Labas merginos,
Galiu dar biski papasakoti apie 2 teminius vakarelius
Vienam tai turejome ateiti kaip zvaigzdes, nesvarbu ar is lietuvos ar rusijos ar amerikos, nu kad mazdaug kiekvienas pazistu..
kai atejome mums priklijavo lipdukus kad visi mazdaug zinotu kas tu toks..
buvo padetas raudonas kilimelis ant sienos V.I.P. parasyta ir kiekvienas svecas ar pora turejo nusifotgrafoti ant to kilimelio..
buvo daug zaidimu, kurie nebutinai buvo pagal ta tema.. tik vel kas daininiku apsirenge buvo turejo sudainuoti pagal fonograma
bandau ideti pora nuotrauku
antras buvo mano gimtadienis ir zmones turejo ateiti kaip is filmo ar serialo.
buvo labai linksmas zaidimas, irgi specialiai nupirkau oscaro figuras isrinkome poras kurie norejo dalyvauti zaidime. paemiau pazistamus visiems meiles filmus parasiau ka turi jis sakyti, daryti ir ka ji, poros buvo taip isrinktos kad istikruju nebutu pora jie turejo pusvalandi pasiruosti, visi kiti turejo atspeti kas cia per filmas.. publika isrinko 2 geriausias poras ir jiem buvo uzduotis dar karta pasiruosti tik be scenarijo o turejo parodyti romeo ir juletta buvo laabai linksma! geriausia pora laimejo po oskara, a visi kiti po maza dovanele.. draugai iki siol pasakoja kaip fainai buvo..
o tai idomiausiai buvo, kokius kostiumus ir idejas kiekvienas turejo! buvau maloniai nustebinta Gal kam nors bus idomu idedu nuotraukas..
buvo labai linksmas zaidimas, irgi specialiai nupirkau oscaro figuras isrinkome poras kurie norejo dalyvauti zaidime. paemiau pazistamus visiems meiles filmus parasiau ka turi jis sakyti, daryti ir ka ji, poros buvo taip isrinktos kad istikruju nebutu pora jie turejo pusvalandi pasiruosti, visi kiti turejo atspeti kas cia per filmas.. publika isrinko 2 geriausias poras ir jiem buvo uzduotis dar karta pasiruosti tik be scenarijo o turejo parodyti romeo ir juletta buvo laabai linksma! geriausia pora laimejo po oskara, a visi kiti po maza dovanele.. draugai iki siol pasakoja kaip fainai buvo..
o tai idomiausiai buvo, kokius kostiumus ir idejas kiekvienas turejo! buvau maloniai nustebinta Gal kam nors bus idomu idedu nuotraukas..
Be žodžių -
Gal turit idėjų darbo liaudies teminiam vakarėliui. Liepiau chebrytei apsirengt, kaip darbininkų profesijų atstovams, ir pristatyt savo profesiją, meniu irgi aiškus - karšti : kepta šoninė su svogūnais ir panašūs paprasti patiekalai, tik dar vis rūpi, kokių čia pramogų dar jiems prigalvot?
QUOTE(joreta @ 2006 03 07, 23:12)
Gal turit idėjų darbo liaudies teminiam vakarėliui. Liepiau chebrytei apsirengt, kaip darbininkų profesijų atstovams, ir pristatyt savo profesiją, meniu irgi aiškus - karšti : kepta šoninė su svogūnais ir panašūs paprasti patiekalai, tik dar vis rūpi, kokių čia pramogų dar jiems prigalvot?
Aš manau, kad tiks visi žaidimai, gal tik dainų dar parinkti kokių "Ariau, ariau...", "Vežiau..." juk daug yra susijusių su darbu, jos tokios įdomesnės nei estradinės, o kai dainuot reikės tai visai patiks (jas taspausdinti reiktų kiekvienam, nes dauguma gi net nemokės ko gero)
QUOTE(kastaneda @ 2006 03 08, 09:27)
Aš manau, kad tiks visi žaidimai, gal tik dainų dar parinkti kokių "Ariau, ariau...", "Vežiau..." juk daug yra susijusių su darbu, jos tokios įdomesnės nei estradinės, o kai dainuot reikės tai visai patiks (jas taspausdinti reiktų kiekvienam, nes dauguma gi net nemokės ko gero)
Ačiukas! Apie tai nebuvau pagalvojus, reik imtis dainų tekstų ieškot ir padaryt špargalkes
QUOTE(joreta @ 2006 03 08, 12:18)
Ačiukas! Apie tai nebuvau pagalvojus, reik imtis dainų tekstų ieškot ir padaryt špargalkes
Sveikos mergaitės, esu čia naujokė, bet kreipiuosi į jus pagalbos. Aš kaip tik apie tuos dainų tekstus.....
