tai, kad Sachara net ne tame žemyne Ir kaubojai tikrai ne dykumose ganė arklius ar rodeo rengė
Jei pačiai tektų eiti į tokias vestuves - ieškočiau parduotuvėse mereškuotos suknelės, su "nuleidžiamais" pečiais, plaukus susigarbanočiau stambiomis sruogomis ir vietoj rankinės imčiau nedidelę kuprinę arba pintą krepšelį su dangčiu.
Tiesa, gėlės būtų - kažkiek panašios į lauko ( aišku, žiemos metu tai sunkiai tikėtina )
na as ben taip isivaizduoju, kaip kas isivaizduoja tuos kauboju. na ta sahra gal ne itema turejau galvoje dykuma.
Super temele rinkaus ideju aciu nes arteja dvigubas gimtadienis...
Mes esam viena tema dare, kuri dar nera cia pasiulyta, tai zirniuku balius visi sveciai su zirniuku detalemis ismargintais rubais buvo atrode bus sunku, bet finale tiek visi originalumu suzybejo viena pora, kuri niekaip nesugalvojo ka apsirengti zirniuku tema, tai atsinese po stiklaini konservuotu zirneliu
Mes esam viena tema dare, kuri dar nera cia pasiulyta, tai zirniuku balius visi sveciai su zirniuku detalemis ismargintais rubais buvo atrode bus sunku, bet finale tiek visi originalumu suzybejo viena pora, kuri niekaip nesugalvojo ka apsirengti zirniuku tema, tai atsinese po stiklaini konservuotu zirneliu
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 14, 17:19)
o kokio patarimo nori konkreciai... del aprangos ar del sales puosimo?
Del sales tai jau viskas tvarkoj bet va as pati nezinau, kaip apsirengti nes busiu dar lyg ir vakaro vedeja, tai noreciau kazkaip issiskirti, bet kad nesugalvoju kaip./. turiu dvi mintis, bet, manau, kad ir daugiau gali but tokiu panasiu
QUOTE(Ramintuke_ @ 2007 11 16, 12:23)
Del sales tai jau viskas tvarkoj bet va as pati nezinau, kaip apsirengti nes busiu dar lyg ir vakaro vedeja, tai noreciau kazkaip issiskirti, bet kad nesugalvoju kaip./. turiu dvi mintis, bet, manau, kad ir daugiau gali but tokiu panasiu
niu ten ankstesniuose puslapiukuose yra daug foto primesta kaip mazdaug galima rengtis. kazka panasaus bandyk. jei pergyveni del aprangos kad bus tokiu paciu zmoniu apsirengusiu, tai tikria ne , juk ir detales kazkokios tai skirsis.
papasakosk kaip mazdaug atrodysi? gal kuom ir padesim.
Papildyta:
tavo tema laukiniai vakarai - juk gali buti netik kokia kauboje ar saluno mergaite. juk gali buti ir kokios indenu genties vade.
Papildyta:
nium vacia dar.
Papildyta:
cia va gerai atrodo, tik va beda daug plunksnu reikes
Papildyta:
niu darbiski cia
Papildyta:
jei zadi buti ir vakarp vedeja gali kakza uzimti svecius kokiais indeniskais burtais(gi indenai spedavo koks oras bus, kas ju ateity laukia ir .t.t.t)
[quote=ritperliukas,2007 11 16, 15:11]
niu ten ankstesniuose puslapiukuose yra daug foto primesta kaip mazdaug galima rengtis. kazka panasaus bandyk. jei pergyveni del aprangos kad bus tokiu paciu zmoniu apsirengusiu, tai tikria ne , juk ir detales kazkokios tai skirsis.
Aciu labai labai!
Siaip man patinka saluno mergaites ivaizdis, tik kad va as nzn, kur galeciau rasti tokiu rubu nelabai isvvaizduoju...
O jei nerasiu, tai busiu kauboje trumpi sortukai, batai kaubojiski, languoti marskinukai, skrybele ir lasas rankose Gaudysiu visus visa vakara
Aciu labai labai!
Siaip man patinka saluno mergaites ivaizdis, tik kad va as nzn, kur galeciau rasti tokiu rubu nelabai isvvaizduoju...
O jei nerasiu, tai busiu kauboje trumpi sortukai, batai kaubojiski, languoti marskinukai, skrybele ir lasas rankose Gaudysiu visus visa vakara
kaip fainai sugalvojot...
o aš jau pasimečiau dėl savo Prancūziškojo stiliaus, kažkaip radau labai fainą suknutę, tik va klausimas ar man ją kasnors pasiūtų... laukiu Jūsų komentarų, ar tiktų tokia suknutė?
priekis:
priekis:
QUOTE(Airin'uke @ 2007 11 17, 22:27)
mes jau siandien issinuomavom kostiumus Naujakui busim auksine zuvele is valstietis vaidinsim
O kaip su uodegom eis paeiti?
QUOTE(Aivariene @ 2007 11 18, 12:24)
o aš jau pasimečiau dėl savo Prancūziškojo stiliaus, kažkaip radau labai fainą suknutę, tik va klausimas ar man ją kasnors pasiūtų... laukiu Jūsų komentarų, ar tiktų tokia suknutė?
priekis:
priekis:
Labai sexsy
turiu problemele, arteja kaledos(mokkloje) esame tarybos nariai ir siemet nutareme sugalvoti karnavalo tema, tik beda kad bezinome kokia, kas pagelbes?