Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)

naktine,kažkada vardinai buvusių vakarėlių temas ir rašei,kad viena iš jų buvo vaikystė.ką veikėte?kaip atrodėte?pas mus tokia tema...išklausinėjau visų kas kuo svajojo būti vaikystėje,aišku,nei vienas nėra tuo,kuo svajojo būti,kaži kaip čia visa tai susieti..... g.gif kokių žaidimų ar ko?diplomus padariau,galvoju balionų,klapuškiųparūpint,žaidimus kelis išsirinkau,etiketes limonada padariau.....ką dar?patarkit prašau,kas turi idėjų,ar dalyvavo panašiam reikale?
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2007 11 21, 03:28)
naktine,kažkada vardinai buvusių vakarėlių temas ir rašei,kad viena iš jų buvo vaikystė.ką veikėte?kaip atrodėte?pas mus tokia tema...išklausinėjau visų kas kuo svajojo būti vaikystėje,aišku,nei vienas nėra tuo,kuo svajojo būti,kaži kaip čia visa tai susieti..... g.gif kokių žaidimų ar ko?diplomus padariau,galvoju balionų,klapuškiųparūpint,žaidimus kelis išsirinkau,etiketes limonada padariau.....ką dar?patarkit prašau,kas turi idėjų,ar dalyvavo panašiam reikale?

Zaiskit zaidimus tuos kur vaikysteje zaidete.Seni prisiminimai vaikystes liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meskule @ 2007 11 21, 11:28)
naktine,kažkada vardinai buvusių vakarėlių temas ir rašei,kad viena iš jų buvo vaikystė.ką veikėte?kaip atrodėte?pas mus tokia tema...

ir musu siu metu sventes tema vaikyste-paauglyste thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas. As savo gimtadieni dariau tema"Kai as mazas buvau". Svarbiausia, zinoma, buvo apranga. Tai tiek juoko, smagumo buvo lotuliukas.gif Visi iskart isijaute ir visa vakara buvo vaikais. Tiesa, mano gimtadieni sventeme rugsejo 1-a diena, tai gavosi sioks toks palengvinimas man. Mano drauge buvo mokytoja. Tokia griezta, su gintarine sage po kaklu biggrin.gif , dienynu ir rimtu veidu biggrin.gif . Atvaziave sveciai, nustebo pateke i mokykla, i pamokas. Paskyrem du budincius. Pakabintas buvo tvarkarastis.
Trumpai apie pamokas:
Chemija-laboratorija, bandymai(t.y.ragavimas gerimu, ju poveikis organizmui)Cia jau kalbejo mokytoja trumpai ir glaustai.
Darbai-ragavo mano, t.y. pirmunes namu darbus. Taip pat du sveciai turejo paruosti is esamu ant stalo patiekalu nauja ir ji idomiai patiekti.
Daile-kiekvienas turejo issitraukti lapeli ant kurio buvo uzrasyta kuri nors kuno dalis ir "mane" nupiesti, pvz. blakstienos, nors dar nera akies blush2.gif
Muzika-karaoke buvom susiorganizave. Smagumelis.
Kuno kultura -sokiai.
Tiesa, dar lietuviu kalba-sake tostus. Dovanu gavo naujadaru knygute, kuria dariau pati.
Kazkokiu zaidimu mes specialiai ir nesiruoseme. Buvo sokiai- labai smagus, nes apranga neleido but rimtiems.
Sunku nupasakoti kaip viskas atrode, vyko. Bet visiems dalyvavusiems buvo labai smagu. Tiesa, ant buteliu mes neklijavom nieko, nes baliuke buvo ir vaiku-bijojom, kad nebutu nesklandumu lotuliukas.gif Siaip mintis gera.
Atsakyti
ingakov,ačiū už idėją 4u.gif o gal galėtum papasakot kaip buvo apsirengę smulkiau,kad kokių idėjų kolegom pametėt.moteros viskas aišku,kaspinai,kojinės iki kelių,o vyrai g.gif ?
Atsakyti
Gaila, kad nemoku idet nuotrauku, butu viskas aisku doh.gif

