Nu as kai dirbau prie zaliuziu, tai lygtais uzsakyt buvo galima pas tuos pacius kas jomis prekiauja Gali pabandyt pasiklausinet ju
Sveikutės,
Na, aš paskaitinėjau Jūsų forumėlį, ir pati pasidariau roletą ir tame pačiame kambaryje romanetę (kitaip galimybės neleido). Taigi tikrai labai patenkinta, kad dariausi pati, nes tą pačią medžiagą panaudojau ne tik lango roletui ir balkono durų romanetei, bet ir pagalvėlėms. Labai gražiai gavosi Ačiū už idėjas
Na, aš paskaitinėjau Jūsų forumėlį, ir pati pasidariau roletą ir tame pačiame kambaryje romanetę (kitaip galimybės neleido). Taigi tikrai labai patenkinta, kad dariausi pati, nes tą pačią medžiagą panaudojau ne tik lango roletui ir balkono durų romanetei, bet ir pagalvėlėms. Labai gražiai gavosi Ačiū už idėjas
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 02 28, 10:38)
Sveikutės,
O kurgi nuotraukytės Prašom pasirodyti, norim pasidžiaugti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 28, 17:23)
O kurgi nuotraukytės Prašom pasirodyti, norim pasidžiaugti
Laukiam laukiam ir mes
Laukiam nuotraukyciu ir pasakojimo kaip ka darei kokia medziaga pirkai kaip ka tvirtinai ir pan
Nesitikėjau tokio susidomėjimo, būtinai vakare nufotografuosiu ir įdėsiu...
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 02 29, 10:07)
Nesitikėjau tokio susidomėjimo, būtinai vakare nufotografuosiu ir įdėsiu...
Oi, laukiam, laukiam mes pasirodant
Na, kaip gi be nuotraukyčių Pasigyrei, mums seilę pavarvinai ir nėr nuotraukyčių
Nu as ir pritariu tau geltoniausia Juk zinai Vilytshiukė kad mes laaabai smalsios
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 29, 18:42)
Nu as ir pritariu tau geltoniausia Juk zinai Vilytshiukė kad mes laaabai smalsios
Na, galų gale nufotografavau. Žinoma nuotraukos nedidelės, bet gal kas nors matysis Darbeliai
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 02 29, 20:19)
Na, galų gale nufotografavau. Žinoma nuotraukos nedidelės, bet gal kas nors matysis Darbeliai
Matau, kad gražu
Bet taip norisi pamatyt didesnes nuotraukytes Tipo, "pačiupinėt" iš arčiau
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 01, 01:26)
Matau, kad gražu
Na, po pietų pabandysiu susikurti kur nors albumą ir didesnes sudėti... O dabar į Kaziuką...
Man taip pat didesniu noretusi, nes atrodo tai tikrai graziai, bet noretusi is arciau pasidaryk www.fotki.com ir is ten galesi tiesiogiai i cia ideti Jej bus neaisku kaip tai padaryti pasiskaitykite stai cia Paveiksliuku idejimas i frm
Ir papasakokite kaip darete
Ir papasakokite kaip darete