Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)

QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 10, 13:49)
dar gali kaip dekoracija nupiesti gitara arba tikra gitara atsinesti tu zenkliuku prisipiesti ir prisikabineti. dar gali su ten kokiais plakatu uzrasai pasidaryti "taika- pasauliui". seip kiek skaiciau tai jie dar buvo vadinami geliu vaikai- tai galima kokiomis dar gelytemis puosti sale. jie nesiojo apyrankes paciu darytas tai kazka galima ant stalo pametyti tu spalvotu apyrankiu. automobiliuka plakate nusipiesti toky spalvota, nes hipiai mego tranzuoti labai.

vau thumbup.gif dekui aciuks.gif nerealios idejos thumbup.gif butinai pasinaudosiu, paciai tikrai nebutu i galva ateje doh.gif dar karta labai dekinga, isgelbejot drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomike @ 2007 12 11, 00:05)
vau  thumbup.gif  dekui  aciuks.gif nerealios idejos  thumbup.gif  butinai pasinaudosiu, paciai tikrai nebutu i galva ateje  doh.gif  dar karta labai dekinga, isgelbejot  drinks_cheers.gif

ner uz ka smile.gif samgu kad padejau
Papildyta:
dar tema prie tos pacios temos nusikaltimas ir kaledos galima juk sugalvoti programa kaip daleiskim kaip kaliniai svencia uz grotu kaledas. ar ten kaip kokie banditeliai vagia per kaledas mages. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2007 12 10, 21:15)
Vakarelio tema "nusikaltimas ir kaledos" , gal turit ideju? smile.gif 4u.gif

Šiandien pati ieškojau savo vakarėliui viduramžiškų suknelių. Buvau muzikiniam teatre nuomuoja jie, bet man tie rūbai visai nepatiko + kvapas jų senienų.. blush2.gif paskui buvau senamiestyje, Daukšos g. , ten radau tikrai fainučių suknelių, tai ten ir rezervavau.

p.s. Tiga, kažkas kabėjo labai dryžuoto pas juos, tiksliai nepasakysiu, bet mačiau rolleyes.gif lyg tipo "kalinių" drabžiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olga1 @ 2007 12 11, 17:07)
Šiandien pati ieškojau savo vakarėliui viduramžiškų suknelių. Buvau muzikiniam teatre nuomuoja jie, bet man tie rūbai visai nepatiko + kvapas jų senienų.. blush2.gif  paskui buvau senamiestyje, Daukšos g. , ten radau tikrai fainučių suknelių, tai ten ir rezervavau.

p.s. Tiga, kažkas kabėjo labai dryžuoto pas juos, tiksliai nepasakysiu, bet mačiau rolleyes.gif lyg tipo "kalinių" drabžiai ax.gif

o kokia cia firma is kurios nuomanai ? na pavadinimas firmos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 11 gruodžio 2007 - 19:54
SOS unsure.gif unsure.gif Naujieji bus ir mano gimtadienis. Svesiu namie Tema - 1968 m. sutikimas (nes sueina 40 m.) Labai riekia ideju del pacio vakarelio: atrakciju, dekoro, zaidimu ir kt. Muzika jau uzsisakiau. Kur gauti parsisiusti tu laiku TV laidu irasu, sventiniu kalbu ir kt.
Atsakyti
pamegink pasiziuresti savo teveliu nuotraukas ir pamatysi kaip
rengtis. o patys nenorit sveikinimu kokia sena laida pravesti bus kai koks zaidimas. biggrin.gif su kukliom dekoracijom(plasmasinem gelem ant stalu), servetele nerta ant staliuko ir kokia tokia senovine kede. smile.gif
seip netingek visa tema paskaitineti gal ka rasi sau tinkamo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 12 gruodžio 2007 - 18:25
QUOTE(vilmelė @ 2007 12 11, 21:17)
SOS unsure.gif  unsure.gif Naujieji bus ir mano gimtadienis. Svesiu namie Tema - 1968 m. sutikimas (nes sueina 40 m.) Labai riekia ideju del pacio vakarelio: atrakciju, dekoro, zaidimu ir kt. Muzika jau uzsisakiau. Kur gauti parsisiusti tu laiku TV laidu irasu, sventiniu kalbu ir kt.

