cia ne kiek kvietima,s kiek visos info surasymas nes pastoviai atsiranda klausimu kas kur kiek kainuoja ir pan
beje, as ir nenorejau jokio lakoniskumo, o su siokia tokia fantazijos mintele
o kur tu matai klaidas gramatines?
QUOTE(Airin'uke @ 2007 11 06, 12:18)
cia ne kiek kvietima,s kiek visos info surasymas nes pastoviai atsiranda klausimu kas kur kiek kainuoja ir pan
"neįleidžiami" Jei gaučiau tokį pakvietimą-informacijos marmalą, jausčiausi nejaukiai. Kartoju, pagal etiketą Kvietimas ir turi atitikti kvietimui teikiamus reikalavimus, o papildoma informacija išdėstoma ant atskiro lapo. Kiek ir kas kainuoja, aptariama betarpiškai bendraujant su vakaro dalyviais.
QUOTE(Sraunius @ 2007 11 06, 03:25)
"neįleidžiami" Jei gaučiau tokį pakvietimą-informacijos marmalą, jausčiausi nejaukiai. Kartoju, pagal etiketą Kvietimas ir turi atitikti kvietimui teikiamus reikalavimus, o papildoma informacija išdėstoma ant atskiro lapo. Kiek ir kas kainuoja, aptariama betarpiškai bendraujant su vakaro dalyviais.
pas mus va jokiu oficialumu nera, cia tik bajeris, nes dalyvauja tik patys artimiausi draugai, kurie tokie pat pakvaise kaip ir as pati
visa kita jau aprata, : kaina,vakaro tema ir visa kita, kartoju, cia tik viskas isdestyta vienoj vietoj, tik patikslinimas
Papildyta:
beje, kas is draugu mate sita varianta, labai dziugavo, kad kazkas bent jau linksmiau sugebes pateikti visa info
Papildyta:
dar vienas dalykas, lape nera parasyta kad tai KVIETIMAS todel nesikabinekite
QUOTE(Airin'uke @ 2007 11 06, 01:43)
jau sukuriau pakvietimus
hmm, na taip, tai nėra nei pakvietimas, nei kvietimas
QUOTE(Airin'uke @ 2007 11 06, 11:54)
QUOTE(Airin'uke @ 2007 11 06, 12:34)
pas mus va jokiu oficialumu nera, cia tik bajeris, nes dalyvauja tik patys artimiausi draugai, kurie tokie pat pakvaise kaip ir as pati
visa kita jau aprata, : kaina,vakaro tema ir visa kita, kartoju, cia tik viskas isdestyta vienoj vietoj, tik patikslinimas
Papildyta:
beje, kas is draugu mate sita varianta, labai dziugavo, kad kazkas bent jau linksmiau sugebes pateikti visa info
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
"<...> jūsų laukia skanios vaišės, - ( už kurias reikės patiems susimokėti)<...>"
"P.S.S. <...>" - Kas čia?
Jei nepritariu tokiam pasirinkimui, tai tik patarimai. Beje, linksmumui sukurti galima pasirinkti ir kitokių būdų
QUOTE(Sraunius @ 2007 11 06, 03:42)
hmm, na taip, tai nėra nei pakvietimas, nei kvietimas
"<...> jūsų laukia skanios vaišės, - ( už kurias reikės patiems susimokėti)<...>"
Jei nepritariu tokiam pasirinkimui, tai tik patarimai. Beje, linksmumui sukurti galima pasirinkti ir kitokių būdų
ai, man tai visiskai neidomi jusu nuomone svarbu maniskiai mane supranta
QUOTE(Airin'uke @ 2007 11 06, 12:45)
ai, man tai visiskai neidomi jusu nuomone svarbu maniskiai mane supranta
kas yra blogiausia, nes šventės neapsiriboja vien šiuo pakvietimu.
QUOTE(Airin'uke @ 2007 11 06, 12:56)
toks vaizdas kad atejai cia tik pasikabineti zinok man visiskai dzin neuzkibsiu ant kalbliuko
teko turėti rankose pakankamai daug kvietimų. Taigi, koks pirmasis įspūdis buvo pamačius kvietimą, tokio lygio ir šventė buvo.
Jau buvo kilęs noras padėti, bet jei taip užsispyrusiai laikaisi savo varianto, ką gi -
QUOTE(Sraunius @ 2007 11 06, 04:26)
teko turėti rankose pakankamai daug kvietimų. Taigi, koks pirmasis įspūdis buvo pamačius kvietimą, tokio lygio ir šventė buvo.
