Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)

QUOTE(Sraunius @ 2007 11 06, 16:35)
5. pagal pakvietimą laisvai galima spręsti, kokia šventė bus. Į organizavimą žiūriu pakankamai atsakingai ir smulkmeniškai, kiekviena detalė turi būti apgalvota.

mano nuomone tai yda tongue.gif Matot, kokios mes skirtingos cool.gif Beje man pasirodė labai jau "mokytojiškos" jūsų pastabos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2007 11 06, 18:20)
mano nuomone tai yda  tongue.gif Matot, kokios mes skirtingos  cool.gif Beje man pasirodė labai jau "mokytojiškos" jūsų pastabos  wub.gif

kaip pavyzdį imkim aukščiau esantį post'ą: vienoms kvietimas butelyje ( tema "Piratai) bus yda, nes tai yra jau smulkmeniška, galima gi ir ranka parašyti ar kompu tekstą atspausdint; kitoms tai bus smulkmeniškumas net gi labai į temą. Aš renkuosi smulkmeniškumą, kuris nepadaro gėdos ir dauguma atveju atpalaiduoja makaulę nuo galvos skausmo vakarėlio metu tongue.gif Ir kaip mokytoja ( gal dar žinote, kokio dalyko unsure.gif ) rašau - kalbam į temą ir argumentuotai flirt.gif
Atsakyti
Damos, krypstat jau nuo temos unsure.gif 4u.gif

Gaila, nerodo nuotraukytės verysad.gif
Atsakyti
ax.gif as isemiau ta kvietima, nes tiesa sakant susinervinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airin'uke @ 2007 11 07, 01:15)
ax.gif as isemiau ta kvietima, nes tiesa sakant susinervinau ax.gif

Ech nesinervink console.gif jei nesunku atsiųsk emeilą bzykiux@yahoo.com. Įdomu pamatyt - aš irgi už visokius kvietimus tokius kokius pats sukūrei 4u.gif
Atsakyti
sraunius kaip noriu taip cia bendrauju prasau prie mano zinuciu nesikabineti. atsirado ase .( pvz srauniau cia taves niekas neprase taisyti kvietimu, jie cia ideti tik tam kitos mamos pasisemtu ideju) nu vienu zodziu duok durniui kelia. visiskai ignoruosiu tas jos zinutes. tiesa viena mama parase krypstam nuotemos.
Airin'uke atsiusk ir man ta kvietima i elektroninipasta parasaiu tau i AZ buciau dekinga. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 07 lapkričio 2007 - 09:11
issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airin'uke @ 2007 11 07, 15:31)
issiunciau 4u.gif

gavau. mirksiukas.gif as tai bandau kakza mislinti naujiems metams karnavalui. tema pasirinkom holyvudas. tai dabar narstau visokius puslapius ir ziurinju idejas. g.gif
Atsakyti
laba diena.gal galit patarti kokia tema butu galima surengti vakareli namie?kad nebut per daug sunku suorganizuoti.dekui
Atsakyti
Sweikutes 4u.gif gal galit patart kaip reiktu rengtis darbovietes ziemos vakarelyje? tema ITALIJOS MAFIJA 1900-1930m. nu niekas nesauna i galwa blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Qlka @ 2007 11 08, 15:46)
Sweikutes 4u.gif  gal galit patart kaip reiktu rengtis darbovietes ziemos vakarelyje? tema ITALIJOS MAFIJA 1900-1930m. nu niekas nesauna i galwa blink.gif

user posted image

user posted image

user posted image

o pati greičiausiai rinkčiausi pagal tuometines madas, mapifozų moteriškės išskirtinio ženklo gi neturėjo, kaip ir patys mapijozai nuo kitų turtingų žmonių vizualiai nesiskyrė wink.gif

Papildyta:
QUOTE(liniuke133 @ 2007 11 08, 15:33)
laba diena.gal galit patarti kokia tema butu galima surengti vakareli namie?kad nebut per daug sunku suorganizuoti.dekui

mastau.gif reiktų žinoti, kiek žmonių; namai - tai butas ar nuosavas namas su kiemu; koks vakarėlio dalyvių temperamentas. Dar yra pakankamai daug laiko pasiruošti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liniuke133 @ 2007 11 08, 16:33)

aš siūlyčiau "spalvotą" vakarėlį. pasirink, kokios spalvos bus svečių rūbai, patalpų papuošimai, netgi patiekalai. viena paprasčiausių ir greičiausiai paruošiamų temų. mirksiukas.gif
Atsakyti