Po kelių savaičiu mes su draugais darom "sezono atidaryma" ir kaip tik norime sukurti kokias dainuškas apie visus, tik su ta kūryba labai jau prastai. gal galite kas nors padėti ir pafasuoti dainelę jau perkutrą, tai mes jau kaip nors persikursime. Labai būčiau dėkinga
QUOTE(kriste.k22 @ 2006 05 03, 23:23)
Sveikos mergaitės, esu čia naujokė, bet kreipiuosi į jus pagalbos. Aš kaip tik apie tuos dainų tekstus.....
Po kelių savaičiu mes su draugais darom "sezono atidaryma" ir kaip tik norime sukurti kokias dainuškas apie visus, tik su ta kūryba labai jau prastai. gal galite kas nors padėti ir pafasuoti dainelę jau perkutrą, tai mes jau kaip nors persikursime. Labai būčiau dėkinga
QUOTE(nerami @ 2006 02 03, 21:58)
oi kastaneda kaip gaila, kad tik dabar pamaciau Tavo pagalbos sauksma del ruzavo vakarelio. esu toki dariusi ir pavyko tikrai puikiai. ))
kaip suprantu gimtdienis jau praejo. ir Tau pagalbis jau nebereik.papasakok kaip sekesi.
p.s. jei kam reiks kokiu ideju ar pan. mestelkit man az.(ne visada cia uzsuku, nes dazniau bunu katinu forume ))) pasistengsiu padeti.
kaip suprantu gimtdienis jau praejo. ir Tau pagalbis jau nebereik.papasakok kaip sekesi.
p.s. jei kam reiks kokiu ideju ar pan. mestelkit man az.(ne visada cia uzsuku, nes dazniau bunu katinu forume ))) pasistengsiu padeti.
Labukas, mano gimtadienis birzelio viduryje. (laiko dar yra, bet norisi is anksto pasirupinti:))) Bus dviguba svente: gimtadienis ir bakalauro diplomo "laistymas". Labai patiko kastanedos mintis apie "ruzava vakareli" . Prasau Nerami pagelbek man ji organizuojant. Sakei,kad teko toki dayti. Mane domina viskas nuo to kaip rengesi dalyviai, kaip papuosei interjera, gal koki special maista ruosei, kokias atrakcijas buvai sugalvojusi...Prasau prasau pagelbek man Gali rasyti ir man i e-mail'a: reduxas@yahoo.com busiu labai labai dekinga
QUOTE(Liucija @ 2006 05 05, 16:28)
Tai va is patirties galiu pasakyti, kad teminiai vakareliai yra super kai pati dalyvavau teminiam gimtadieni, tai buvo ispudinga. Na viskas profesionaliai paruosta visi buvome uzimti ir turejome ka veikti. Mano drauge padare staigmena vyrui, tai jis liko taip pat suzavetasTaip visi isijautem i "roles" ir vedejai buvo tai ten mus gerai uzeme.Organizavo ten jai renginiu organizavimo firma, galiu telef. parasyti dar karteli852449064, tikrai viskas taip profesionaliai, taip, kad drasiai galiu rekomenduoti
ČIA BUVO FIRMOS REKLAMA
QUOTE(Hestija @ 2006 05 05, 17:48)
hESTIJA, NA KAM TU TAIP ITARIAI IR PIKTAI? Nieks nieko cia nereklamavi, just turima gera info dalinosi. Tu firmu milijonai, tai ir pasiklysti galima. Juolab ir pavadinimo nieks nesake.