Jau buvo kilęs noras padėti, bet jei taip užsispyrusiai laikaisi savo varianto, ką gi -
QUOTE(Airin'uke @ 2007 11 06, 14:18)
o man nerodo man tai nepatinka kai prie visko kimbama juk rasai pakvietima kaip moki ir kaip tavo draugai supranta.
Papildyta:
nu mane tai pvz nervuoja kai isikisa ir kai pradeda darkyti tavo pakvietima. tipo ase butu kvietimu zinove( kazi ar tu nors viena idejai to Sraunius). kas kaip moka tas taip raso. jei sprendi apie svente vien is jo pakvietimo tai ka as zinau. jauciu tu esi biednas(neturintis fantazijos) zmogus. juk svente ir yra tam kuriama, kad pasilinsmintu zmones ir atsinestu i ta svente gera nuotaika, o ne pamaciau kvietima ai leivai parasytas, net neisiu i ta svente( nes bus neidomu).juk cia deda mamos tuos pakvietimus tam kad ir kitos pasisemtu ideju. ir viskas. nekenciu mamu kurios su draiko visa foruma ir nuotaika tik gadina. kurmi pratrukau.
QUOTE(ritperliukas @ 2007 11 06, 15:54)
1. nu mane tai pvz nervuoja kai isikisa ir kai pradeda darkyti tavo pakvietima.
2. tipo ase butu kvietimu zinove( kazi ar tu nors viena idejai to Sraunius).
3. kas kaip moka tas taip raso.
4. jei sprendi apie svente vien is jo pakvietimo tai ka as zinau. jauciu tu esi biednas(neturintis fantazijos) zmogus.
5. juk svente ir yra tam kuriama, kad pasilinsmintu zmones ir atsinestu i ta svente gera nuotaika, o ne pamaciau kvietima ai leivai parasytas, net neisiu i ta svente( nes bus neidomu).
6. juk cia deda mamos tuos pakvietimus tam kad ir kitos pasisemtu ideju. ir viskas.
7. nekenciu mamu kurios su draiko visa foruma ir nuotaika tik gadina.
8. kurmi pratrukau.
2. tipo ase butu kvietimu zinove( kazi ar tu nors viena idejai to Sraunius).
3. kas kaip moka tas taip raso.
4. jei sprendi apie svente vien is jo pakvietimo tai ka as zinau. jauciu tu esi biednas(neturintis fantazijos) zmogus.
5. juk svente ir yra tam kuriama, kad pasilinsmintu zmones ir atsinestu i ta svente gera nuotaika, o ne pamaciau kvietima ai leivai parasytas, net neisiu i ta svente( nes bus neidomu).
6. juk cia deda mamos tuos pakvietimus tam kad ir kitos pasisemtu ideju. ir viskas.
7. nekenciu mamu kurios su draiko visa foruma ir nuotaika tik gadina.
8. kurmi pratrukau.
1. taigi nematei to "pakvietimo". Tai kodėl rašai, kad sudarkiau? Pagrindinė mintis buvo - pataisyti ir parodyti pagrindines klaidas.
2. niekas negimė mokėdamas, o kaip juos rašyti ir pateikti įdomiai - domėjausi. Literatūros šiuo klausimu yra
3. o aš džiaugiuos, kuomet mane pataiso.
4. oj, moteriške, fantazijos, sakyčiau, net per daug. Be to, kas liečia pasakas, tai silpnybę joms turiu nuo vaikystės. Kreivos išvados.
5. pagal pakvietimą laisvai galima spręsti, kokia šventė bus. Į organizavimą žiūriu pakankamai atsakingai ir smulkmeniškai, kiekviena detalė turi būti apgalvota.
6. Tikrai - " ir viskas"
7. jei turėtum įprotį įsiskaityti, ką oponentas rašo, gal nebeatrodytų forumas sudarkytas.
8. o kurmis čia prie ko?
per savo paneles gimtadieni suorganizavau teletabiu vakareli. ji dar maza ir labai juos ziuri. uzsakiau personaza is firmeles. tai jie net padare teletabiu pakvietimus visiems musu sveciams ir issiuntinejo. visiems labai patiko
o kai draugai svente savo sunaus gimtadieni,buvo piratu tema,tai kvietima ikiso i buteli ir kamsciu uzkiso. labai originalu pasirode
o kai draugai svente savo sunaus gimtadieni,buvo piratu tema,tai kvietima ikiso i buteli ir kamsciu uzkiso. labai originalu pasirode