"Garso ir vaizdo medžiagos kopijavimas

Turtingą garso ir vaizdo archyvą turintis Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija pagal Jūsų užsakymą atlieka pageidaujamų garso ir vaizdo įrašų kopijas bei medžiagos dauginimo darbus.

Perrašome bet kokią pageidaujamą medžiagą"
- citata iš lrt.lt - kiti produktai
cool.gif

QUOTE(ritperliukas @ 2007 12 12, 18:25)
<...> seip netingek visa tema paskaitineti gal ka rasi sau tinkamo  mirksiukas.gif

tikrai jau, pritariu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 12 gruodžio 2007 - 18:42
Sveikutes! o stai dar vienas naujas narys i Jusu bureli ax.gif
Rasau pirma kart, bet lankausi, ir semiuosi Jusu patarimu visa pastaraji menesi... thumbup.gif Si savaitgali svesiu savaji jubilieju.... kuris vyks "zvaigzdziu" pavidale biggrin.gif tad reik keliu Jusu patarimu... Pats laikas sudet taskelius ant "i" mirksiukas.gif
Atsakyti
perskaiciau siame forume ideja- na... zvaigzdziu vakareliui... vel as apie ta pati ax.gif

suskirstyt svecius i tris grupes. Tada kiekvienai grupei iteikti po kamera ir lapa su uzduotimi. Uzduotis visiems vienoda: nufilmuoti tris pasirinktas situacijas (lape buvo surasyta 12ka). Visiems duota valanda.
na, poto renkami geriausi aktoriai.. rezisieriai... ir pan.

Patiko si mintis! ir as ketinu ja igyvendint. jau ir kameras turiu... biggrin.gif
bet va situaciju niekaip nesugalvoju ir nerandu... verysad.gif

gal kas kokiu minciu turit?
buciau LABAI dekinga! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmelė @ 2007 12 11, 22:17)
SOS unsure.gif  unsure.gif Naujieji bus ir mano gimtadienis. Svesiu namie Tema - 1968 m. sutikimas (nes sueina 40 m.) Labai riekia ideju del pacio vakarelio: atrakciju, dekoro, zaidimu ir kt. Muzika jau uzsisakiau. Kur gauti parsisiusti tu laiku TV laidu irasu, sventiniu kalbu ir kt.

dėl programų, yra visa temelė vien apie tai, nepatingėk mirksiukas.gif DEkoras - tipiškas sovietmetis, aš nebelabai ką neatsimenu, bet tu, manau, tikrai atsiminsi...
O dėl apsirengimo, mados buvo maždaug tokios...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dorote: 12 gruodžio 2007 - 21:45
O mes Naujiesiems metams sumastem dryzuota tema smile.gif bet palikom vietos fantazijai, tai gausis kaliniu ir jureiviu balius kiek as isivaizduoju smile.gif... Gal kokia bitute atskris, nes planuoju i ja persikunyti... Na, zodziu, visokio plauko dryzuotieji bus pas mus smile.gif

o dar sumastem viena atrakcija su dovanelem. azartiskas zaidimas buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(L'artiste @ 2007 12 12, 23:25)
perskaiciau siame forume ideja- na... zvaigzdziu vakareliui... vel as apie ta pati  ax.gif 

suskirstyt svecius i tris grupes. Tada kiekvienai grupei iteikti po kamera ir lapa su uzduotimi. Uzduotis  visiems vienoda: nufilmuoti tris pasirinktas situacijas (lape buvo surasyta 12ka). Visiems duota valanda.
na, poto renkami geriausi aktoriai.. rezisieriai... ir pan.

Patiko si mintis! ir as ketinu ja igyvendint. jau ir kameras turiu...  biggrin.gif
bet va situaciju niekaip nesugalvoju ir nerandu...  verysad.gif

gal kas kokiu minciu turit?
buciau LABAI dekinga!  4u.gif

o tu jiems duok eksprontu daryti ir filmuoti ir bus gerai na kazka panasau kaip pvz ten buna per ltv televizija klausimeliai na kazkas panasau
Atsakyti