Įkraunama...
Įkraunama...

Teminiai vakarėliai :)

QUOTE(bliamba @ 2007 08 20, 14:53)
patarkit kaip butu galima papuosti svecius rengiant juros tema svente..? is anksto jie nikeo apie tai nezinos... planuoju kokias dryzuotas juosteles is medziagos kam ant kaklo, kam ant rankos priristi ar kokias dryzuotas skareles... nu zodziu... bet niekur nerandu tokios dryzuotos jureivisko medziagos? gal kas matet kur nors? arba gal zinot kur dar galeciau nusipirkti tokia jureiviska a la kapitono kepure??? patarkit kaip dar galeciau papuosti jureivius? blush2.gif

jeigu negaila pinigeliu, galima is Armijai ir civiliams nupirkti dryzuotu jureivisku marskineliu.. siaip tai ten gal ir kepure kokia rastum..
Atsakyti
Kazkada bazeje vienam audiniu skyriuj maciau dryzuotos medziagos. zn kad tas skyrius rampoje arciau sokolado fabriko ir kad prie pat iejimo, bet sandelio nepamenu nors uzmusk smile.gif

p.s. ideja fix - gali is popieriaus laiveliu prilanxtyti vietoj kepuriu smile.gif ir ant kiekvieno laivelio svecio varda uzrasytum. gautusi kazkas panasaus ir i jungos kepure wink.gif
Atsakyti
ax.gif
QUOTE(Aushrine @ 2007 08 20, 10:30)
Kaip nors elementariai paaiskink-vien svajonem pavadinsi, tai dar feju sulauksi visokiu... Pvz: "Noreciau buti toks" arba "Vaikystej svajojau tapti...(irasyti tiesa!)" arba "Toks, kokiu nebunu"  arba "Is uz veirdodzio"...

Aciu, Ausrine, uz mintis 4u.gif

Gerai atrodytu vyrai-fejos lotuliukas.gif

Drauge visgi pasiule, kadangi svesiu rugsejo 1-aja, tai tema :"Kai as mazas buvau". Ruostis, puostis kaip mazi buvome, o pateks i Rugsejo pirmaja mokykloje biggrin.gif Drauge bus mokytoja, na, su fizinio lavinimo pamokomis(baseinas,sokiai), darbu pamoka( mano paruostu patiekalu degustacija), istorija ir t.t... Ruosiu dabar tvarkarasti, bei pazymiu knygeles...

Taip neramu, kad tik visiems smagu butu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
aciu Vijuke ir Eglootia uz idejas, bazese jau buvau 5 sandely (manau apie ta pati ir tu kalbi), bet deja neturejo nieko dryzuoto verysad.gif , bet parduotuveje armijai ir civiliams dar tikrai reikes apsilankyti g.gif Ir tikiuosi, kad man pavyks vakaro svecius paversti linksmais jureiviais, kuriem jura bus iki keliu ax.gif
Atsakyti
sveikutes,perskaiciau visas temas man patiko thumbup.gif . Mes irgi megstam dalyvauti ir rengti teminius vakatelius.Esam surenge: mistinius 33-buvo saunu daug juodos spalvos,vampyru, raganu,sienas iskabinom popieriniais siksnosparniais biggrin.gif .Smagu dalyvauti karaokes vakareli,dazniaisiai buna kad issitrauki tokia daina kurios niekaip neiseina padainuoti,prisijuokaim iki negaliu.Naujiems metams rengem sex snieguoles ir senelius salcius......komentaru nereikia. Neseniai dalyvavom "trusiku" vakareli biggrin.gif visko prisiziurejom............

BET dabar reikia kokiu nors minciu garbingo amziaus jubiliejuj (mamai 60) tik kad ta mama visai nesijaucia garbingo amziaus blink.gif tai visai netiks tradicinis pasisedejimas ir verksmingos dainos...........reikia kazko idomesnio ir tuo paciu solidesnio g.gif gal kas esat ka nors panasaus renge?????? padekit nes jau galva skauda nuo galvojimo......zinau tik kad darysiu senu nuotrauku stenda, parinkau senos geros muzikos ir daugiau nieko nesugalvoju....... verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
o jums noras nekyla profesionaliai tokius vakarelius iamzinti?
Atsakyti
QUOTE(IngaKov @ 2007 08 18, 22:00)
Masciau  unsure.gif masciau unsure.gif  ir kilo tokia keistoka mintis vakareliui, tik vat nezinau, kaip ja ivardinti g.gif
Na, pavyzdziui, "tavo apranga turi nustebinti-buk tox, kokiu saves neisivaizduoji, kad galetum buti". Arba kitas variantas: "buk tox, koks noretumei buti(pvz. visada svajojau buti rokere lotuliukas.gif )" Bac, tokia rieboka moterele isokciau i rokeriskus rubelius lotuliukas.gif  Bet kaip pakvietime irasyti tokia minti g.gif , ar visi isdrystu pasikapstineti po savo svajones ax.gif  Kaip tai pateikti sveciui?