o tokiu "reklamu" pakankankamai galite prisiskaityti vestuviu forume
QUOTE(reduxas @ 2006 05 04, 17:27)
Labukas, mano gimtadienis birzelio viduryje. (laiko dar yra, bet norisi is anksto pasirupinti:))) Bus dviguba svente: gimtadienis ir bakalauro diplomo "laistymas". Labai patiko kastanedos mintis apie "ruzava vakareli" . Prasau Nerami pagelbek man ji organizuojant. Sakei,kad teko toki dayti. Mane domina viskas nuo to kaip rengesi dalyviai, kaip papuosei interjera, gal koki special maista ruosei, kokias atrakcijas buvai sugalvojusi...Prasau prasau pagelbek man Gali rasyti ir man i e-mail'a: reduxas@yahoo.com busiu labai labai dekinga
sveika. i meila nerasinesiu, kad ir kitom mergaitem, jei prireiks butu
Taigi,ROZINIS VAKARELIS gali tureti viena is 2 koncepciju: ROZINIS BARBIU (ir KENU) vakarelis arba ROZINIS, ROZINIU MERGAICIU IR ZYDRU BERNIUKU VAKARELIS.
Vienas variantas - svelnesnis, kitas variantas - pasiutesnis ir zinoma, drasesnis. Tau rinktis.
Pirmame variante pasijuoksite is fifu blondiniu ir ju draugu metroseksualu, antrame, aisku is ko...
*i vakareli siulyciau visus pakviesti intriguojanciais kvietimais, kuriuose jau yra nurodoma tema ir aprangos kodas.
*Kvietimai irgi turetu buti teminiai - ruzavai zydri.
* JUose parasyta:
* pirmu atveju, kad kvieciama pas barbe tokia ir tokia visas barbes ir ju draugus kenus. Veiksmo vieta - barbes namelis toks ir toks. Apsirengimas- barbiskas ir Keniskas
* antrame kvietimo variante: Rozine mergaite kviecia savo mylimas rozines drauges ir geriausius ju draugus - zydrus berniukus. Vakaro tikslas - berniukai tures mergaites irsvesti is ruzavojo kelio Apsirengimas - roziniu mergaiciu ir zydriuku stilius.
*Visu svarbiausia tokiuose vakareliuose padaryti tinkama atmosfera:
* Interjeras. siuoatveju Tau nepamainomas dalykas - rozinis ir zydras tampomas popierius.kiti dar ji vadina rusisku. Tai stai. Padaryk is jo gaubtus lemom, kad viskas susvistu rozinem spalvom. Kol svecia rinksis bus dar sviesu , todel VISUS langus butinai apklijuok roziniu tampomu popierium. jis puikiai persisviecia ir sukurs reikiama atmosfera. pasistenk kiek ir kur imanoma prikrauti visur tos ruzavos spalvos. yra maximoj pirkti barbisku staltiesiu, veliaveliu , irankiu ir t.t.
Is to popieriaus gali padaryti ir dideliu kvietku, kuriu gali prikabineti visur.
Jei negaila pinigeliu , gali issinuomuoti multimedia, per kuria rodys visokias barbiskas ar roziniu mergaiciu dvd.
* atmosfera kuria ir muzika.pirmu atveju butinai pasieskok Barby girl tokios labai senos dainos. neblogai ir mokinukes tiks. Pink muzika tinka antrajam variantui.
* Maistas. jis labai reikalingas teminis. priduoda daug smagumo. roziniai saldainia, ledai, guma (yra tokios metrais pirkti marketuose), gali uzsakyti specialu torta su roziniu glaistu isr zvakutemis. daugiau pasiulymu gali rasti SM receptu temoje, kurioje esu uzvedusi tema apie rozinio vakarelio patiekalus. mamytes labai fainu dalykeliu prisiule
Tai va. prisiuliau pradziai. dabar tau reikia issirinkti tema, kuria vis delto nori daryti(1 ar 2 var) ir parasyti kaip Tu pati isivaizduoji vakareli. kas ten susirinks. Kur viskas vyks. kiek zmoniu. koks amzius. tai laba svarbu. tada glalesime pratesti
sekmes.