Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)

Sveiki, reikia pagalbeles, gal galite pasidalinti idejomis, rengiame vakareli helovyno, temos dar nesugalvojome, todel reiktu pradeti nuo jos , tada butu idomu, gal turit kokiu fix ideju kaip pauosti patalpas, kaip stala papuosti ta tematika, taip pat gal aprangai turit kokiu ideju, busiu labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoo7e @ 2007 10 23, 22:25)
Sveiki, reikia pagalbeles, gal galite pasidalinti idejomis, rengiame vakareli helovyno, temos dar nesugalvojome, todel reiktu pradeti nuo jos , tada butu idomu, gal turit kokiu fix ideju kaip pauosti patalpas, kaip stala papuosti ta tematika, taip pat gal aprangai turit kokiu ideju, busiu labai dekinga smile.gif

papuošti sienas voratinkliais ir "spindinčiais" voriukais; stalą užkloti juoda staltiese, o servetėlės - ryškiai raudonos. Atsisakyti "lempinio apšvietimo", o apranga pati paprasčiausia - juodas korsetas, pūstas sijonas; ryškiai raudonos lūpos, plaukai privelti arba juodas perukas. Na ir žaizdą imituojantis lipdukas ant atviros kūno vietos.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 10 24, 09:01)
papuošti sienas voratinkliais ir "spindinčiais" voriukais; stalą užkloti juoda staltiese, o servetėlės - ryškiai raudonos. Atsisakyti "lempinio apšvietimo", o apranga pati paprasčiausia - juodas korsetas, pūstas sijonas; ryškiai raudonos lūpos, plaukai privelti arba juodas perukas. Na ir žaizdą imituojantis lipdukas ant atviros kūno vietos.

wau kaip fainai nupasakota!
O helovynas kada švenčiamas?
Atsakyti
Simoo7ecia va keli pavz deliai kaip pauosti
Papildyta:
vacia tokie nesudetingi papuosimai galima is popieriaus juodo pasidaryti ir priesienu priklijuoti.
Papildyta:
mna sitas toks nieko
Papildyta:
va cia kaip tas sluotas pasidaryti, man tas zidinys gerai atrodo
Papildyta:
dar viena
Papildyta:
tas voras man jegovas. thumbup.gif
Papildyta:
nenoriu cia savo paveiksliukais uzimti visa foruma bet parodysiu man asmeniskai kokia apranga patiko. na jei ka veliau jei noresit imesiu daugiau paveiksliuku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 24 spalio 2007 - 14:49
sveikos 4u.gif
ruošiamės kalėdiniui vakarėliui pasakos personažai,gal turit idėjų ir priminimų kaip gražiai ir įdomiai apsirengti vyrą ir save
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 24, 15:47)
Simoo7ecia va keli pavz deliai kaip pauosti
Papildyta:

Gal galėtum bent nuorodąįmest, kur radai tokių grožybių, nes aš neužtikau doh.gif
Atsakyti
ai suvedineju angliskai i google ir ieskau, jau pakankamai prisirinkau tu paveiksleliu, nes gan daznai teminiuose vaklareliuose dalyvauju tai reikia vienos kitos idejos kazka pasidaryti. mirksiukas.gif seip galiu dar ideti nes pas mane kompe tie paveisleliai yra.
Papildyta:
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 25, 12:21)
ai suvedineju angliskai i google ir ieskau, jau pakankamai prisirinkau tu paveiksleliu, nes gan daznai teminiuose vaklareliuose dalyvauju tai reikia vienos kitos idejos kazka pasidaryti.  mirksiukas.gif  seip galiu dar ideti nes pas mane kompe tie paveisleliai yra.

man tiesiksnosparniai gerai atrodo plaukuose. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Temėja @ 2007 10 24, 22:37)
sveikos  4u.gif
ruošiamės kalėdiniui vakarėliui pasakos personažai,gal turit idėjų ir priminimų kaip gražiai ir įdomiai apsirengti vyrą ir save

as dariau mergaites gimtadieni pasku personazai tema. tai jei domina atsiversk keleta puslapiuku yra nuorodos su fotkem. mirksiukas.gif ma nsita mergina moliugelis tokia jegova lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O iš kokios pasakos tas "moliūgėlis"? Nebus vėliau problemų prisistatant ar kolegoms bandant atspėt? bigsmile.gif
Jei tektų su vyru dalyvaut tokiam kalėdiniam vakarėly, rinkčiausi Lapės ir katino Bazilijaus personažus iš "Buratino nuotykių" laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2007 10 25, 12:35)
O iš kokios pasakos tas "moliūgėlis"? Nebus vėliau problemų prisistatant ar kolegoms bandant atspėt?  bigsmile.gif
Jei tektų su vyru dalyvaut tokiam kalėdiniam vakarėly, rinkčiausi Lapės ir katino Bazilijaus personažus iš "Buratino nuotykių"  laugh.gif

moliugeli tai dejau nes cia viena mama prase helowyno tema ideju, tai jei pasaku personai -temai tai tikrai netinka. manu lapes visai neblogai nesudetinga pasidaryti ,o dar lengviau jei tavo vyras medziotojas mirksiukas.gif
Atsakyti
na cia va personazu tema tai jurate kokia tinka arbe undinele.
Papildyta:
nu cia katyte nz irgi gi pilna pasku is tos srities
Papildyta:
nz cia gal daugiau is graiku kokiu pasku
Papildyta:
zooro
Papildyta:
ta mergina su melyna suknele manu tiktu( jei dar melyni plaukai butu )- malvina ax.gif is buratino nuotykiu
Atsakyti
Kostiumu idejoms
http://anniescostumes.com/index.htm
http://ecostumes.sto....net/index.html
Atsakyti
jei kam įdomu kaip lietuviškas jaunimėlis atrodo persirengėlių vakarėliuose, galite "pabrowsinti" po www.baltasbatas.lt puslapį. Ten sudėta daug nuotraukų iš įvairų teminių vakarėlių - "gėjai", "101", "pasidaryk pats", "nemada", "dolce vita" ir t.t.
Atsakyti