Tai va, turiu dvi mintis:
1. geliu tema
2. svajoniu tema
Gal kam kyla, kokia mintele, kaip tai pavadinti?  thumbup.gif

Na, gali tema pavadinti "Ekstremalus pokyciai". Kad zmogus ateitu toks, koks niekada nera buves, kad niekas nepazintu. Buvau tokiame vakarelyje, isties buvo laaabai linksma!
Atsakyti
As tai pat suplanavau si savaitgali savo gimtadieni, kadangi pradesim pasiplaukiojimu laivu, tai ir tema buvo nesunku sugalvoti - JUROS tema. Siai temai ivairiausiu dalykiuku yra www.arsenal.lt
Kadangi as jubilijate tai is ten nusipirkau kapitono kepure smile.gif, ten taip pat yra visokiu veliavu su kaukolem... ir dar sakiau vaikiskus ziuronus nusipirksiu.
Stala puosiu melyna spalva (akmenukais, servetelemis, tauremis, zvakutemis).
Jysk ir VPM visokiausiu smulkemu yra ir dar PC MOLAS stendas (kur dovanas pakuoja, balionus paravineja), ten maciau pirato atributikos.
Zodziu tikiuosi pavyks vakarelis.
Atsakyti
QUOTE(chrizantema @ 2007 08 21, 01:02)
sveikutes,perskaiciau visas temas man patiko  thumbup.gif . Mes irgi megstam dalyvauti ir rengti teminius vakatelius.Esam surenge: mistinius 33-buvo saunu daug juodos spalvos,vampyru, raganu,sienas iskabinom popieriniais siksnosparniais  biggrin.gif .Smagu dalyvauti karaokes vakareli,dazniaisiai buna kad issitrauki tokia daina kurios niekaip neiseina padainuoti,prisijuokaim iki negaliu.Naujiems metams rengem sex snieguoles ir senelius salcius......komentaru nereikia. Neseniai dalyvavom "trusiku" vakareli  biggrin.gif visko prisiziurejom............

BET dabar reikia kokiu nors minciu garbingo amziaus jubiliejuj (mamai 60) tik kad ta mama visai nesijaucia garbingo amziaus  blink.gif tai visai netiks tradicinis pasisedejimas ir verksmingos dainos...........reikia kazko idomesnio ir tuo paciu solidesnio  g.gif gal kas esat ka nors panasaus renge?????? padekit nes jau galva skauda nuo galvojimo......zinau tik kad darysiu senu nuotrauku stenda, parinkau senos geros muzikos ir daugiau nieko nesugalvoju....... verysad.gif  schmoll.gif

nieko tokio ipatingo nesumastysi cia, vistik 60 metu tai ne 20 smile.gif gal tavo mama ir nesijaucia sena, bet tarkim jos drauges, kaimynes ar koleges gali ri nelabai suprast kokius nors issisokimus, tai as manau kad tiktu cia tema, gal net ne tema, o siulyciau galbut tik aprankos koda nurodyt koki..."su vejeliu" kokia spalvyte tik kad labiau dominuotu...ir viskas, bus grazios foto..o vakarelio eigoje kokiu zaidimu smagiu prisigalvot, gal karaoke, gal sokius kokisu ar pan.
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2007 08 23, 17:20)
Na, gali tema pavadinti "Ekstremalus pokyciai". Kad zmogus ateitu toks, koks niekada nera buves, kad niekas nepazintu. Buvau tokiame vakarelyje, isties buvo laaabai linksma!

Aciu 4u.gif Nebloga mintis thumbup.gif Su draugem nusprendem sia tema pasirinkti naujametiniam vakariukui. Ir pavadinimas tavo pasiulytas paprastas ir visiems aiskus.
O gimtadieni visdelto pasilikau tema:"Kai as mazas buvau"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaKov: 23 rugpjūčio 2007 - 21:38
QUOTE(IngaKov @ 2007 08 20, 20:12)
ax.gif

Aciu, Ausrine, uz mintis 4u.gif

Gerai atrodytu vyrai-fejos lotuliukas.gif

Drauge visgi pasiule, kadangi svesiu rugsejo 1-aja, tai tema :"Kai as mazas buvau". Ruostis, puostis kaip mazi buvome, o pateks i Rugsejo pirmaja mokykloje biggrin.gif  Drauge bus mokytoja, na, su fizinio lavinimo pamokomis(baseinas,sokiai), darbu pamoka( mano paruostu patiekalu degustacija), istorija ir t.t... Ruosiu dabar tvarkarasti, bei pazymiu knygeles...

Taip neramu, kad tik visiems smagu butu doh.gif  blush2.gif

jo gerai atrodytu vyrai fejomis thumbup.gif biggrin.gif clap.gif lotuliukas.gif - su sparnais ir spalvotais ryskiais rubelias lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš galvoju,gal vyro gimtadienį daryti pižamų balių?
Nerandu aš tų gėlių havajams doh.gif
Atsakyti