O vyrukai rengesi kas kaip. Nes jiems ir siaip sunku buti siek tiek juokingiems, kitokiems.
Mano vyras-taip pat buvo pirmunas, tai jo apranga buvo paprasta: kostiumines kelnes, balti marskiniai ir varlyte po kaklu. Drauge savo vyrui nukirpo senas kelnes (liko sortai) ir prisiuvo petnesas, maikute ir kepuryte i tema biggrin.gif Kitas buvo sportininkas, tai visa apranga buvo treningai ir krepsinio kamuolys ax.gif Siaip vyrams istikruju labai sunku, nes kazko ypatingo ir neprigalvosi. Tiesa, kitas vyras buvo uzsivikes kazkoki isaugta megztini, o ant galvos juokinga su ausytem kepuryte. Dar pasidare "ragatke"-visus ten apsaude biggrin.gif Buvo vienas pionierius su kaklaraisciu, visa vakara skandavo:"Visada pasiruoses!"
Tai vat taip. O pampersu ar kokio tutuko ant kaklo neisdryso nei vienas lotuliukas.gif Visi buvo paaugliai daugiau-maziau 4u.gif
Atsakyti
[quote=IngaKov,2007 11 22, 15:51]
Gaila, kad nemoku idet nuotrauku, butu viskas aisku doh.gif

O vyrukai rengesi kas kaip. Nes jiems ir siaip sunku buti siek tiek juokingiems, kitokiems.
Mano vyras-taip pat buvo pirmunas, tai jo apranga buvo paprasta: kostiumines kelnes, balti marskiniai ir varlyte po kaklu. Drauge savo vyrui nukirpo senas kelnes (liko sortai) ir prisiuvo petnesas, maikute ir kepuryte i tema biggrin.gif Kitas buvo sportininkas, tai visa apranga buvo treningai ir krepsinio kamuolys ax.gif Siaip vyrams istikruju labai sunku, nes kazko ypatingo ir neprigalvosi. Tiesa, kitas vyras buvo uzsivikes kazkoki isaugta megztini, o ant galvos juokinga su ausytem kepuryte. Dar pasidare "ragatke"-visus ten apsaude biggrin.gif Buvo vienas pionierius su kaklaraisciu, visa vakara skandavo:"Visada pasiruoses!"
Tai vat taip. O pampersu ar kokio tutuko ant kaklo neisdryso nei vienas lotuliukas.gif Visi buvo paaugliai daugiau-maziau 4u.gif
[/quote
susikurk albuma internete ir isedek foto o paksu tik nuoroda nukopijuosi arba atsiusk man as tau jas idesiu Rasyk i AZ man mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia šiek tiek idėjų karnavaliniams kostiumams ...

