Tai kad čia tik sex drabužėliai.
QUOTE(Kozete @ 2005 09 29, 12:20)
Tai kad čia tik sex drabužėliai.
man čia ne vien sex kas ką įžiūri, keletas idėjų vis tiek yra
QUOTE(Sandrelle @ 2005 10 28, 18:38)
O aš pakviesta į tokį vakarėlį. Patarkit, mamos ir ne, a?
Aš tokį vakarėlį kaip tik organizuoju kitam savaitgaliui. Kol kas rūpinuosi skelbimo kūrimu, muzikos ieškojimu ir aktrakcijų galvojimu. Toliau apranga, gėrimai bei maistas. Labiausiai pagalbos reiktų pramogų ir žaidimų srityje..
Na, mamos, patarkit . Mūsų šeima pakviesta į teminį vakarėlį . Tačiau tema - rusas . Niekaip galva neišneša kaip pasipuošt . Vienintelis atributas - kerziniai batai , o daugiau ?
Fėja-Būrėja, juk tai tokia plati dirva, jei pavadinimas tik "rusas". Gali eit keliu link "naujasis rusas" - Kirkorovo ir Pugačiovos dainos, vyrai su išeiginiais treningais ir auksinėm grandzinėm moterys - ot Cardeną ir pan.
Galit daryt link "Rusija" - degtinė, agurkai, semkės, mediniai tie gražūs šaukštai, švęsti eikit į "Carskoye selo"
Galit daryt link "Rusija" - degtinė, agurkai, semkės, mediniai tie gražūs šaukštai, švęsti eikit į "Carskoye selo"
Vieta man nesvarbi, valgiu t.p. ne man rūpintis . Mes juk kviestiniai svečiai. Man labiausiai mano, vyro apranga rūpi . Treningas ir cepiara daugiau gariūninė tema
Aš tokį vakarėlį kaip tik organizuoju kitam savaitgaliui. Kol kas rūpinuosi skelbimo kūrimu, muzikos ieškojimu ir aktrakcijų galvojimu. Toliau apranga, gėrimai bei maistas. Labiausiai pagalbos reiktų pramogų ir žaidimų srityje..
Kristutia, patirties organizavime turiu, gal kuo galėčiau padėti? O pati nepykčiau gavus idėjų iš tavęs būtent šia tema Rašyk į Až