Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)

labutis mirksiukas.gif

70-tu metu vakarelius labai lengva padaryti, daug kas rengiasi kaip hippis victory.gif Pas mane buvo 80tu metu, galima irgi daug ka rasti, kas kaip pankas buvo ateja, kas istrauke savo leginsus nuo tu metu, trumpas sijonukas prie ju, auskarus ir t.t galima irgi net nupirkti.

Sausio menesi svesiu savo 30meti blush2.gif ir dabar irgi galvoju kokia cia tema padaryti g.gif g.gif Hawaii jau buvo. Vienas draugas siulo Joda-balta vakareli padaryti su apranga vyrai jodai o moterys baltai. Dar galvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2005 11 09, 18:24)
Vieta man nesvarbi, valgiu t.p. ne man rūpintis  schmoll.gif . Mes juk kviestiniai svečiai. Man labiausiai  mano, vyro apranga rūpi  blush2.gif . Treningas ir cepiara daugiau gariūninė tema

Gal tas pades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liabuka @ 2005 08 26, 19:21)
labas visoms:) siaip radau viena puslapeli:) www.teminiaiVakareliai.lt

aciu labai uz si puslapeli biggrin.gif kaip tik darbe organizuoju temini vakara, ir butent is sio puslapio kilo begale ideju thumbup.gif
Atsakyti
70-tu metu vakarelius labai lengva padaryti, daug kas rengiasi kaip hippis victory.gif

Tame ir emė, kad daug kas rengiasi kaip hipiai. Nenoriu būt daugumos dalimi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Noriu matytis blush2.gif
Atsakyti
Aš taip pat pasimetus. Šiemet vakarėlis bus mistine tema. Tipo baubai, maumai... Norėčiau kokio personažo nesikartojančio minioj ir kad bučiau dar i šiek tiek į žmogų panaši biggrin.gif Gal turite idėjų?
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 11 18, 00:03)
Tame ir emė, kad daug kas rengiasi kaip hipiai. Nenoriu būt daugumos dalimi  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Noriu matytis  blush2.gif

nu va tau pora ideju:
Atsakyti
nu ir dar 70-tu metu:
Atsakyti
QUOTE(Jūružė @ 2005 11 18, 10:27)
Aš taip pat pasimetus. Šiemet vakarėlis bus mistine tema. Tipo baubai, maumai... Norėčiau kokio personažo nesikartojančio minioj ir kad bučiau dar i šiek tiek į žmogų panaši biggrin.gif  Gal turite idėjų?

nu taip is personazu tik adamso zmona arba is "harry potterio" ir is "ziedu valdovo" man i galva krenta o daugiau g.gif g.gif nu gal cia kas patiks:
Atsakyti
ir dar pora mistiniu kostümu
Atsakyti
nu va tau pora ideju:

Tasa 01, ačiū tau už idėjas, bet mano piguras doh.gif doh.gif doh.gif Su suknele iki kelių atrodysiu kaip bačka blush2.gif Galvoju, gal galėčiau bū Ala Borisovna, ale bijau sutikt antrininkę...
Atsakyti
QUOTE(Sandrelle @ 2005 11 18, 17:30)
Tasa 01, ačiū tau už idėjas, bet mano piguras  doh.gif  doh.gif  doh.gif Su suknele iki kelių atrodysiu kaip bačka  blush2.gif Galvoju, gal galėčiau bū Ala Borisovna, ale bijau sutikt antrininkę...

ahaa irgi galima rolleyes.gif taigi tau nebutina ateiti kaip kazkas tai, paprastai akiniukus kuo didesnius, kokia skrybele ir sukne kur daug gelyciu. Kuo daugiau spalvoto mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Liūdna padėtis man su tom spalvotom gėlytėm cry.gif Aišku, reiks kaip nors suktis... O gal kas žino kokį puslapėlį internete, kur galima būtų ką nors rast?
Atsakyti