Na ir ką jūs galvojat? Ogi mano sode buvo rugsėjo pirmoji!!!
Su rusiškom uniformom, mokytojom, gėlėm, etc. Ir diedas mano per tumpas kelnytes movėsi, juostelę po kaklu rišosi, plaikučius į šoną šukavosi Visą vakarą slapstėmės nuo sargo ir mokytojų už kampų, kad galėtumėm parūkyti
Vienintelis nuostolis - sugadinta spinta, nes visi ja kaip mokykline lenta naudojosi, tai su kreida subraižė
vat ir pasigyriau
QUOTE(liepsnelė @ 2005 08 19, 13:51)
Dar iš užsienio populiarūs pižaminiai vakarėliai Visa naktinė apranga privaloma
Kažkuri TV žvaigždutė tokį gimtadienį apturėjo. Sako,kad buvo labai smagu.
O mano draugai dalyvavo vakarėlyje viduramžių tema. Riteriai ir damos. Nuotraukos įspūdingos, nuotaikos irgi. Dar kažkur internete skaičiau, kad rengė spalvinį vakarėlį. Pvz. raudoni rūbai, raudonas maistas, raudoni gėrimai, tokie pat indai, papuošimai ir pan. Spalva gali varijuoti.
na cia jau turbut velu, bet gali but masazo diena.. na bet gal tai i romantoka ieina...nzn
Mano tricatnikas buvo "rytų" stiliumi. Buvo smagu
Tik va vienas dalykas nepasisekė: ne visi į tai rimtai pasižiūrėjo . Perspėti apie tokį vakarėlį buvo prieš pusmetį, tačiau dėl aprangos kai kurie pasukčiavo "aš galvojau pokštas" ir pan. Tai aš iš anksto pasirūpinau keliomis aprangėlėmis .
Mano pažįstamos draugužės (tiesa pakankamai pasiturinčios) gana dažnai rengia teminius vakarėlius. Kiek girdėjau buvo tokios temos:
1. Ispaniškasis su karmensitomis;
2. Sultoniškasis;
3. Medicinos personalo;
4. Mulen ružo;
5. Gyvūnų;
6. Kolchoznikų (melžėjų, traktoristų ir etc.);
7. ir nebepanemu
Tik va vienas dalykas nepasisekė: ne visi į tai rimtai pasižiūrėjo . Perspėti apie tokį vakarėlį buvo prieš pusmetį, tačiau dėl aprangos kai kurie pasukčiavo "aš galvojau pokštas" ir pan. Tai aš iš anksto pasirūpinau keliomis aprangėlėmis .
Mano pažįstamos draugužės (tiesa pakankamai pasiturinčios) gana dažnai rengia teminius vakarėlius. Kiek girdėjau buvo tokios temos:
1. Ispaniškasis su karmensitomis;
2. Sultoniškasis;
3. Medicinos personalo;
4. Mulen ružo;
5. Gyvūnų;
6. Kolchoznikų (melžėjų, traktoristų ir etc.);
7. ir nebepanemu
QUOTE(Ping @ 2005 08 25, 10:48)
O kaip jūsų antros pusės į teminius vakarėlius reaguoja??
Nebrokyjo tos idėjos. Sunkiau buvo su draugais ("neturėsim ką apsirengti", "jūs renkitės, o mes pažiūrėsim" ) , bet įkalbėjom ir draugus, per Naujus metus buvome suorganizavę teminį vakarėlį Daug smagiau, nei šiaip susirinkti, gaunasi vos ne eilinis vakaras
Padarysiu reklamą, gal kam prireiks - Šiaurės miestelyje atsidarė specializuota įvairiausių rūbų skirtų karnavalui, teminiams vakarėliams parduotuvė, bet vat su tiksliu adresu . Žinau, kad gatvė-tai Žukausko (arčiau "Senukų", "Ikiuko"), ta parduotuvė yra antrame aukšte, nuo gatvės matosi iškaba. Bet ar ten nuoma, ar pardavimas - taip pat nepasakysiu
Na temini vakareli gali padaryti ir pagal spalvas: pvz, raudona, geltona.. Ir derinti viska: apranga, makijazhas, interjero detales, valgiai, gerimai, sugalvoti zaidimu susietu su sia spalva ir t.t. TOks variantas gal yra lengvesnis, nei koks rytu, kauboju ir t.t.
Esu dalyvavusi "pižamų" vakarėlyje, liuks labai patiko
Dabar ir gražių pižamų yra tiek merginoms, tiek vaikinams
Plaukuose bigudukai, apranga įvairūs peniuarai ir t.t.
Beje jubiljatas to nežinojo, mes viską suorganizavome, o jam padovanojome pižamą ir parašėme, kad su šia apranga jis laukiamas ten it tada....
Jam patiko
Jokių rūpesčių nei dėl baliaus, nei dėl aprangos
Dabar ir gražių pižamų yra tiek merginoms, tiek vaikinams
Plaukuose bigudukai, apranga įvairūs peniuarai ir t.t.
Beje jubiljatas to nežinojo, mes viską suorganizavome, o jam padovanojome pižamą ir parašėme, kad su šia apranga jis laukiamas ten it tada....
Jam patiko
Jokių rūpesčių nei dėl baliaus, nei dėl aprangos
Aš vis mąstau apie savo mergatės pirmąjį gimtadienį ir būtų visai įdomu padaryt teminį gimtadienį. Bet ką galima sugalvoti 1 metų vaikams??????????????
Ir jau čia tikriausiai jokių programų neprigalvosi, nes vaikai nieko nesupras.
Kažin ar verta
Ir jau čia tikriausiai jokių programų neprigalvosi, nes vaikai nieko nesupras.
Kažin ar verta
O aš galvoju daryti savo namuose 1970m. vakarėlį kaip manote kaip apsirengti būtu galima? Gal turite kokių internetinių nuorodų?
QUOTE(Kozete @ 2005 09 29, 10:35)
O aš galvoju daryti savo namuose 1970m. vakarėlį kaip manote kaip apsirengti būtu galima? Gal turite kokių internetinių nuorodų?
čia internetinė nuoroda, galima pasižiūrėti įvairių kostiumų