bijau sumeluoti, bet manrods vyras čia neseniai pirko Tarchuną ir dar kažkokį mineralinį su anus laikus primenančia etikete. Galima būtų paieškoti daugiau etikečių - pas mus lyg ir limonadai buvo "Buratinas", "Diūšės"
O kas dėl Gazirovkės, tai kažkada internete buvau radus foto, galima būtų ją atspausdint žmogaus ūgio ir pasisatyt kur baliavojimo vietoj. Žinai kaip būna tokie reklaminiai stendai su žmogaus atvaizdu, tai čia kažkas panašaus
Varžytuvės, uh Vieną rašau, o mintys kažkur apie gėlynus sukas Ten turėjo būti komandiniai žaidimai. Pvz dvi komandos po keturis žmogiukus, dar vienas teisėjauja, o likusieji gali sirgti už savo komandą. Žaidimas būtų toks - vienas iš komandos laiko trijų 1-1,5 metro storokų virvelių galus, likę trys ima likusius galus ir pagal linksmą polkutę pina kasą vienas pro kitą pralįsdami. Na čia tik kaip pavyzdys
Papildyta:
Va galima būtų tokių ( pataisytų šiek tiek) etikečių atsispausdint ir užklijuot
Kokia faina tema atradau Kiek fainu temu, ideju
Gal ir man kas mestels kokiu ideju Gruodzio pradzioj bus mano ir vyro gimtadienis. Issirinkau tema "Gangsteriai ir ju drauguzes". Del rubu viskas aisku, bet kaip papuost sale, stala Ka dar idomaus sugalvot
Gal ir man kas mestels kokiu ideju Gruodzio pradzioj bus mano ir vyro gimtadienis. Issirinkau tema "Gangsteriai ir ju drauguzes". Del rubu viskas aisku, bet kaip papuost sale, stala Ka dar idomaus sugalvot
QUOTE(paukstyte @ 2007 11 13, 09:50)
A gangsteriai kurių laikų? Rašai draugužės.. o kas tos jų draugužės - prostitutės? Na tai ir daryk aplinką, panašią į bordelio O vat prisiminus filmą "Nju Jorko gaujos" su Leo, tai ten tie gangsteriai, tokie murziai buvo ale valdė rajonus, ėmė duokles ir vykdydavo bausmes. Taigi, kokie bus tavieji gangsteriai ir draugužės?
QUOTE(Sraunius @ 2007 11 13, 13:31)
A gangsteriai kurių laikų? Rašai draugužės.. o kas tos jų draugužės - prostitutės? Na tai ir daryk aplinką, panašią į bordelio O vat prisiminus filmą "Nju Jorko gaujos" su Leo, tai ten tie gangsteriai, tokie murziai buvo ale valdė rajonus, ėmė duokles ir vykdydavo bausmes. Taigi, kokie bus tavieji gangsteriai ir draugužės?
Nu tos drauguzes tai gali but ir prostitutes, ir zmonos - kaip kieno fantazija veikia O del laiko tai net nezinau, gal neivardyti laikmecio Kaip kas sufantazuos, taip ir rengsis. As isivaizduoju vyra su kostiumu, skrybele, juodais akiniais, cigaru, pistoletu uzkistu... Nu kazkas tokio. O moteris arba kaip tu sakai: maziau rubeliu , arba su prabangia suknia, pirstinem, perlo karoliais, cigarile.... Nu kaip manai
QUOTE(Sraunius @ 2007 11 13, 10:29)
bijau sumeluoti, bet manrods vyras čia neseniai pirko Tarchuną ir dar kažkokį mineralinį su anus laikus primenančia etikete. Galima būtų paieškoti daugiau etikečių - pas mus lyg ir limonadai buvo "Buratinas", "Diūšės" ......
ale ir saunuole
jei galeciau originaliu gauti, tai butu gal gali issiaiskinti
planuoju susirasti klostuota sijona arba languota, musu laiku drabuzis?
QUOTE(paukstyte @ 2007 11 13, 12:58)
<...>Nu kaip manai
prastumdant tuoj pažiūrėsiu Black Dalia, gal bus ką tokiam įvaizdžiui patart ( čia dėl šventės vietos puošimo)
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2007 11 13, 13:18)
ale ir saunuole
mūsų mūsų, kelis kartus nešiau supliusuoti sijonus Va dar golfuką užsidėsi ir bus pilnas kamplektas
Ta prasme, jei pamatysiu limonado prekyboj, perspėti? Nes kiek pamenu, tai tas žalias skystymėlis nelabai man patiko, bet, kad vyras pirko neseniai tai tą faktą tikrai pamenu. Atidžiau pažiūrėsiu parduotuvėse ir tuo pačius anų laikų etikečių pasižvalgysiu. Desertui "Paršiuko Čiuko" kramtoškių reiktų
radau
moteriški kvepaliukai "Krasnaja Maskva" ir "Dzintars", baisiai neskaniai kvepiantis saulėgražų aliejus, pilnos kišenės talonėlių po 4 kapeikas ir piramidės formos pieno pokeliai. O tiesa, o į kiną bilietai, tokie ant mėlynos popieros
Radau virtualiam aukcione "Buratino" etiketę už 2,5Lt
paukstyte, jei mąstai apie padorų gansterių susitikimą, tai tinka įprasti puošybos elementai: gyvų gėlių puokštės ar girliandos, žvakės, servetėlės - medžiaginės arba kokybiškos popierinės ( kaina tokių dėžutės apie 40Lt).
Radau virtualiam aukcione "Buratino" etiketę už 2,5Lt
paukstyte, jei mąstai apie padorų gansterių susitikimą, tai tinka įprasti puošybos elementai: gyvų gėlių puokštės ar girliandos, žvakės, servetėlės - medžiaginės arba kokybiškos popierinės ( kaina tokių dėžutės apie 40Lt).
kazkodel nostalgija uzvalde, gal nebuvo taip blogai
nors negalejo buti blogai, vaikyste gi pats graziausias metas...
nors negalejo buti blogai, vaikyste gi pats graziausias metas...
QUOTE(paukstyte @ 2007 11 13, 11:50)
niu pvz tu laiku staliukai (as imu kai koky kabaka daleiskim kai filmas" cikaga"). atskiri staliukai tamsios staltiese pelenine ant kiekvieno stalo kokia gelyte na pvz. vazoje roze. padaryciau kokia nedidele scena ant kurios soktu sokejos arba ji but skirta kokiems zaidimams, sale puosciau lietuciu tomis zibanciomis girliandomis. tamsiom uzuolaidom.
niu va cia dar is tos pacios temos kakzam reikejo laukiniai vakarai
Papildyta:
nium cia
Papildyta:
va cia neblogai
Papildyta:
nium cia
Papildyta:
va cia neblogai