Sveikos . Dekui visiems uz mintis. Tačiau, gal kas turit kažkokį tai vakarėlio scenarijų ar net kokį vedantyjį galit pasiūlyti?
Reik organizuoti firmos Naujametinį vakarą, o laiko ir idėjų kaip visuomet trūksta
Man visai prikolna vakarėlio tema "Kvepalai". Galima prisiminti kvepalų reklamas ir pabandyti panašiai apsirengti. Ir be abejo, prisikvėpinti.
Na tai man dar pasiule padaryti angeliuku ir velniuku vakareli... cia galima skirtingai vyrai- velniukai , moterys- angeliukai ir t.t...
o programa man atrodo kiekvienas pats sugalvoja, nes jos kaip ir nebutina.. as kai dariau zvaigzdziu (daininiku) vakareli, tai turejo kiekvienas svecias (ziurint kuo apsirenge) sudainuoti daina(karaoke), niekas ta nezinojo ir buvo labai linksma.
o programa man atrodo kiekvienas pats sugalvoja, nes jos kaip ir nebutina.. as kai dariau zvaigzdziu (daininiku) vakareli, tai turejo kiekvienas svecias (ziurint kuo apsirenge) sudainuoti daina(karaoke), niekas ta nezinojo ir buvo labai linksma.
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2005 11 22, 01:08)
O iš kur rūbus gavai?
kaip suprasti is kur gavau? cia idejau is interneto, jei reikia galiu dar karta rasti ta puslapi ir ideti cia linka, bet tenai vokiskai viskas...
o siaip tai galima kostiumus ar pasiuti ar taip suderinti, kad kazkas panasiai iseitu
as jau irgi tema mano gimtadieniui sugalvojau " DEEP BLUE" viskas kas surista su jura.. Kiekvienas gali pats sugalvoti kaip jis apsirengs, gali buti piratu arba kapitonu arba vandeniu...maniskis sake maske ir pelekus uzsides Va tik galvoju kaip cia sale papuosti....ir gal dar koks maistas labiau tinka
laukiu jusu ideju
laukiu jusu ideju
Viena pzistama renge vakareli "Kekses ir kareiviai" Gal kils kokiu minciu vakareliui
QUOTE(sticho @ 2005 11 22, 11:59)
Viena pzistama renge vakareli "Kekses ir kareiviai" Gal kils kokiu minciu vakareliui
tai o kas tave programa ar rubai domina?
Nea, as tik tema norejau pasiulyti cia kazkuri supermamyte teiravosi, tai galvoju gal sudomins
tai kaip buvo? ar tau / jai patiko?
QUOTE(Šmigija @ 2005 10 17, 15:58)
idejos neblogos, bet gal dar kas jomis gali pasidalinti? Reikia kažkokios programos naujametiniam vakarui darbo kolektyvui. Įdomu gal kas žino kokias ne itin brangias firmas kurios kuom panašiu užsiima?
Labas, as kaip tik vienoj is tokiu firmu dirbu. Mes rengiam ivairius teminius vakarelius. Jei idomu parasyk man i d_aleksaite@yahoo.com
Iki
Sveikos mergikes, gal galite mestelti kokiu minteliu apie teminis vakarele, kai vyrui rengiu gimtadieni siurpriza limuzine, su draugais? kokia tema labiausiai tiktu, beje cia bus pries kaledas, tai gal tiktu kokios domino ar kazkas panasaus, ar tik nupirkti gimtadieninės atributikos, kepuryciu, svilpuku ir viskas? padekite mergaites