Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)

QUOTE(redwitch @ 2007 12 17, 12:43)
O mes pernai naujus sventem tema- Profesijos. tai labai faina buvo. Labai fainos foto.jei kas padetu galeciau ikelt. ....
su prisistatymais buvo, su graziausios kaukes rinkimu, nu zodz prisijuokem....as kaip namu seiminike buvau padavalka Bozena is Nynyncynes...svecius sutikinejau su padekliuku su degtine ir duona su druska ir dainavau- ui laukiem laukiem, jus sveceliai laukiem...smile.gif

Papildyta:
O siemet vaiko gimtadienis buvo-7 metai. Maniskis du etus taupe pinigelius limuzinui..labai pasivazinet norejo. Tai dovana-limuzinas keliom valandom turejo but. tai sugalvojau kaip apjungt....tema buvo Mafija. Susirinke vaikai buvo kostiumuoti , treninguoti su aukso grandinem smile.gif) paneles buvo ilgom sukniom ir pirstinem ir priveltais plaukais... kai visi susirinko, padaviau "instrukcija" tipo Italijos mafiozas-Donas makaronis iesko didziausio deimanto pasalyje, o ji turi lietuvos mafijozas Petras, kuris ji paslepes. Tai donas makaronis atsiunte tipo savo masina, kad vaiakai galetu surasti deimanta, nes uz ji piniginis prizas. pirma nuoroda buvo musu namo pasto dezuteje. visu nuostaba buvo kai ta dono makaronio atsiusta masina buvo limuzinas....mano sunus tai soko is laimes....na ir apie dvi val jie vazinejo po miesta paga;a nuorodas ir ieskojo deimanto. deimanta pirkau uz 4 lt smile.gif)) tikru tikriausias....biggrin.gif o atlygis uz rasta deimanta buvo valgomi konditeriniai pinigai-eurai doleriai ir itai...visiems patik labai..tai va...toki vakareli su limu galima ir suaugusiems pritaikyt..

laukiam laukiam foto. rolleyes.gif
pas tave funkcija turi buti narsyti ir paspaudi ja ir ikeli foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, patarkit bigsmile.gif Man reikia persirengti Nelly Furtado, sukuosena mano panasi i jos, tik niekaip nepagaunu jos stiliuko g.gif Tai ji su vakarine suknele, tai paplesyti dzinsai ir paprasta "maike" biggrin.gif Zinau tiek, kad ji daug papuosalu nesioja rolleyes.gif Ka tokio apsirengti, kad visi suprastu kas as tokia biggrin.gif
Atsakyti
na bandau kelti foto sad.gif

2006uju sutikimas
Atsakyti
QUOTE(redwitch @ 2007 12 17, 16:14)

2006uju sutikimas

gerai viska rodo saunei atrodet thumbup.gif thumbup.gif saunuole
dar galetum ir vaiko imesti foto kai sventet gimtadieni. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Karapuzikė @ 2007 12 16, 19:37)
Sveikos. Aš jau po vakarėlio "Hipinio". buvo nerealu. Liux. Super. Įspūdžių visiems, susirinksiu foto iš visų ir įkelsiu geriausius kadrus.

laukiam laukiam foto biggrin.gif
Atsakyti
va o vaiko rasite cia...

Vaiko Mafiozu vakarelis

keletas cia dar be limuzino
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2007 12 17, 16:05)
Mergaites, patarkit  bigsmile.gif  Man reikia persirengti Nelly Furtado, sukuosena mano panasi i jos, tik niekaip nepagaunu jos stiliuko  g.gif  Tai ji su vakarine suknele, tai paplesyti dzinsai ir paprasta "maike"  biggrin.gif  Zinau tiek, kad ji daug papuosalu nesioja  rolleyes.gif  Ka tokio apsirengti, kad visi suprastu kas as tokia  biggrin.gif

uzsidek kokia bliuskute plesyti dzinsai ir ant bliuskutes ka nors uzsirasyk
nelly furtado na kanors smaisktaus apie ja dar darasyk ir prisikrauk daug papuosalu. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(redwitch @ 2007 12 17, 16:25)
va o vaiko rasite cia...

Vaiko Mafiozu vakarelis

super thumbup.gif man tie berniukai tokie elgantiski atrodo ir paneles ir gi ne ka prastesnes thumbup.gif thumbup.gif saunu
Atsakyti
Siaip tikrai labai linksma stebet tokius pasipuosusius vaikus smile.gif o dar kai mazesnieji sventai tikejo, kad iesko tikro deimano tikro mafiozo masina...buvo ir asaru ir juoko ir t.t..... ir loginio mastymo reikejo idet, speliojant kur nuorodos.
Atsakyti
Fainas mafijozo baliukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2007 12 10, 23:15)
Vakarelio tema "nusikaltimas ir kaledos" , gal turit ideju? smile.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(redwitch @ 2007 12 17, 16:14)

2006uju sutikimas

Labai patiko! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(redwitch @ 2007 12 17, 16:25)
va o vaiko rasite cia...

Vaiko Mafiozu vakarelis

O jau kai vaikai yra kvieciami i temininius baliukus tai isvis... Labai smagu!!! thumbup.gif Ir kaip zavingai atrodo
Atsakyti
Klounu baliukas biggrin.gif Cia jau pries pora metu beveik... mirksiukas.gif Ir tik pora fotkiu atkasiau, bet vis tiek kam paziuret gal idomu 4u.gif Visiskai nesunku pasiruosti, o vaikams smagu buvo 4u.gif

http://i89.photobuck...1/tiga_03/Z.jpg
http://i89.photobuck.../tiga_03/XZ.jpg
http://i89.photobuck...03/DSC07491.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandruciux: 17 gruodžio 2007 - 21:29
oi kokios grazios foto...jega....biggrin.gif Va taip linksmiau gyvent biggrin.gif
Atsakyti