http://images.google...ttp...l=lt&sa=N

jei rodys tik 4u.gif

http://images.google...ttp...l=lt&sa=N

tikiuos rodys ax.gif
Atsakyti
Laba diena visoms. esu nauja dalyve jusu tarpe, bet skaitau jusu forumus labai daznai ir matau kad tikrai padedate vienos kitom ir labai gerus patarimus dalinat. taigi prisiregistravau su viltimi, kad galbut ir man padesite. Vyro firma organizuoja temini vakareli mafijos tematika, maciau jusu siulytus rubus, bet ka daryti, jei esi tikrai ne pati ploniausia, o nesioji 44-46 dydzio rubus. juk tada su trumpa aptempta suknute atrodysi tiesiog tragiskai... nebezinau ka ir bedaryti.... schmoll.gif
Atsakyti
Tai ir nereikia trumpos suknelės 4u.gif prisiderink prie vyro, pagal jo kostiuma blush2.gif nuo mafijos neatskiriamos moterys doh.gif taigi, kad ir kokia ispūdinga ilga suknelė, daug aukso ar svarovskių, ilgi nagai, bua bigsmile.gif abra kaip tik būk mafijos bosė , su kokiu juodu kostiumu, tamsintais akiniais, skrybėle ir pan 4u.gif
Be to juk su vyru galite atstovauti kokia gatvės mafiją mirksiukas.gif trenikiugai, kedukai, "cepos" , ir pilnas lagaminas pinigų, dar koki šautuviuką į kišenę g.gif
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2007 11 23, 00:22)
Laba diena visoms. esu nauja dalyve jusu tarpe, bet skaitau jusu forumus labai daznai ir matau kad tikrai padedate vienos kitom ir labai gerus patarimus dalinat. taigi prisiregistravau su viltimi, kad galbut ir man padesite. Vyro firma organizuoja temini vakareli mafijos tematika, maciau jusu siulytus rubus, bet ka daryti, jei esi tikrai ne pati ploniausia, o nesioji 44-46 dydzio rubus. juk tada su trumpa aptempta suknute atrodysi tiesiog tragiskai... nebezinau ka ir bedaryti.... schmoll.gif

tagi gal nesioji kokia juoda suknele, tai pasiimi juoda salika apsivinioji ant galvos tamsisu akinius ir pistoleta i rankas. va tai ir mafija. arba gali toky paty varianta atrodyti tik su kelnem(as kazkada vaiau i temini vakarely pasaulio salis ir buvau is italijos mafijos tastove biggrin.gif ) arbe www.burte.lt(kaune nezinau is kokio miesto esi) isinuomuoti, nes kiek zinau kad vyrams tai ten dideliu aprangu yra bet ar moterims yra tai nz, nes mano kaimynas kuris sveria 130 irgi nuovosi is ten kostiuma ir jei turejo marskinius ir kepure. tik kelnes savo buvo.
as buvau apsirengus juodai su slipsu(kalaraisciu)juodi akiniai buvo tik cia nesimato ant galvos, ir tokia melsva sakrele (ja pradzioje uzsidejau ant galvos- apsigobiau)
tai va gal kils kokiu minciu mirksiukas.gif
Papildyta:
dar tiesa internete susiradau italu trumpa zodyna ismokau kelis zodziu pasisveikinti, dar ka ten ismokau va sita zodyneli
Lietuviškai
Itališkai

Taip
Si

Ne
No

Labas rytas! (Laba diena!)
Buongiorno

Labas vakaras!
Buonasera

Sudie! (Viso labo!)
Arrivederci

Tuo tarpu (Kol kas)
Ciao

Prašom (ko nors pageidaujant)
Per favore

Prašom (ką nors duodant)
Prego

Su malonumu!
Piacere

Atsiprašau!
Scusi/scusa

Apgailestauju
Mi displace, scusi/scusa

Mano vardas (pavardė)
Mi chiamo

Nesuprantu
Non capisco

Ar kalbate lietuviškai (angliškai)?
Parla lituano (inglese)?

Kur tai yra?
Dov'e?

Sveikas! Į sveikatą!
Salute

lotuliukas.gif bet eigoje viska pamirsau tai tik ta saliut atsiminiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
na biski sory nekokybiskos nuotraukos kazkaip dulkes tada labai gaude fotikas. blush2.gif nepergyvenk kad esi apkunoka, as irgi neis smulkiuju. mirksiukas.gif sekmes tau
Papildyta:
tiesa dar gali ant galvos detis skrybele dabar labai madoj ir maximoje ju yra pirkti juodu, as irgi norejau skrybele detis bet neradau niekur. o ir kaina nera kosmine man atrodo tos kepures kainuoja 20 lt biggrin.gif
Atsakyti
Labai labai labai aciu uz patarimus. smile.gif taip ir maniau jog tikrai cia bus zmoniu, kurie man nuosirdziai pades. labai smagu kad tokiu zmoniu vis dar yra.
Atsakyti