pasirinkimas...
Nu darbo tai tikrai cia yra bet man kaip grazu
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 03 02, 01:17)
Super atrodo, bet man reikėjo greitai pasidaryti, tagi neturėjau laiko užsiimti tokiu subtiliu darbu. Be to, medžiaga per stora manau tokioms grožybėms.
Manau, kad medžiaga nebūtų tam per stora, bet tokiam siuvinėjimui laiko ir didelio noro reikia... Man tik gal norėtųsi apačioje dėti balastą, kad kampučiai ir apačia būtų standesnė, bet čia tik mano nuomonė. Tarp kitko, aš irgi galvojau romanetės ne apačioje dėti "svorį", bet, kaip ir jūs padarėte, aukščiau, o tą juostelę siuvinėti kryželiu... Taigi, labai nuoširdžiai dėkoju už pasidalinimą savo idėjomis, grožiu ir patirtimi... tai padėjo man apsispręsti.
O iš tikrųjų - labai dailiai ir skoningai atrodo. Šaunuolė, ką čia ir bekalbėti.
Tai speju mum jau reik laukti nauju darbeliu?
QUOTE(Koxamte @ 2008 03 02, 12:59)
Tai speju mum jau reik laukti nauju darbeliu?
Spėju, kad čia apie mane ? Taip, tikrai kuriu kažką tokio, bet dar mintyse rutuliojasi tos idėjos, dar informacijos rinkimo stadijoje šis dalykas, o jau kai idėja bus realizuota - būtinai pasigirsiu, bet šios šventės teks dar palaukti, manau, ne mėnesį - ilgiau. Mat dar vyksta remontas tame kambary, kur bus kabinamos romanetės.