Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)

Sraunius -------------------> Nuosirdus aciu aciuks.gif labai pagelbejai assa.gif neblogai atrodo tas ruzawas kostiumelis gun_smilie.gif
Atsakyti
na as irgi pora imesiu kaip galima atrodyti mafijos tema.
Papildyta:
niu cia dar
Papildyta:
man sita sukuosena patinka
Papildyta:
cia rankine tokia nesudetinka pasidaryti is uzuolaidos kutosu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 09 lapkričio 2007 - 09:55
Qlka, nėra už ką wink.gif Jei patiko tas variantas, tai yra ir daugiau variacijų:
user posted image user posted image user posted image
o jei sugalvotum eiti su savo pora ir draugas būtų mapijozas, tai jo palydovė galėtų atrodyti ir taip:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ir toks labai jau drąsus, gal į firmos vakarėlį ir nelabai. Tarkim šortukus galima būtų pakeisti kelnėmis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sraunius: 09 lapkričio 2007 - 09:58
nu va cia dar biksi foto
Papildyta:
QUOTE(liniuke133 @ 2007 11 08, 17:33)
laba diena.gal galit patarti kokia tema butu galima surengti vakareli namie?kad nebut per daug sunku suorganizuoti.dekui

as tai manyciau pizamu vakareli. nedaug zmoniu galima koky filma isinuomuoti, ziureti pokornai, traskuciai, picos ant grindu daug pagalviu, maisto irgi nedaug reikia. nu cia gal daugiau tinka vien merginom. g.gif bet manau ir bernam pritaikytum.as irgi neuzilgo tokiam vakarely dalyvausiu. ( vien merginos). Vienos drauges ikurtuviu proga( iseina atskirai gyventi nuo tevu) svesim. ax.gif
Papildyta:
niu ta raudona gal ir nelabai
Papildyta:
man asmeniskai patiko kur srainius idejo va situos paveikslelius.
Papildyta:
va ir antra patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 09 lapkričio 2007 - 10:16
dekui uz pasiulymus 4u.gif ko gero pradziai pasiliksiu prie raudonos-juodos spalvu vakarelio. kaip tik nusipirkau raudona staltiese, turiu raudonu serveteliu musu kedes juodos.rubus irgi labai lengva gaut juodos ar raudonos spalvos... beje, vakarelio metu tikriausiai zaisim raudonos spalvos ALIAS zaidima smile.gif
sraunius pas mus deja tik butas.zmoniu daug nenorim kviesti, tik artimiausius draugus, taigi butu apie 10 zmoniu.beveik visi poromis.
dar karta dekui visoms atrasiusioms. jei dar kas ka pasiulys tai turesiu ateiciai.
bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Qlka @ 2007 11 08, 15:46)
Sweikutes 4u.gif  gal galit patart kaip reiktu rengtis darbovietes ziemos vakarelyje? tema ITALIJOS MAFIJA 1900-1930m. nu niekas nesauna i galwa blink.gif

o man labai patiko vat toks variantas ax.gif tipo, mafijos našlė bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Deta_ @ 2007 11 09, 14:57)
o man labai patiko vat toks variantas  ax.gif tipo, mafijos našlė  bigsmile.gif

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif o sitas kostiumas gerulis.
Atsakyti
thumbup.gif nu tikrai suuuper jus cia psistenget mirksiukas.gif dyyyyydelis ir nuosirdus aciukas jums mergytes thumbup.gif labai pagelbejot, bent jau dbr zinosiu ko jieskot parduotuvese ar nuomos punktuose thumbup.gif aciu aciu aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Uz poros savaiciu man 30 smile.gif kokia ta proga vakarelio tema galima butu sugalvoti, o svesim pirtyje smile.gif

Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
paskaitinek si puslapiuka, tik netingek manau tikrai daug temus yra ir rasi sau tinkama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2007 11 09, 19:35)
Sveikos  4u.gif

Uz poros savaiciu man 30 smile.gif kokia ta proga vakarelio tema galima butu sugalvoti, o svesim pirtyje smile.gif

Is anksto aciu  4u.gif

nežinau ar jau buvo tokia mintis, bet savam apvaliam jubiliejui buvau sumąsčius nusikelti į gimimo metus biggrin.gif Jei tau sueis 30 šiemet, reiškias, rinkčiausi 1977: populiarioji muzika, kinas, tv filmai; kiek pamenu tais metais dar buvo toks populiarus žurnalas "Šluota" - tai iš pastarojo išsirinkčiau anekdotų; ar "Čia priėjo Kindziulis"; padaryčiau "sienlaikraštį", kurioj būtų gimusios nuotraukos; apranga būtų - 77'ųjų mados ir t.t. 77-aisiai dar buvom po LTSR vėliava, tai kaip namų darbą savo svečiams užduočiau parengti tostą, atitinkantį tuometinę dvasią ( partijos suvažiavimas, planai ir t.t.)
Tiesa, dar prisiminiau, tais laikais buvo labai populiarus užstalės žaidimas: išdalinami visiems lapeliai ir rašymo priemonės; užduodamas klausimas ( kas? kur? kada? su kuo? ką veikė? ir t.t.) ir visi turi parašyti savo atsakymą, tada užlenkti ir perduoti raštelį kaimynui iš dešinės ir jau atsakyti į sekantį klausimą. Kai jau baigiasi visi klausimai sumesti į vazą, traukti po vieną ir skaityti, kokie gavosi sakiniai. Kiek pamenu, tai smagi atrakcija gaudavos bigsmile.gif
Na, čia buvo tik pamąstymas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes N.M. svesime VAIKYSTEs tema biggrin.gif
Kaip vyra aprengsiu zinau lotuliukas.gif o kaip paciai doh.gif
tu laiku muzika surinkau Sandra. C.C.Catch ir t.t.
kompanija bus nuo 1967 iki 1973m gimimo, tai vaikystes metai aiskus.... - SOVIETAI.... ax.gif
paprasiau, kad atsinestu koki daikta is vaikystes laiku, foto - mazdaug atitinkancia tos dienos ivaizdi.....

gal dar turite kokiu minciu? ir del mano apredo.....

aciuks.gif
Atsakyti