Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)

Sveikos biggrin.gif . Dekui visiems uz mintis. Tačiau, gal kas turit kažkokį tai vakarėlio scenarijų ar net kokį vedantyjį galit pasiūlyti?
Reik organizuoti firmos Naujametinį vakarą, o laiko ir idėjų kaip visuomet trūksta g.gif
Atsakyti
Man visai prikolna vakarėlio tema "Kvepalai". Galima prisiminti kvepalų reklamas ir pabandyti panašiai apsirengti. Ir be abejo, prisikvėpinti.
Atsakyti
Na tai man dar pasiule padaryti angeliuku ir velniuku vakareli... cia galima skirtingai vyrai- velniukai , moterys- angeliukai ir t.t...

g.gif g.gif o programa man atrodo kiekvienas pats sugalvoja, nes jos kaip ir nebutina.. as kai dariau zvaigzdziu (daininiku) vakareli, tai turejo kiekvienas svecias (ziurint kuo apsirenge) sudainuoti daina(karaoke), niekas ta nezinojo ir buvo labai linksma. clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(tasa_01 @ 2005 11 14, 11:59)
Gal tas pades biggrin.gif

O iš kur rūbus gavai?
Atsakyti
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2005 11 22, 01:08)
O iš kur rūbus gavai?

blush2.gif kaip suprasti is kur gavau? blush2.gif cia idejau is interneto, jei reikia galiu dar karta rasti ta puslapi ir ideti cia linka, bet tenai vokiskai viskas...

o siaip tai galima kostiumus ar pasiuti ar taip suderinti, kad kazkas panasiai iseitu mirksiukas.gif
Atsakyti
clap.gif as jau irgi tema mano gimtadieniui sugalvojau thumbup.gif " DEEP BLUE" viskas kas surista su jura.. Kiekvienas gali pats sugalvoti kaip jis apsirengs, gali buti piratu arba kapitonu arba vandeniu...maniskis sake maske ir pelekus uzsides biggrin.gif Va tik galvoju kaip cia sale papuosti....ir gal dar koks maistas labiau tinka g.gif

laukiu jusu ideju mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasa_01: 22 lapkričio 2005 - 11:51
Viena pzistama renge vakareli "Kekses ir kareiviai" thumbup.gif Gal kils kokiu minciu vakareliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2005 11 22, 11:59)
Viena pzistama renge vakareli "Kekses ir kareiviai"  thumbup.gif  Gal kils kokiu minciu vakareliui  biggrin.gif

tai o kas tave programa ar rubai domina? mirksiukas.gif
Atsakyti
Nea, as tik tema norejau pasiulyti ax.gif cia kazkuri supermamyte teiravosi, tai galvoju gal sudomins tongue.gif
Atsakyti
tai kaip buvo? ar tau / jai patiko? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šmigija @ 2005 10 17, 15:58)
idejos neblogos, bet gal dar kas jomis gali pasidalinti? Reikia kažkokios programos naujametiniam vakarui darbo kolektyvui. Įdomu gal kas žino kokias ne itin brangias firmas kurios kuom panašiu užsiima?

Labas, as kaip tik vienoj is tokiu firmu dirbu. Mes rengiam ivairius teminius vakarelius. Jei idomu parasyk man i d_aleksaite@yahoo.com

Iki
Atsakyti
Sveikos mergikes, gal galite mestelti kokiu minteliu apie teminis vakarele, kai vyrui rengiu gimtadieni siurpriza limuzine, su draugais? kokia tema labiausiai tiktu, beje cia bus pries kaledas, tai gal tiktu kokios domino ar kazkas panasaus, ar tik nupirkti gimtadieninės atributikos, kepuryciu, svilpuku ir viskas? padekite mergaites blink.gif
Atsakyti