Na, mergaitės, prašau pagalbos -
už dviejų savaičių švęsiu savo gimtadienį, metelių jau nemažai ir nusprendžiau surengti "Ružavą gimtadienį" tarsi paskutinis ružavas pasispardymas...
Kompanija linksma, bet šventėme jau tokiom temo - "Hipių balius", "Pižamų vakarėlis", "1930 Čikaga", "Gėlių balius" ir t.t....tad taip ir išsirinkau "ružavą"...
Problema tik tame, kad nesugalvoju kaip pasipuošti salę, o ji nemaža...
Na, mergaitės, laiko turiu labai nedaug, jūs gi kupinos idėjų ir minčių
Man dabar "ružavas" periodas....
manau, kad salę papraščiausia ir pigiausia būtų papuošti ružavu tamponu popieriumi - būna kanceliarinėse. Iš jo galima padarti girliandas, pakarpyti "varveklių" dar balionų ružavų....
manau, kad salę papraščiausia ir pigiausia būtų papuošti ružavu tamponu popieriumi - būna kanceliarinėse. Iš jo galima padarti girliandas, pakarpyti "varveklių" dar balionų ružavų....
QUOTE(Jasnenka @ 2006 01 03, 16:15)
Man dabar "ružavas" periodas....
Va va apie balionus ružavus, žvakes galvojau, bet su tuo popieriumi - kažkokias rožes daro iš jo, bet kaip?
Mergaičiukės,
gal matėt kur nors kokių grožybių padarytų iš popieriaus? Sugalvojau daryti ružavas skrybėlaites - gal kur kokių karpinių schemų matėt?
gal matėt kur nors kokių grožybių padarytų iš popieriaus? Sugalvojau daryti ružavas skrybėlaites - gal kur kokių karpinių schemų matėt?
Svarbu koks nors akcentas. Siūlyčiau kokia sieną išmušt ružavu perkeliu, ar dar kokia medžiaga. Tada iš ružavo popieriaus iškirpt gražias gėles, o jų viduryje prisegt iš tavo vaikystės, jaunystės , draugų kurie dalyvaus tavo gimtadienyje juokingas nuotraukas. Arba tavo didelę nuotarauką, kokią 1x2 m, įkomponuot.
QUOTE(Faina @ 2006 01 06, 15:23)
Svarbu koks nors akcentas. Siūlyčiau kokia sieną išmušt ružavu perkeliu, ar dar kokia medžiaga. Tada iš ružavo popieriaus iškirpt gražias gėles, o jų viduryje prisegt iš tavo vaikystės, jaunystės , draugų kurie dalyvaus tavo gimtadienyje juokingas nuotraukas. Arba tavo didelę nuotarauką, kokią 1x2 m, įkomponuot.
Tavo mintis labai faina - dėkui, bet tai aš gal kada nors kokiai gerai draugei padarysiu - kažkaip gal nekuklu sau daryt, beje, audinį salės puošimui naudosiu....Draugų nuotraukas manau, kad naudosiu - bet mąstau kaip įdomiai surašyti svečių vardus, tiesiog noriu susodinti savaip...perkrauti nenoriu, nes žmonių apie 30...
Per vieną vakarėlį (Nauji Metai buvo, šventėm su vaikais) kas kur sėdės išsitraukėm patys, vietos buvo pavadintos gėlių vardais, trauki kortelę pvz. Rožė ir ieškai savo vietos su kortelė Rožė. Na juoko buvo, kai vyras atsisėdo tarp vaikų, pavydaus vyro žmona tarp dviejų vyrų, ir nėr kaip pykt, juk patys išsitraukė. O kol susėdo, klegesio ir juoko užteko. Linksma buvo.
oi kastaneda kaip gaila, kad tik dabar pamaciau Tavo pagalbos sauksma del ruzavo vakarelio. esu toki dariusi ir pavyko tikrai puikiai. ))
kaip suprantu gimtdienis jau praejo. ir Tau pagalbis jau nebereik.papasakok kaip sekesi.
p.s. jei kam reiks kokiu ideju ar pan. mestelkit man az.(ne visada cia uzsuku, nes dazniau bunu katinu forume ))) pasistengsiu padeti.
kaip suprantu gimtdienis jau praejo. ir Tau pagalbis jau nebereik.papasakok kaip sekesi.
p.s. jei kam reiks kokiu ideju ar pan. mestelkit man az.(ne visada cia uzsuku, nes dazniau bunu katinu forume ))) pasistengsiu padeti.
mes tai naujaka darem tarybini!nerealiai buvo!buvau vakaro sheimyninke,pati viena visus namus raudonu veliaveliu virtinem nukarsciau,nuotraukas remeliuose leninais,stalinais,breznevais pakeiciau,eglutes virshunej penkiakampe spindejo,na,daugybe superiniu smulkmenu.o pagrindinis grozis buvo kilimas su fazanais ant sienos
apranga,zinoma,visiems aishki ir suprantama buvo.mano vyras netgi paaukojo savo graziaja barzdele ir pasiliko usus a la Nerija
muzika pajungem per toki metalini ruporiuka ir klausem visokius elektrenu ziburius. traukem lapelius,keitemis dovanomis,kurios turejo atitikti tema.gavau superini grafina
apranga,zinoma,visiems aishki ir suprantama buvo.mano vyras netgi paaukojo savo graziaja barzdele ir pasiliko usus a la Nerija
muzika pajungem per toki metalini ruporiuka ir klausem visokius elektrenu ziburius. traukem lapelius,keitemis dovanomis,kurios turejo atitikti tema.gavau superini grafina