[quote=Ramintuke_,2007 11 17, 11:31]
[quote=ritperliukas,2007 11 16, 15:11]
niu ten ankstesniuose puslapiukuose yra daug foto primesta kaip mazdaug galima rengtis.
kazka panasaus bandyk. jei pergyveni del aprangos kad bus tokiu paciu zmoniu apsirengusiu, tai tikria ne , juk ir detales kazkokios tai skirsis.
papasakosk kaip mazdaug atrodysi? gal kuom ir padesim.
Aciu labai labai!
Siaip man patinka saluno mergaites ivaizdis, tik kad va as nzn, kur galeciau rasti tokiu rubu
nelabai isvvaizduoju...
O jei nerasiu, tai busiu kauboje
trumpi sortukai, batai kaubojiski, languoti marskinukai, skrybele ir lasas rankose
Gaudysiu visus visa vakara
[/quote]
manau panasia apranga rastum ir rubu nuomuoj na pvz kur sukneles nuomuoja vestuvines arbe gal eitu suderinti tik koreseta isinuomuoti o jau sijona tai gali pasidaryti ir pati nusipikrti kokio tiulio ar kaspina ir prisidyksniuoti. plunksnu nz nnz is kokio miesto esi tai as bent is kauno tai bazeje yra pirkti ir senukuose. na ziurint ko dar noresi.
Papildyta:
QUOTE(Aivariene @ 2007 11 18, 13:24)
o aš jau pasimečiau dėl savo Prancūziškojo stiliaus, kažkaip radau labai fainą suknutę, tik va klausimas ar man ją kasnors pasiūtų... laukiu Jūsų komentarų, ar tiktų tokia suknutė?
priekis:
saunei atrodo as dar uzsimesciau tokias ilgas juodas silkines pirstines ir kokia skrybelaite placia.
ir nieko cia netruksta manu jei suderintum pas kokia siuveja tai tikria pasiutu
sekmes tau.
Papildyta:
QUOTE(Airin'uke @ 2007 11 19, 04:38)
su siuveja aptarem, sake viskas bus gerai
kaip bus, nezinau
o kostiumai itkrai idomus
noresim foto paziureti
Papildyta:
as va pakviesta pasirodo i du vakarelius vienas gimtadienis tai disko tema biski pritrukau ideju kaip rengtis.
, o kitas tai holyvudo. turiu jau ideja kaip rengtis kaip ka daryti.